4 svar på ”Veckans fråga

  1. Gillar man analt så varför inte fråga så man inte missar ett tillfälle att ha det. Bättre att fråga än att inte fråga.

  2. Ja, fråga kan man alltid göra. Lite oklart vilken typ av analsex det gäller. Är det t.ex. mer ok för en kille att fråga tjejen om hon vill vill massera hans prostata än att fråga om han får stoppa in ”korven” i hennes rumpa?

    • Harald: Det är en bra fråga. Jag tänkte att ni får tänka till lite och inte enbart tänka på att det är penetrerande analsamlag på tjejen jag menade utan även på killen i ett heterosexuellt perspektiv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.