Dagens erotik

eroticpics.tumblr.tumblr_mu3t0byGD31rkwvz1o1_500(eroticpics.tumblr)
tugboatmen.tumblr.tumblr_mi1gw3jPx81qdf1f1o1_500(tugboatmen.tumblr)

7 svar på ”Dagens erotik

 1. På tal om fetma så har jag svårt att bestämma mig för vad jag ska tycka i den här smal eller fet-debatten. Såg ni Malou efter 10 med Zytomierska? Jag tycker inte att alla ska vara smala som stickor, men jag är heller INTE för den här ”uppmuntra fetma”-kampanjen som pågår. (Finns det inte till och med en hashtag, typ #uppmuntrafetma?) Varför uppmuntra något ohälsosamt överhuvudtaget, vare sig det handlar om Zytomierskas ohälsosamma inställning till människor/kroppsideal eller Lady Dahmer och gängets kampanj? Kan vi inte bara INTE uppmuntra debatten om kropparna? Kan vi inte bara få vara som vi är?

  • Camilla: Mycket bra skriver. Ja fetma tycker jag är dumt att uppmuntra då det kan ha en hel del allvarliga hälsorisker.
   Tycker man mer ska prata om att man ska vara nöjd med det man har 😀

 2. Jag är också kluven i frågan om fetma. Jag har själv alltid förespråkat en sund och hälsosam livsstil samtidigt som jag tycker att mulliga tjejer/kvinnor är otroligt attraktiva. Det finns såklart en ”övre gräns” även för mig. Däremot så tycker jag att stora tjejer/kvinnor borde våga ta mer plats och t.ex. klä sig utmanande i stället för att försöka dölja sin kropp.

  • Harald: Ja jag håller med om att större tjejer också kan ta mer plats och ”våga” vara sexiga eller hur man ska säga.

 3. Jag tycker Zytomierska uttryckte sig hjärndött. Hade hon sagt liknade saker om ”en ras” istället för ”tjockisar” hade hennes karriär varit över idag.

  Dessutom tycker jag motresponsen är för extrem. Det är mycket bilder på pizza och ”Jag förtjänar en pizza” eller ”Jag äter pizza när jag vill”. Men man behöver knappast vara Peter Siepen (vältränad och väldigt mån om sitt utseende) för att förstå att man inte alls kan äta pizza jämt.

  Visst ska man kunna äta pizza om man vill, men rör man sig knappt och äter pizza så fort man är sugen, inte orkar tillaga annan mat, tröstäter osv. Kan det bli väldigt mycket pizza och man når en vikt som är direkt skadlig. Det är inte samma sak som att vara nöjd med livet som ”lite rund” eller njuta av att äta en pizza.

  Jag fattar inte varför ”debatten” ALLTID måste gå till det extrema åt ett eller annat håll. Undra på att folk är osäkra på sig själva och att många fastnar i onödiga fällor i livet.

  • rumpmonstret: Ja du, det är ju det extrema som syns och hörs mest tyvärr.
   Det ”normala/vanliga” skapar inga rubriker tyvärr.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.