Dagens erotik

tumblr_mzom21wMJM1qaahe6o1_1280(girlslovesextoo.tumblr)
agentlemistress.tumblr.tumblr_nn1d5eqEBE1thi48oo1_400(agentlemistress.tumblr)

18 svar på ”Dagens erotik

  • Mogge: Det verkar som att ni killar (generaliserar nu) verkligen älskar att se en kvinna onanera. Aldrig riktigt förstått detta.

  • rumpmonstret: Haha den där bilden har jag sett tidigare 😀
   Aldrig sett det, tror inte att det skulle tända mig jättemycket inte heller dra ner stämningen.

 1. Apropå den översta bilden så skulle det vara lämpligt att be om ett julklappstips. Har ni någon eller några favoritleksaker som ni använder vid onani?

 2. Mogge, Nathalie och Rumpmonstret: det är en jättekick att se min man titta på mig när jag leker framför honom. Att se hur han nästan plågas i sin njutning kan göra att jag tar ut svängarna lite mer, retas med honom och kittlar hans lust så mycket jag kan:-) vi älskar det båda två!
  Det är väldigt eggande för mig att se honom leka med sig själv, när jag vet att det är ”se men inte röra” som gäller…jisses vad jag vill ha honom då!! Särskilt om han ser mig rakt i ögonen och flinar, han vet exakt vad jag vill och vilken kontroll han har över mig och situationen (liksom jag har när det är jag som leker)!
  Sen kan det ju varieras så att den som tittar bestämmer vad den vill se, hur leken ska utföras:-) detta är en av många favoriter för oss!

  • Aries: Okej, så där har jag inte gjort, borde testas.
   Kan ha att göra med att jag tycket man känner sig så naken i en sådan situation.

 3. Nathalie: försök börja med att ha en miljö du trivs i och känner dig avslappnad med, med en belysning som skapar rätt stämning. Kanske korsett och stay-ups som ger en mer ”påklädd” känsla? Och se om du kan hitta den känslan av kvinnlighet, lust och kontroll som du kanske behöver ha inom dig? Sen ska det i ärlighetens namn sägas att det spelar stor roll vem motparten är, hur bra han är på att leka och fantisera! Alla är olika och det funkar bara när man känner sig bekväm:-) lycka till!

 4. Nathalie:ps det finns utmärkta leksaker med fjärrkontroll…att ge honom fjärren gör att ni leker tillsammans och ändå inte;-) bara ett litet tips!

 5. Aries: Låter som ni har ett kul sexliv! Jag vet ju inte vad som försiggår bakom stängda dörrar hos folk, men det känns som att vissa personer måste vara så otroligt tråkiga att ha sex med. Inte för att dom är ”fula” eller något utan för att inget verkar få igång dom. Dom fattar aldrig sexuella skämt och tycker ”allt” är ”äckligt”. Allt blir bara ”nej”. Jag skulle aldrig vilja vara i en sådan relation. Halva grejen med att ”tända till” är ju spontana saker, något lite udda, oväntat osv.

  Lina: Haha. Nej. Det är klart! Men samma gäller ju killar. Attraktionen måste ju finnas där! Men i kill-kretsar anses ju ”runka” som något fel. Typ som att man är misslyckad om man runkar istället för har sex med en tjej. Tvärtemot det tjejer kan växa upp med.. Att dom ska vara ”för fina” för att onanera. Som att det vore något ”fel” i det? SÅ löjligt. Det är ett naturligt behov. Har man inte sex behöver man onanera. Punkt. Slut. Sen att man kanske inte går runt och ”skryter” om när/vart/hur man onanerat är en annan sak :p

  • rumpmonstret: Bara för att man har sex så behöver man inte SLUTA onanera heller. Tycker man kan ha ett sexliv med sig själv och ett med sin partner/partners.

 6. Nathalie: Du har en bra poäng där. Jag tror många som blir sexuellt frustrerade med partner är dom som lovat sig själva (eller partnern?) att dom inte ska onanera, men vid vissa tillfällen kanske dom inte har sex heller. Att vara kanske 34 år och aldrig ha sex eller onanera kan nog gå åt skogen…!

  • rumpmonstret: Ja då behövs det verkligen, men även om man har sex så kan man onanera. För att ha sex så behövs engagemang och energi, vilket det också kan behövas vid onani, men samtidigt så är det bara gött att se till att komma på snabb, inte ta hänsyn till någon och bara få njuta själv.
   Så varför inte onanera då?
   Man är inte alltid sugen på samlag, utan enbart en snabb orgasm.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.