Dagens erotik

meinmyplace.tumblr_mpfao5e8sH1qbmigqo1_1280(meinmyplace.tumblr)
eroticpics.tumblr.tumblr_mfxj9jNu171rhuad4o1_500(eroticpics.tumblr)

10 svar på ”Dagens erotik

 1. Wow, älskar tatuerade tjejer och bland det bäst som finns är att få en riktigt bra avsugning. Kan man sen slå ihop detta och bli avsugen av en sexig tatuerad tjej så är det ultimat.

   • Ja jag är en ny läsare, gillar denna bloggen. En mycket bra interaktion med dina läsare. Har kollat några bloggar men antingen så uppdateras dom dåligt eller så verkar dom inte vilja kommunicera med sina läsare.

 2. underbara sperma i munnen kan det vara bättre? du fångar alltid livets bästa ögonblick.var på massage häromdagen på längtan o lust heter det på lilla risåsgatan 20 i gbg det var ett centra där diverse healers o leg.psykologer osv. håller till . damen ifråga ville ha 500 kronor för enoenhalvtiimes massage med varm olja. först pratade vi en stund. hon sade jag vidrör hela kroppen det är okej om du får erektion du får vara den du är och slappna av och njut. okej tänkte jag. först på mage sen på rygg. det var gudomligt underbart!”! såklart fick jag stark erektion och hade förhuden tillbakadragen. hon runkade mig inte men lade handen stilla på min erektion nuddade pungenoch droppade varma oljesträngar på mitt stånd.iblans slaknade den men sen stod den igen. när jag vände på mig såg jag hon hade bikini påsig. kände hon gned sin kropp o armar mot mig. hon stod vid sidan av bänken bakom mig o vid fötterna. låg alltså inte på mig och gav mig icke utlösning så då räknas det väl inte som att sälja sex.men det var underbart för mig som älskar visa mig naken för folk.och visa min lust.hela tiden muka rörelelser alltså ingen muskelmassage, bara sensualism.efteråt så lade hon en frotte handduk på mig och gick ut en stund. jag passade på att onanera var ju väldigt tänd men sparade utlösningen . ibland känns det tomt efter den. det verkar som det är okej om man inte blir onanerad av massösen eller massören.men det var ju gudomligt ändå.som singel är man inte så bortskämd med att bli vidrörd.så ofta.det var prova på pris.nästa gång kostar det 900 kronor för en o en halvtiime. betalaer gärna det för chans för att vara naken under massageo få ha kraftigt stånd o få en hand och arm på mitt kön. ska definitivt pröva det fler gånger. vanlig muskel massage med kalsonger på är ju urtrist. ni kan googla på längtan och lust massage.

 3. tycker inte ni det är märkligt att hon tillät mig ha stånd vid massage o att vara helt naken? skulle en polis se det så kanske de misstänkte sexköp? men utlösningen är inte alltid det viktigaste härilivet. jag älskar vara pirrig frustrerad och kåt till vardags så att säga.i flera dar. då räcker kåtheten längre.o jag fick ju visa mig naken. var på prostata undersökning i morse slangar i urinröret det gjorde väldigt ont, men var samtidigt sexuellt pirrigt. älskar sköterske fantasier, skulle gärna runka inför en sköterska när hon gick sin ronda vid sängarna på morgonen.o att hon tvålade mig o körde upp stora tjocka saker i min bak.många män gillar nog wsköterske fantasier tror jag.

  • joakim: Hon behöver inte vara orolig då det inte är olagligt att sälja sex, men däremot att köpa.
   Finns säkert ställen där de erbjuder erotisk massage och det är väl en gråzon kan jag tänka mig.

 4. massösen heter lill andersson om ni undrar. är ni i götet så tycker jag att ni ska pröva. hon masserar nog gärna nakna damer ochså. om ni gillar få en smeksam hand på ert nakna kön alltså och varm olja.

 5. hon gick ut efteråt och jag vilade ut. tänktr jag kanske skulle unnat mig en högljudd orgasm stund efteråt så att hon kunde höra? vore härligt. skulle hon tagit illa upp?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.