16 svar på ”Dagens erotik

  1. Haha inte så jag menade 🙂 Menade att brösten var mer ”normal” storlek 🙂 Men i jämförelse med dom stora, så var det ju såklart små bröst 🙂

  2. Om en kille skulle träffa översta tjejen och ”få till det” tror jag dom allra flesta skulle anse dom som normala! Små bröst för mig är när det knappt finns bröst exempelvis när BH inte behövs. Jag tycker spannet på ”normala bröst” är rätt stort!

  3. Det jag ogillar med storleksdebatterna (oh no, not this again, right? :P) är just benämningarna. Vad som är smått och stort är relativt subjektivt. Hade jag känt henne skulle jag inte spontant sagt ”Hon är snygg, men har små bröst” (vilket jag inte tror är helt ovanligt, inte av mig, men av killar generellt). Givetvis har tjejen på nedre bilden stora bröst, men tycker övre har normalstora. Dom står inte ut speciellt mycket, men tillsynes tar dom rätt stor plats på hennes kropp!

  4. Sasha Grey <3 det går ju inte ens att jämföra dom 2 bilderna när hon är en av dom 😀
    Alla gillar väl olika men det mesta är attraktivt tro jag , sen föredrar man väl olika , killar som tjejer.. alla bröst är underbara!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.