Dagens erotik

agentlemistress.tumblr.tumblr_n7oe26BhhE1snlts6o1_400(agentlemistress.tumblr)
pinterest.e4c81200dcbf9d58d226c172d1a64aa6(pinterest)

13 svar på ”Dagens erotik

 1. Jag gillar när tjejer visar självförtroende, men rätt typ av självförtroende. Någonstans tycker jag att ”killars självförtroende” är mer en klar sak. Man märker ganska snabbt om en kille har självförtroende eller inte. Det är svårare på tjejer. Tjejer som tycker dom är snyggare än allt och alla eller tjejer som är smarta, men måste smeta det i ansiktet på folk är oattraktivt i min värld. Det är inte vad självförtroende handlar om. Killar gör givetvis samma sak, men det känns som att linjerna för att vara en kille med självförtroende är mer klara än för en tjej. Därmed inte nödvändigtvis ”enklare” att bli/vara.

  Självförtroende för mig är nedre bilden. En tjej som är storleken större, men struntar i det och agerar som att hon vore ”perfekt”. Hon vet att många är attraherade trots att hon inte är idealbilden. Istället för att skämmas över vad hon inte är – Är hon stolt över vad hon är.

  Övre bilden är Nathalie när hon får reda på att han smög in på nakenpartyt utan att blivit bjuden!

  • rumpmonstret: Haha du tror jag är värsta dominan verkar det som haha 😀

   Ja självförtroende är väldigt sexigt men på rätt sätt som du säger.

 2. Fick se att jag skrev lite fel:). Bild 1 . Tänk att få stå så med händrna bakom ryggen . Kvinnan har all makt mot en . Härligt de skulle vara. De var länge sen nu.

  • andy_ug: Tror det är många mäns dröm att få tappa kontrollen ett tag, då det oftast är att killen ska styra i sängen i ett heteropar.
   Ny läsare?
   Välkommen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.