Att stöna eller att inte stöna

girlslovesextoo.tumblr.tumblr_nobs8txjvl1qkp0j6o1_1280(girlslovesextoo.tumblr)

Jag lyssnar på mycket poddar när jag jobbar och RFSU poddar är riktigt bra, måste tipsa om dem.

I ett avsnitt pratar de om sexljud.
En tjej hade hört av sig angående killar som stönar eller rättare sagt som inte gör det.
Hon hade enbart varit med en kille som stönade och hon tyckte det var riktigt tändande.
Varför stönar inte killar?

Jag känner igen mig i hennes berättelse, det har enbart varit 1-2 killar som har stönat.
Hur är det för er andra, känner ni igen er?

Har detta med porren att göra?
Där är det ju oftast tjejen som stönar som bara den, enbart att titta på henne räcker ibland så stönar hon så att hela grannskapet skulle kunna höra henne medans killen/killarna är rätt tysta.

Är det ”omanligt” att stöna?
Är stön klassat som feminint och kan det vara en anledning?
När man inte får någon respons ifrån en kille så vet man inte om man gör rätt, om personen njuter, om det man gör är extra skönt osv.

Att stöna är ett sätt att visa för sin partner att man gillar det den gör.
Det blir som en bekräftelse på samspelet.

Vad tycker ni om stön?

.

14 svar på ”Att stöna eller att inte stöna

 1. Jag stönar och låter när jag har sex. Inte att jag väljer det. Blir bara så.
  När jag ibland försökt vara tyst pga vissa orsaker så njuter jag inte alls lika mycket.

 2. När man är trångbodd och har barn vägg i vägg så blir man lätt lite hämmad i både sexet och stönandet. Men visst är det skönare när man får leva ut alla känslor och andas tillsammans. Och det är härligt när man får till en skrikorgasm

  • Gotan: Ny läsare? Välkommen! Det kan jag förstå och visst är det härligt när man får ge sig hän.

 3. Har varit tillfällen när det inte passar sig att låta allt för mycket. Som när det funnits folk i angränsande rum och så.

 4. Aldrig ens tänkt på det, men det kanske stämmer att ”porren” har något med det att göra. Vet inte vad som skulle vara omanligt med det dock.. Mer ”kaxigt” att göra ljud om sig vid sex och ”visa” att man har det skönt!

  • rumpmonstret: Tycker inte heller det är omanligt men av mina erfarenheter så är det väldigt ovanligt att killar stönar.

 5. Blir lite med sexit när man stönar då vissar man att man njuter tycker jag allifall. Själv tycker jag att de känns skönar på något viss. Och vi som använder gagboll eller scarf som munkavel också . Blir lite svårar att göra ifrån sig tjud och man njuter mera tycker jag .

 6. Själv så stönar jag (framförallt då det går för mig). Jag försöker att vara naturlig då jag har sex d.v.s. varken förstärka reaktionerna (som tjejerna i porrfilmerna) eller hålla igen (som killarna i porrfilmerna). Som några redan nämnt så är det ett bra sätt att att visa för sin partner vad man går igång på.

 7. Stön och skrik gör sexet så mycket härligare. Min fru har fått mig att släppa lös så nu låter vi mycket båda två när stunder tillåter det. Omanligt nääää det tycker jag inte, men å andra sidan så är det mycket jag gör som inte anses manligt så vad vet jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.