10 svar på ”Dagens erotik

    • Johan: Ja det kan jag tänka mig. Hade lite svårt för tabu-temat för en sak som är tabu för mig är inte det för en annan person och tvärtom.

  1. Ser egentligen bara 1 fel med den övre bilden… Avhuggna kroppar. Som Christer skriver, den skulle passa som tavla.
    Fast då gärna med hela kropparna på den.
    Mycket läcker bild 🙂

  2. Den nedre får mig tänka tillbaka på ett gammalt minne som jag fick uppleva. Inte på en strand men dock offentligt på gräsmattan utanför en hyfsat välbesökt herrgård. Hon fick avbryta ett par gånger då några/någon kom på oroväckande avstånd…. håller med om övre bilden. Den tilltalar. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.