6 svar på ”Dagens erotik

  1. Underbar bild med citronerna. Fantastiskt léende. Gillar att stor-citronen är hårig också. Känns mer naturligt och inte så uppgjort ut. Jag tror inte alla tjejer förstår hur mycket ett léende gör. Mycket viktigare än kläder, skor och smink. Tro mig!

    • rumpmonstret: Ja du har sagt det några gånger och jag tror du har rätt. Ett leende kommer man långt med.

  2. Nathalie: Haha. Ja. Det har blivit tjat om léenden! Jag förstår vissa tjejer som blir ”förbannade” när män/killar ber dom och le bara sådär. Det kanske finns en orsak till att man inte ler? Hatar sitt jobb, någon som dött, sovit dåligt, sjuk? Bara för att man är en söt tjej betyder det inte att leva är en lekplats jämt, MEN! Jag tror dessa ”Le gumman”-kommentarer är välmenande i dom flesta fallen.

    Jag förstår inte poängen personligen med att träna bra, äta bra, klä sig snyggt, sminka sig och klippa sig dyrt om man ändå bara ska gå runt och se sur ut, ignorera folks léenden och undvika ögonkontakt med i princip alla.

    Jag personligen har väldigt svårt att attraheras till en tjej som nästan inte ”kan le” utan ser ut som en sur fisk jämt även fast om verkligen anstränger sig för att se bra ut i övrigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.