Dagens erotik

always-eager.tumblr_mm4im5sFKl1rjsr2io1_500(Översta bilden är tagen ifrån always-eager.tumblr)
tumblr_m5zlfkiQYO1qirvuwo1_500

10 svar på ”Dagens erotik

 1. Underbar bild den där översta. Jag tycker faktiskt man (både tjejer och killar) borde tänka på hur dom reagerar när dom ser någon naken. Den här bilden är ju kraftigt humorbetonad, men det finns ju andra positiva sätt.

  Visa sig naken för någon är väldigt personligt. Inte så kul att bli bemött med en ”Jaha..?”-look 😛

  • rumpmonstret: Ja jag gillar verkligen den översta bilden.
   Den har humor i sig och hon ser sååå glad ut 😀
   Att få ”Jaha-looken” är ingen direkt hit, bättre med ett ”jippi” 😀

 2. Jag håller med ”Rumpmonstret” att det är väldigt personligt att visa sig naken inför någon. Tanken slog mig vilka personer min omgivning (båda könen) som det känns OK och mindre OK att visa sig naken inför. T.ex. okända personer, släktingar (syskon, föräldrar kusiner mm), läkare/sköterskor, kompisar, jobbarkompisar, fast partner, ex, kk mm.

  • Harald: Ja inför vissa känns det mer okej med och andra inte. Kanske beror på relation och tillit till personen.

 3. Harald: Ja. Det är väldigt olika och väldigt olika för olika personer. Jag hade en bästa vän som yngre. Vår vänskap var sjukt steril. Inte så att jag skulle hångla, ha sex eller något med kompisar. Men vi kramades nog inte en enda gång, tog aldrig varandra i handen, att t.ex. sitta naken i bastun ihop var inte på kartan. DÅ tyckte jag inte det var konstigt alls, men senare kan jag tycka att en för steril vänskap kan bli väldigt konstig och tråkig.

  Inte för att jag har några homoerotiska drömmar, men jag kan tycka det ser kul ut när polare (och gärna tjejer) badar lättklätt eller naket i utomhus jacuzzi en sommarkväll. Sånt skulle aldrig skett med nämnd kompis. Jag tycker inte det behöver vara någon stor sak att se vänner nakna. Man gör det inte konstigare än vad man gör det. F*n vi alla ser ”likadana” ut… Så hemskt är det inte!

  Det är jobbigare att visa sig naken om man har komplex för något. Annars tycker jag inte det är någon större grej alls. Skulle en kollega råka se mig naken i fem sekunder på jobbet tycker jag det är löjligt att ”göra något utav det”. Blir mest en pinsam/småkul händelse. Sen lever båda vidare 🙂

  Fråga till alla: Vem/Vilka har ni enkelt att visa er nakna för och vilka skulle ni aldrig komma på tanken att göra det för? Menar givetvis inte att strippa och glo på varandra utan i mer vardagliga situationer.

  • rumpmonstret: Oj bra fråga.
   Mina närmaste tjejkompisar har jag inget problem med men inte direkt så att jag står och flashar mig själv dock.
   Jobbigast vore nog typ platsbrorsan, vet inte men skulle inte känna mig bekväm med det alls.

 4. Rumpmonstret: Jag har inga problem med att visa mig naken för partner, ex, kk, killkompisar, jobbarkompisar (av samma kön) och okända personer (av båda könen) t.ex. läkare, sköterskor städerskan på gymmet.

  Jag skulle helst undvika att visa mig naken för släktingar (av motsatt kön), jobbarkompisar (av motsatt kön) och tjejkompisar.

  Något som jag alltid oroar mig över då jag i något sammanhang ska vara naken i offentliga miljöer är att få stånd (p.g.a. att det kan missuppfattas). Jag skäms som en hund om jag t.ex. får stånd i samband med en läkarundersökning (trots att jag vet att det även händer andra).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.