Dagens erotik

amanita.tumblr.tumblr_n1sb4mzFpZ1r1w31so1_1280(Översta bilden är tagen ifrån amanita.tumblr)
eroticpics.tumblr.tumblr_lmx4n4nFmi1qd4e9oo1_500(Nedersta bilden är tagen ifrån eroticpics.tumblr)

12 svar på ”Dagens erotik

  1. En roomservice som den översta bilden är aldrig fel 😉
    Den nedre, är det minions som varit i farten?
    GO BANANAS 😉

  2. påminner mig även om när jag och tjejkompisen var på Fifty shades på bio, Jag, sexuellt frustrerad, försöker se på filmen medans min kompis helt sonika drar upp en banan och börjar äta på… inte okej! haha

  3. bra ställe hänga bananen på, men sen vill jag allt ha upp den i rumpan. gjorde det i mitt hotellrum på gran canaria hade köpt två bananer och var kåt efter att ha solat naken hela dagen. smörjde med solkräm i rumpan satte mig försiktigt på en av de praktiska frukterna den gled in hela vägen. balkongdörren öppen fläktade skönt.onanerade nästan till utlösning. skönt spara litet. en banan i stjärten är himmelskt.oskalad alltså och lite omogen.skönt gå runt med den i rumpan ochså.pröva.

  4. Varför blir jag aldrig serverad frukost på detta sättet? Fast frottéhandduken på huvudet känns lite avtändande ju? *haha*
    Jag har alltid lagt bananerna i en skål innan med detta sättet är ju mycket bättre 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.