5 svar på ”Dagens erotik

 1. Jag såg en urusel dokumentärfilm om en ”amatörporrfilmsskådis” som söker det vanliga partnerskapet utan att ge upp sitt jobb inom porren.. Värdelös! Den heter ”Danland” (se inte den). Men en porrskådis som var med sa något tankvärt.. Att det kan tas in ”fula människor” i porr och det säljs bättre för att folk tror det är amatörporr!

  Kanske stämmer till viss del. Jag är själv trött på vanliga porren sedan länge.. Det känns för skådespelaraktigt på något vis. Tycker dessa två bilder visar skillnaden. Hur vanligt är det att tre tjejer klär sig så där och bara ställer sig i en gränd?

  Andra bilden gillar jag desto mer. Det där ser mycket naturligt och sexigare ut. En tjej med normala bröst istället för melonerna där snoppen knappt får plats…!

  • rumpmonstret: Ja amatörporren växer känns det som mer och mer, vet egentligen inte vad jag grundar det på men en känsla jag har.

   • Folk kanske är mättade helt enkelt?

    Visst fanns det porr innan internet, men går det att jämföra? Jag tror inte många hade typ 1000 VHS porrfilmer liggandes hemma och då var det väl oftast ”vanlig porr” (den högen folk hade). Idag kan man se vad som helst. Blir man porrskadad tittar man på ”värre och värre” eller så kanske man går tvärtom –> Amatörporren!

    Fantasimässigt tycker jag det är mycket mer intressant att tänka/se/drömma saker som KAN hända. Vanlig porr känns inte direkt som något eventuellt kan hända… Någon tjej med D-Kupa råkar fråga vägen in till stan och frågar om jag har en säng att låna ut. Ja, säger jag och ger ett pris. Sedan kommer kvällen och vi lägger oss. När jag öppnar ögonen står hon där helt naken och säger att hon varit kåt på mig sedan första sekunden. Sedan … Ja. NÄE. Inte så sannolikt va? 😀

 2. Ja amatörporr är naturligt och trevligt.
  Sen kan det ju vara så att ”melonerna” är naturligt stora men pattar av alla slag är underbart och går det trögt för att dom är förstora bara häll på lite glidmedel så går det fint.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.