10 svar på ”Lugn helg…

 1. Fick en riktigt trevlig överraskning till denna helg. Tidigare länkade jag en ”Video Games Live”-video (påkostad konsert som gör spelmusik till ”riktig musik) till en kompis. Han blev intresserad. Han skulle höra av sig till några andra, men dessa kunde/ville inte. Jag hoppade på ”tåget” och han köpte biljetter.. Sedan när jag frågade hur mycket biljetterna gick på så sa han att det var lugnt… Han bjuder på min biljett som tidig födelsedagspresent 🙂

  Dagen därpå ska jag kanske gå och bowla + bio med en tjej och på söndag blir det nog lugnt, fira farsdag med en tårta möjligtvis!

  Fråga till den som vill svara: Jag har en bekant tjejkompis som firande en möhippa för ett tag sedan. Huvudgrejen med dagen var att hon som gifte sig fick klä ut sig i en stor ”manskostym” med en stor tygsnopp hängandes hela dagen medan de gjort massa saker. Verkade som de haft en riktig höjdare till dag. Samtidigt har jag läst att ”trycket” på möhippor och svensexorna har ökat på senaste åren, men ärligt talat tycker jag man faktiskt kan skippa det om inte vännerna går ”all in”. Att bara gå på t.ex. en restaurant och sedan ta en öl på krogen känns inte särskilt minnesvärt. Visst, det är alltid något. Men en svensexa eller möhippa tycker jag ska vara som en bonus till bröllopet och lika minnesvärt fast på annat sätt.

  Har ni varit med om eller sett några roliga detaljer man kan ha med på möhippor/svensexor? Vad skulle ni helst vilja göra?

  • rumpmonstret: Låter som en trevlig helg, snäll kompis också 😀

   Angående möhippa osv, har aldrig varit på en privat förutom på 1-2 st när jag har hållit i homepartyn och varit försäljare.
   Tycker absolut att det ska vara minnesvärt och roligt.
   Inte förnedrande osv.

 2. Håller inte alls med. Jag fick själv ingen möhippa, men en middag och kanske en spa-behandling hade varit min högsta önskan.

 3. Tjejer: Om er kille eller en kille vill överaska er med att bjuda på Spa. Vad är det för specifikt ni vill få ut av detta Spa? Finns det några särskilda ”delar av Spa:t” som ni känner är ett måste eller att föredra.. Eller är själva grejen att komma bort och ha det bra?

  • rumpmonstret: Oj bra fråga, beror nog lite på. Är man stressad så är det nog bara att få komma bort och få tänka på annat. Tex en parmassage är väl ett tips. Att bara bo borta en natt på ett hotell kan vara grymt skönt med en partner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.