Dagens erotik

Veckans tema är: Ej omskurna vs Bakifrån

62356895eroticsnippets.tumblr.tumblr_mfno2mkF9c1qjhn09o1_500(eroticsnippets.tumblr)

17 svar på ”Dagens erotik

  1. Översta bilden är läcker. Jag kan föredra att se en snopp eller pulla bara som dom är. Inte att snoppen måste vara i något hål eller att tjejen ”öppnar upp pullan”. Bara att en man och kvinna är sensuella/sexuella på ett sätt där man får fylla i ”händelserna” själv!

  2. Ännu en måndag som du har lyckats göra bra Nathalie 🙂 Blir betydligt enklare att genomföra efter man sett dessa härliga bilder.
    Både ögonen och fantasin har fått sitt 🙂

  3. har just vart på gran canaria. fick as usual chans visa upp mig onanera inför publik, passerande par etc. såg andra ha sex homo och hetros på ett par meters avstånd. sugningar på sättningar runkande osv. såg iallafall två damer som låg i buskage med en karl bredvid o damerna onanerade för fullt. en fick sin karls sats över sig bröst mage o ansikte. påsättningar o allt annat på gick vissa dagar samtidigt på olika ställen så jag kom försent till nästa. två bögar sög varandra ganska öppet vinkade åt mig o jag satte mig hos dem och vi runkade. jag hade bara sex två gånger med partners anadra gångerna var jag åskådare o visade upp mig. turt jag hade mina potenspiller med dem går det bättre. ett halvt om dagen ca.kunde vandra naken i öknen på morgonen. ni tror det väl inte men åk då till maspaloas naken playa cruisa i öknen varje dag leta o leta gå nakna. ni får anbud o skåde spel o njutning garanterat. mest tyskaro britter har sex . kvinnor mycket frigjorda. som att få vara med i en värld av onani o porr.i två veckor.mitt favvoresmål.

  4. det bästa är att i öknen på maspalomas upplever jag in real life det ni bara snackar om och fantiserar om.det sägs att en kvinna som onanerar inte masserar sina bröst men det gjorde en dam på maspalomas när hon pullade sin fitta.

    • joakim: Förlåt men det är enbart du som pratar om detta här. Du får aldrig positiv respons på dina inlägg, då det är ofta vulgära och jag har raderat några t.o.m. Jag förstår inte vad du för ut av detta?

    • joakim: Ja där har vi delade meningar då. Visst en del bilder är mer åt det vulgära, hårda hållet men det är väldigt många som tar illa upp av vissa av dina kommenterar och det har uttryckts här några gånger.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.