Dagens erotik

tumblr_nk16ngbh9b1qkp0j6o1_1280(girlslovesextoo.tumblr)
eroticpics.tumblr.tumblr_m16vlzxyIE1qeyx9go1_500(eroticpics.tumblr)

32 svar på ”Dagens erotik

 1. Härliga bilder Nathalie . Tänk att få hålla på med tjejen på bild två;). Eller ligga där själv. Även den första bilden är inbjudande .

 2. mm… skulle gärna gå ute naken med denna jacka på… älskar linda kuken hårt hårt med läder!! hon älskar nog visa sin saftiga fitta. ska ut o onanera idag o vandra naken om solen stannar.hoppas hon har läder rem mellan skinkorna ochså. hårt!!kåt så jag dör!!

 3. Alla bara snackar om bild nummer 2. Jag tar 1:an på detta. Finns inget sexigare än en glad tjej med stort léende! Söt pulla skadar inte heller 😀

 4. Samma här piaw;) . Man blir kåt av bilden . Man kan känna hur repet runt handledrna tras till och scarf runt ögon och mun 😉 jag ska nog fråga frun ikväll om hon vill. Eller min kk . Vi har en varsin kk jag och min fru.

 5. Jo de funkersr hur bra som hällst piaw. Min kk gillar att binda mig och jag njuter av att bli bunden och utlämnad till min kk kvinna . Hon är äldre än mig

  • Markus: Åh vad härligt att höra 😀
   Blir så glad att höra att det går bra för mina läsare, att de hittar sina former i relationer osv 😀

 6. De fungera jätte bra ha ett öppet förhållande. Jag har min kk . Min fru har sin kk. Sexkompis hon 48 år . Vi gilla samma sexlekar . De är roligt att de fungerar att vi har en varsin kk. Jag är jätte glad för de

  • Markus: Ja du, det är en bra fråga.
   Vet väl inte riktigt det själv.
   Trivs som singel men samtidigt så börjar tankar om att träffa någon, skaffa hus osv.
   Kanske finns någon, men vi får se hur det går.

 7. Hoppas du hittar din hjärte vän snart . Jag dycker du varkar vara en snäll tjej . Du får fixa en komis och ha sköna stunder med ;).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.