4 svar på ”Här är intervjun

 1. Har lyssnat på intervjun och läst båda artiklarna. Att det kommer en tredje är inte ”illa pinkat”. Det kan nog göra lite skillnad om du inte bara ”släpper intresset” i det hela 🙂

  När dom frågar dig om ”tjejer går på killar och om det är något i klimatet?” tycker jag du svarar på det bra. Personligen har jag väldigt svårt att ta ”feminister” som bara ser en sida seriöst. Jag har läst så många artiklar som har ett seriöst ämne, men som bara spårar ut och börjar handla om något helt annat. Skulle du sagt att det (tjejer tafsar) knappt förekommer och allt är männens fel skulle det inte ge lika seriöst intryck! Även om det senare antagligen stämmer i just detta ämne. Det finns tjejer som tafsar, men oftast i så mild grad att det mer är något som ”uppskattas” än att det är jobbigt/äckligt/hotande! Jag har väldigt svårt och se en tjej t.ex. gå runt i kort kjol, ta en okänd killes hand och tvinga in den under kjolen.

  Något du kanske borde klämma in, om du vill, är en mer precis beskrivning av vad tafsande är och gå lite på det juridiska så tjejer själva kan inse vad dom finner acceptabelt och inte. Jag menar.. Att någon råka nudda en person kanske man inte ska dra upp för vakter som tafsande, men är det återkommande, någon som trycker upp könet mot rumpan/handen, går på flera tjejer osv. Kan det vara bra att veta hur man ska lägga upp ”anklagelserna” för vakterna.

  • rumpmonstret: Ja men detta sker både ifrån tjejer och killar, men jag tror och av erfarenheter så är det mest män som gör detta.
   Vill inte göra det till en ”könsfråga” på det sättet.
   Jag är för jämställdhet men det gäller åt båda hållen.

   Ja absolut, men att nudda en person och greppa tag/smeka/trycka sig emot osv är rätt lätt att utskilja oftast.
   Man märker snabbt om det är medvetet eller inte, iaf av mina erfarenheter.

 2. Tack för svar!

  Här kommer något helt annat, men intressant och antagligen ganska sant: http://www.iflscience.com/brain/we-focus-more-people-s-negative-traits-when-we-re-looking-love-researchers-find

  Hur fåtalet negativa saker med en person väger över mycket positivt när man söker partner. Tydligen är tjejer ”värre” med detta tänk. Jag tycker faktiskt det kan vara värt att tänka tvärtom. ”OK. H*n har si och så, men samtidigt det här, det här, det här, det här”. Jag tror många letar efter någon som inte finns. Spontant så tror jag dom flesta som lever positivt med en partner inte ”drömmer bort” problemen, men samtidigt inte fokuserar på dom för mycket heller.

  Sen även att många idag dömer på utseende och status. Istället för andra faktorer som antagligen är viktigare i längden.

  • rumpmonstret: Du har återigen en bra poäng.
   Visst finns det deal-breakers; en vill ha barn men inte den andra osv men fokusera mer på de positivist sakerna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.