Veckans produkt

13147_5

Rocks-Off: Rock-chick mini

Denna vattentåliga lila lilla skönhet, känns kanske bekant till namnet?
Det är för att den ingår i samma serie som Rock-Chick dildon, som blivit utsedd till världens bästa sexleksak och garanterar därför en njutning i världsklass!

Denna lilla massagestav är en baddare på att stimulera både klitoris och g-punkt och får din kropp att skaka som aldrig förr vid klimax.

Eftersom den är vattentålig lämpar den sig perfekt i badkaret eller duschen och har 7 underbara vibrationslägen, som pulserar varmt och kraftigt, för explosiva orgasmer!

Pris: 299:- (ord.pris: 499:-)

Köp den här

13147_1

6 svar på ”Veckans produkt

 1. Den är lik we vibe vibration. 🙂 😉

  Jag har en fråga. Jag är kanske känslig men jag kan störa mig på grannar som smäller i dörren på väg in/ut. Ibland blir det som ett dån. Då kan de vara från våningen under eller över eller samma våning som jag bor på. Det är ju loftgångar. Så när grannen i samma sida som jag smäller sin dörr så kan luften göra att min dörr får eftertryck. Jag kan även tycka att det är onödigt med att smälla för en dörrs hållbarhet i det perspektivet antal år som är satt. Jag har ju funderat på att ta det här med kvartersvärd men han tycker motarbetar mig och gärna vänder mina funderingar till att jag klagar. Känns inge vidare.

  • Lina: Ja den är lik den, det stämmer.
   Usch då det låter inge bra att han inte tar dig på allvar.
   Lite ljud och oljud får man ta i en lägenhet då det oftast är många som bor i huset tyvärr.

 2. Däremot är inte jag den grannen som får utbrott i tvättstugan för att det är ludd i torktumlaren. Tycker det är bara dålig stil att det inte städas. Hundhår och dun från kuddar…..suck.

 3. Idag var det en stor pöl i hissen. Tror du nån torkar upp det? Nej jag torka upp det till slut. I somras var det nån som hade fixat en brun hög utanför hissen(tror det va kaffesump). Den struntade jag i….nåja nog om detta. Detta är ju ingen blogg för såna bagateller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.