Dagens erotik

Veckans tema blev: Utomhus vs Högklackat

(movingmen.tumblr)
(beautifulgingers.tumblr)

22 svar på ”Dagens erotik

 1. Nog många tjejer som skulle bli häpna att grabbarna inte var grövre. Helt normaltstora saker har ingen plats på nätet 😛 normalt vid bilder så runkas kuken upp för att sen precis lägga sig. Då, tar man ett kort och photoshopar den så den ser ännu större ut. Trot om ni vill men de är så det funkar.
  Men roligt att du går emot strömmen Nathalie. Mer tjejer som du. Och killar också för den delen.

  • William: Tack ska du ha! Ja jag har svårt att hitta de mindre i normalskalan tyvärr.
   Det tragiska i det hela är att det är ni män/killar som bidrar till detta och förstör för er själva.
   Foton som tas underifrån för att den ska se större ut, klämma åt ordentligt vid roten för att den ska vara uppumpad till max osv.
   Sen har porren en STOR del i detta men det är det oftast män som regisserar och styr också.
   Det är sorgligt för storleken har så liten betydelse i jämförelse med kemi och samspel.

 2. Ja. Och kvinnor ger sin del till det hela också. Kolla sex and the city. 50 shades of grey-böckerna…
  Tidigare generationer har ställt till det för normala tjejer och killar.

  • William: Absolut, alla är vi delaktiga. Vad menar du med 50 shades of grey böckerna? Jag har enbart hunnit läsa 1/3 av första boken än och inte läst något om stora snoppar.

 3. Har bara hört att man beskriver hans kuk som att han är grov, når inte runt med fingrarna, tränger in, fyller upp…men inte läst själv.

  • William: Okej får se om det kommer sådana stycken, men då ska man ha i åtanke att hon är oskuld.
   Bara för att man fyller upp betyder inte att man är stor, kan vara hon som är trång också.

 4. Sak samma, vi vet båda två att tjejers och killars krav är konstiga och onödiga. tur det finns bloggar som denna och andra som står emot.

 5. Det ser ut som att grabbarna har bråttom hem och titta på Nathalies alla uppdateringar 😀

  Alla människor har lika värde och är unika. Är det inte det man får höra idag? Ändå sitter vi och diskuteras killars snoppar i grader av ”normalstorlek” och att det är svårt att ens hitta dessa trots alla miljontals porr/nakenbilder som finns. Idag är det status med stor kuk och stora bröst. Jag tror ingen kan frånse det, men hela grejen är skev. Om du träffar en tjej som har små bröst och dessa bröst kan ordna bröstmjölk och du attraheras av brösten.. Vart ligger problemet? Måste dom vara stora för att du ska impa på dina vänner?.. Fattar ni vart jag vill komma? Alla har en viss storlek och själv poängen med en snopp eller bröst är inte att ALLT och ALLA ska attraheras av just din. Det viktiga är väl att dina partners gör det? Men om din partners konstant blir matade med ”bilder” av att en sådan som du ”inte håller måttet” kan dom se något dom egentligen attraheras av som en nackdel.

  • rumpmonstret: Frågan är om det är så i ”vuxen” ålder också angående stora snoppar och stora bröst, att det är status med det?
   Jag har aldrig hört ifrån någon av mina vänner att de älskar stora kukar tex.
   Är det kanske inte något som vi har blivit inpräntade av via media och porren?
   Visst kommer alltid finnas ”ytliga” personer men de är ju inte majoriteten eller?

   • Media är nog den massiva boven. Porr kan man frånse som ”strunt” eller ”fantasier”, men allt som ständigt måste upp i media. Alla skeva tidningar för tjejer, billiga tricks för att locka ”svaga” kunder (bantning snabbt, få större penis, hur du lyckas i sängen osv.), filmer som oftast bara visar ”snygga” nakna skådespelare, Sex And The City (som i ett avsnitt tar upp mindre utrusning som en anledning att avsluta en relation), actionfilmer där snygga nakna tjejer är med ”bara för att” (tillför ingenting egentligen i handlingen t.ex. att någon blir gravid, en kille blir kär osv.), paradise hotel där bara dom allra snyggaste ”råkar” visa sig nakna eller så gott som…

    Man kanske kan intellektuellt kan ta avstånd ifrån det mesta, men att det inte når en överhuvudtaget (som med Williams exempel om att han först inte ville gå ner på en tjej för att hon inte hade stereotypisk pulla) tror jag är svårt för många.

    En del av media börjar bli bättre som visar större bredd t.ex. ”mulliga tjejer” för att få folk att inse att en tjej (eller kille) inte måste se ut på ett visst sätt för att anses vara snygga.

    • rumpmonstret: Jag tror också detta sitter en hel del i självkänslan.
     Har man bra självkänsla så berörs man inte lika mycket av media, vad alla andra tycker och tänker osv.
     Media har en stor del i det absolut men bygger vi upp varandra och oss själva så kan vi stå emot mer.
     Vi som kunder borde göra mer, för det är ju till oss de gör reklam.
     Jag tex sa till på H&M tror jag det var som hade mulliga tjejer på reklam i skyltfönstret och sa: – Fan vilken bra reklam ni har i skyltfönstret.
     Om vi berömmer, uppmuntrar detta så blir det nog mer sådan reklam.

 6. Ligger något i det du skriver rumpmpnstret. När jag var yngre tyckte jag det var ”äckligt” om fittan inte var en så kallad ”porr/streck-fitta”. Min första tjej hade en ”perfekt” fitta och de flesta i porren likaså. Sen när jag träffade en ny tjej hade hon mörka,lite hängiga blygläppar. Jag kunde inte gå ner på henne först. Kom med bortförklaringar osv. Men i takt med att jag blev kär i henne släppte också min yttre påverkan. Tog inte lång stund innan orslsex var ett konstant inslag och jag älskade att få henne att njuta.

 7. Jag kan tänka mig att de med mindre utrustning inte är lika benägna av att låta sig fotas utan byxor. Men det finns dock undantag. Om ni vill se de mindre storlekarna så rekommenderar jag att ni googlar ”tiny cock” och sedan klickar på ”bilder”.

  • Harald: Okej kan vara så men tråkigt när ”normala” snoppar inte får synas för det är ett rätt stort spann.

 8. Harald: nu är ju grejen att ”normalstora” kukar inte borde klassas ”tiny” utan ”normal”. Litet är litet. ”Medium” är medium och stor är stort

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.