8 svar på ”Dagens erotik

 1. Intressant ämne att prata om ibland det här med silikonbröst. Många som tycker det är snyggt men som även tycker det är fel hehe.
  Känns även som att när man nämner silikonbröst så tänker alla på gigantiska bomber.. Jag själv tycker att det kan var förbaskat snyggt med fejkbröst men inte när de oproportionerligt stora.. Tycker verkligen de ska passa ens figur! Rent ut sagt tycker jag att det snarare ser äckligt ut när de är gigantiska och nära på att brista..

  • Jag tycker om ”naturligt” och tycker det är fel att folk som ser helt normala eller tom. bra ut ska känna ett behov av att operera sig. Folk får göra det om dom vill och jag tycker det är fel att döma. Det är deras beslut, MEN jag tycker inte om när industrier/kulturer och annat trycker på att ”så här borde du se ut”… Sen mår folk som tom. ser bra ut.. Dåligt!

   Jag kan inte neka att jag spanar in ett par större bröst på stan, men det är även enkelt att operationen går fel och tjejen får ett helvetet kort därpå. Allt bara för att deras helt normalt bröst inte ”dög”.

   Skulle jag ha en partner som är nöjd med sig själv och jag är nöjd med henne skulle jag inte reagera direkt ”positivt” om hon hux-flux ville göra en bröstoperation. Det är en annan sak med t.ex. cancer-patienter eller liknande.

   Det finns två sidor på varje mynt som man säger. Folk gör ofta som dom vill oavsett vad folk tycker. Vilket dom har allt rätt till, men göra fysiska operationer är inget man ska göra utan att tänka till 10 gånger först.

   • rumpmonstret: Håller helt med dig, en operation har många baksidor också och risker.
    Säger inget om de som har haft bröstcancer, fått sina bröst förstörda via amning, skador osv, då görs det för att se ”normal” ut igen.
    Lider man väldigt mycket för att man tycker att man har för små bröst tex så skulle jag rekommendera att gå till en kurator eller liknande för att se om man kan lösa det den vägen.
    Det kanske är något annat som ligger bakom detta; att ens partner är nedvärderande emot en, dålig självkänsla, mobbad osv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.