Dagens erotik

dirtyberd.tumblr.tumblr_mqdaqw9xdw1rpyyq4o1_500(Översta bilden är tagen ifrån dirtyberd.tumblr)
tumblr_m06ivnXXCc1r3w115o1_1280(Nedersta bilden är tagen ifrån girlslovesextoo.tumblr)

12 svar på ”Dagens erotik

  1. Översta bilden: Sant…händerna skulle varit bundna också. Det känns som man glömt den detaljen och det gör att bilden tappar mycket av den rätta känslan.
    Undre bilden: Vilka konstiga armar han har? *haha* En lite rörig bild och jag vet inte vad det är jag vill se i denna bilden? Någonting fattas men det är ju som jag tycker. Alla uppfattar ju bilder på olika sätt och så ska det vara 🙂

  2. Jag är egentligen inte så mycket för s.k. hundkoppel men gick ändå igång på den övre bilden. Kanske är det för att hon ser ut att vara så väldigt utlämnad till sin partner. Man kan även notera att hennes skinkor är något rodnande (förmodligen p.g.a. att hon nyligen fått lite smisk). Jag tycker även om att man kan se hennes mörka anus mellan skinkorna (kan inte förstå varför vissa väljer att bleka sitt anus).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.