Dagens erotik

larssero.tumblr.tumblr_np9s9qrW1a1ur9oj4o1_500(larssero.tumblr)
deepervalley.tumblr.tumblr_mzbqavNe6R1rvrh77o1_500(deepervalley.tumblr)

30 svar på ”Dagens erotik

 1. Wow. … godmorgon… Vilken bild att vakna upp till. Den nedre, skulle mycket väl kunna tänka mig att vara en av killarna där. …:-D

 2. var på gymmet sex i morse tidig träning minnsann. efter dusch o bastu, underbart härligt. tvålade in mig noga, fick erektion och tvålade mera smekte knådade onanerade skönt och den svarte killen som under tiden städade duschutrymmet såg nog lite han säger inget men brukar snegla i ögonvrån. många fler invandrarkillar än svenska gillar killar och män. det blev en upphetsande duscning.ute i omklädningsrummet var jag ensam o stod naken med stånd och läste tidningen metro.jag tänder på omklädningsrum det är så sexigt.

  • joakim: Nu sätter jag ner foten.
   Det är helt okej att skriva att man gillar saker osv men det finns en gräns och du överskrider den ofta.
   Man får vara personlig men inte så privat som du är här på bloggen.
   Jag personligen vill inte läsa om hur du onanerar offentligt, vilka sexfantasier du har osv.
   Det är inte så trevligt att få sexfantasi/verklighet upptryckt i ansiktet utan att jag har bett om detta.
   Så från och med nu kommer jag radera opassande kommentarer vilket jag inte har gjort tidigare.
   Hoppas du kan förstå detta.

 3. Jag tror det också Jocke.

  Igår fick jag för mig att ta i. Jag vart less skrik och dunsar som är lekfulla men så störande. Så jag skrek också. Men att jag vill sova. Sen smällde igen dörren. Det gav effekt i tystnad. La mig igen med ett rusande puls. Försökte sova. Vaknade i morse före 5 och somnade om. Men sen när jag vaknade på morgonen så hade jag dåligt samvete. Det kändes som tårarna är nära. Vill ju inte bli klassad som nå psycho. Känns bra att prata om det nä jag är så impulsiv. Så de vet hur jag tycker. Bara bott snart 2 mån.med dessa människor. Sen att det är en händelse med störningar efter 22 upprepar sig måste bli ett slut.

  • jocke: Finns säkert de som vill och som har testat. En del fantasier är bättre i huvudet medan andra är bättre irl.

 4. Jag tycker att det är storsint av de killar/män som kan tänka sig att ta in extra deltagare för att ge maximal njutning till sin tjej/kvinna. Hur många skulle gå med på det?

  • Harald: Sant, det är lite osjälviskt. Sen kanske de tänder på att se en tjej helt omhändertagen eller är bi.

 5. Harald. Tror jag skulle ha lättare att vara den andra killen än att se min tjej med en annan kille. I mina fantasier är jag iallafall den andra killen. … 🙂

 6. Fråga till alla: Skulle ni tolka ”att titta på porr” som otrohet i en seriös relation? Varför? Varför inte?

  • rumpmonstret: Nej det skulle jag inte tolka som otrohet, om man nu inte har pratat om det och kommit överens om att det INTE är okej.
   Då är det ett svek i relationen.
   Jag har inga problem med porrtittande, är något jag själv också gör.

 7. Rumpmonstret: Jag hade ej tolkat det som otrohet. Alla har fantasier och lustar. Och bara för att man tittar på porr betyder det inte att man vill ha sex med andra. Varför inte låta partnern vara med och välja film? Hitta lite inspiration tillsammans… Finns så många olika typer av porr.

 8. Nathalie: Tråkigt att situationen har gått till att du måste skrota vissa kommentarer, men jag antar att sånt inte är ovanligt på bloggar lika denna. Jag hoppas det inte kommer skada det i annars vänskapliga klimatet här!

  Förutom att skriva av sig lite och fråga om olika relations/sex-frågor här känner jag att det är ett ganska bra ställe att bara få söka kontakt med några ”okända” och ofta få positiv respons. Då Facebook exempelvis mer är en åsiktsmaskin eller reklampelare idag än en plats för att hålla kontakt med gamla vänner och söka upp nya bekantskaper gillar jag att bloggen har sitt vänskapliga klimat. Jag tycker det är uppfriskande att ”möta”, diskutera och bara ”vara omkring” andra människor än dom i ens vardag. Världen är STOR, men mångas verkligheter är ofta begränsade av många anledningar. Jag tycker det är nyttigt att se hur andra resonerar eller bara tänker.

  Jag är helt ointresserad över s.k. ”undersökningar” som görs här och där eller påtvingande åsikter som ges ut för att sälja något. Jag är mycket mer intresserad av ”Svensson-tjejers” åsikter om sex än vad jag är om självutnämnde experter eller Paradise-Hotel brudar som verkar sovit sig igenom skolan. Det svåra är bara att hitta folk som vill diskutera sex utan att det ”ballar ur”!

  • rumpmonstret: Jag är sådan att jag tycker att alla är välkomna, vare sig läggning/böjelse osv.
   Här ska alla känna sig välkomna men när det blir så privat och fantasier som trycks upp i ansiktet hos personer som inte vill ha det, då får jag sätta ner foten tyvärr.

   Håller helt med dig, väldigt intressant att se saker ur andras synvinkel, få tips och råd och gillar den vänskapliga och nästintill familjära stämningen som finns här.
   Den finns ju här pga er läsare, ni är så underbara.

   Det är en sak att diskutera kring sex och samlevnad och att ha tex cyber6.

 9. Rumpmonstret: Jag anser absolut INTE att man kan jämföra otrohet med att porrsurfa. Jag tycker dessutom att ”rätt” sexsidor kan ge en hel del inspiration (inte alltid dock) vilket kan förbättra sexlivet.

 10. Jag läste för en tid sedan att det fanns en högre acceptans bland killar att dela sin tjej med en annan tjej än att dela henne med en annan kille (i samband med trekanter eller öppna förhållanden). Som kille så är jag inget undantag trots att jag inte riktigt kan sätta fingret på varför. Bland tjejerna fanns inte alls samma tydliga samband. Någon som har en teori om varför det är så…

  • Harald: Det har nog med att göra att man är rädd att mista henne till den andra killen kanske?
   (om tjejen är hetero).

 11. Men det är att jag är väldigt självkritisk. Värderar om det var rätt agerat av mig. Blir ledsen o.s.v. Det känns verkligen i mig emotionellt. Är rädd för att jag har förstört för mig själv och så. Känns hur som helst gripande. Detta är jobbigt.
  Jag är skör med andra ord.

  • Lina: Ja det kan jag förstå, man vill ju inte vara osams med grannarna.
   Tror dock inte att det blir så, tror mer att de fick veta att: Oj hörs det så väl i detta huset.

 12. Oj vilken lång tråd det blev av detta.
  Rumpmonstret, tycker inte att porrtittande på film eller nätet är att betrakta som otrohet. Isåfall skulle det ju vara otrohet att onanera, och lite längre än så har vi väl kommit hoppas jag. Iallafall i den här gruppen vill jag påstå. .. 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.