6 svar på ”Dagens erotik

 1. Har inte skrivit till dej förut här. Vill bara kommentera att din blogg är det särklassigt sexigaste på internet. Hamnar här hela tiden då jag googlar 🙂
  Det verkar liksom annars som om man bara kan se ”artistisk erotik” eller alldeles för grov porr, på tok för mycket för mej i alla fall. Inte minst dina bondagebilder är underbara. Gillar själv det, men det är hopplöst att hitta något upphesande. Antingen något ”artistiskt” eller nåt som nästan ser ut som våldtäkt, definitivt förnedrande. Hett och våldsamt utan att vara förnedrande, det tycks inte passa. Men du hittar de alstren med osviklig precision. Jag kan nog tyvärr inte medverka till att du blir sexolog, som du önskar, men jag önskar dig all lycka med det. Du verkar verkligen veta vad som hetsar upp en man och en kvinna.

  • Anders: Åh tack ska du ha, detta värmer verkligen och välkommen till bloggen!
   Jag försöker ha en bra balans och visst ibland blir det mer ”vackert”/artistiskt eller grovt men vill ha det mer erotiskt.
   Vanlig porr hittar man så lätt på nätet så försöker nyansera bilden av sex på olika sätt.
   Homo, hetero, bi, olika kroppstyper (dålig på att hitta ”vanliga män” dock), rakat/orakat, stereotypiskt vackert/unika utseenden osv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.