Dagens erotik

eroticpics.tumblr.tumblr_mlfs02T4tJ1sotceio1_500(eroticpics.tumblr)
deepervalley.tumblr.tumblr_mga9t4uM6N1riryb3o1_400(deepervalley.tumblr)

10 svar på ”Dagens erotik

 1. På en bild som den nedre saknar jag att se deras ansikten. För mig gör det stor skillnad om det t.ex. är tre amatörer som gladeligen hoppat in i duschen, om det är tre överdrivet (skådespelande) kåta eller om det är tre stycken som bara ser ut att göra det för pengar. Det är en sexig situation, men bilden blir rätt intetsägande för mig.

  Annars har jag en fråga till er alla: Hur vanligt är det egentligen att gemensamt duschande i en parrelation leder till sex? Är det mest att man bara duschar och skrubbar av varandra eller brukar många ta ett rejält tag om rumpan, utföra oralsex eller runka av killen? Är det senare mer ”i sinnet” hos den snuskige eller är det sånt som ofta händer? :p

  • rumpmonstret: Kan hålla med om ansiktena, deras ansiktsuttryck brukar oftast hjälpa eller stjälpa hela bilden.

   Bra fråga, visst jag hade sex i duschen med mina dåvarande pojkvänner men inte alltid.
   Ibland var det bara mysigt att duscha ihop och ibland blev det lite sexande.

 2. Läckert med den nedre…. mmm… sätter fart på fantasierna igen. 🙂
  Visst gör ansiktena skillnad. Men just denna gillar jag iallafall.

  Säger som Jesse, 50/50 angående duschsexet. …

 3. Kan ju tillägga att det duschas ihop väldigt sällan här. …. Så tillfällena är ju inte särskilt många heller. .. :-/

 4. hej, duschbilder är alltid nice att se.blir upphetsad av tanken på kommunala duschrum osv.badhus o gymlokalers duschar alltså. önskar herr o dam hade gemensamma duschar bastu och omklädningsrum det har de på vissa ställen i tyskland sägs det. jag har testat gemensamt på nudist förenings träffar på ett badhus. det var trevligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.