2 svar på ”Tips – G-punktsstimulans

  1. Jag skulle vilja påstå att samma teknik kan användas för att stimulera mannens g-punkt (eller p-punkt). Jag brukar oftast/alltid stimulera g-punkten i samband med att jag ger oralsex. Personligen så tycker jag att det är stor skillnad mellan orgasmerna då endast min g-punkt (p-punkt) stimuleras jämfört med då endast snoppen stimuleras. Mina g-punk-orgasmer är inte riktigt lika intensiva men pågår betydligt längre. Själva sprutet blir inte lika kraftigt, det är snarare så att sperman rinner ut. Hur upplever ni tjejer skillnaderna?

    • Harald: En klitorisorgasm är mer explotionsartad och går över snabbt. En g-punktsorgasm är mer utdragen, känns som att man vill ”spruta” eller hur man ska uttrycka sig. Svårt att förklara men är en skillnad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.