18 svar på ”Veckans fråga

  1. insidan av överarmarna särskilt på morgonen då är huden där varm så jag suger och slickar där när jag onanerar. anus och analöpnning långt upp kör in vibrator.bröstvårtor väter dem med saliv, de styvnar skönt.tar sen sats i ansikte o i munnen.

  2. Rumpan blev mitt svar. Då tänker jag på de yttre delarna (skinkor, stjärtskåran och anus). Gillar både att bli smekt, masserad och smiskad på dessa områden.

    Apropå fötterna så provade jag ett par massagesandaler (med nabbar under fotsulorna) för ett tag sedan. Vilka reaktioner det blev, pirrade skönt i hela kroppen. Har alldrig känt liknande reaktioner t.ex. då jag fått fotmassage.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.