Dagens erotik

(ifuckinglovegingerguys.tumblr)
(blackerotica.tumblr)

6 svar på ”Dagens erotik

 1. En frågeställning som slår mig när jag ser övre bilden. Om man t.ex vid trekant, gruppsex eller liknande skulle bli analt tagen av en man är man då bisexuell när man i övrigt bara tänder på kvinnor. Eller skulle det kunna hända likväl som anal stimulans utför av en kvinna i detta samband. Förstår du min fråga Nathalie?

  • G: Jag förstår din frågeställning för jag har tänkt i liknande banor.
   Tex: om man har trekant med 2 tjejer och en kille, är tjejerns då bi eller inte.
   Eller om man enbart vill ha sex med båda könen men blir bara kär i tex motsatt kön.
   Vi är väldigt fixerade vid etiketter och jag försöker jobba bort det för det spelar ingen roll för mig.
   Så länge man är nöjd med sitt liv, inte skadar någon osv så kör på.

 2. Har själv funderat kring detta och för min egen del så har jag inga problem med att ha sex med en tjej/kvinna trots att jag inte tycker att hon är attraktiv (d.v.s. snygg och sexig). Det går faktiskt att ha bra sex ändå.

  Skulle det även fungera att ha bra sex med en kille/man (trots att man inte tänder på killar/män). Jag kan inte svara på det p.g.a. att jag aldrig provat det. Men det låter fullt rimligt.

 3. Övre bilden är underbar!
  Harald: släpp hämningarna och prova!
  Att känna en naken, kåt, vältränad man är sjukt nice!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.