5 svar på ”Dagens erotik

  1. Brukar ni använda handskar då ni stimulerar er partner i rumpan med fingrarna alt. då ni själva blir stimulerade i rumpan med med fingrarna.

    • Harald: Det kan vara en fördel, mindre risk att rispa med naglar tex och kanske mer hygieniskt. Sen finns det säkert de som går igång på själva tanken av handskar/latexhandskar.

    • Vincent: Jag vet faktiskt inte, jag samlade på mig massa bilder i början av bloggens tid men sen insåg jag att det är bra att kunna referera till vart bilden kommer ifrån så för något år sedan har jag sparat vart jag hittar dem men inte på de jag hade innan i min bildband.
      Bilden har dock ett namn längst ner på högersidan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.