9 svar på ”Jag försöker iaf

 1. Tycker att du lyckas väldigt bra, men det är bättre att vara sig själv än att anpassa sig för att andra ska tycka om en!
  Fast jag tror att du igentligen är en person som man har lätt för att tycka om…

 2. Google finns ju, men då går dom flesta länkar till flashback, och där står inte mycket vettigt. Så gissar på att dom riktiga experterna finns här 😉 Främst Natta då 🙂 Men nu när jag är omskuren och mitt ollon är bart hela tiden. Är det bra att smörja ollonet med något? Eller räcker det med det vatten som hamnar på den, då jag duschar? Haha ingen som bryr sig om detta men, haha. jag blev inte så omskuren som jag först trodde, vilket jag inte direkt har något emot, så runka går lika bra som förut, för går att föra skinnet på penisen över ollon-kanten 🙂 Funderar starkt på att ge mig själv en fleshlight i julklapp.

  • Navelkillen.: Ja om du menar i renlighetssyfte så räcker vatten. Om du blir torr kan silikonbaseratglidmedel hjälpa.
   Tycker jag allt att du ska unna dig i jul 😀

 3. Jag tycker en bra ledare, talare eller vän förstår detta.

  Det verkar som att en del på t.ex. Flashback inte vet hur man är en bra vän, men alltid vänder det till att folk inte är bra vän emot en själv.. Men går inte ofta det hand i hand? Om du t.ex. aldrig riktigt lyssnar på en vän, är dålig på att höra av dig eller aldrig firar en väns födelsedag. Hur kan du begära att någon/den vännen skulle göra dessa saker för dig?

  Jag tycker även stora delar av samhället har blivit väl egoistiska också. Allt handlar om din karriär, dina upplevelser, framföra dina åsikter, din familj.. Ditt, ditt, ditt. Tror många knappt vet hur man håller en konversation idag. Själv är jag helt ointresserad av att prata med någon som har noll intresse i mig som person. Ett givande möte handlar om att ge och ta!

 4. Men vet du om ollonet mår bättre av att smörjas? 🙂 Nu menar jag i ett icke sexuellt syfte. största delen av livet, så har man ju faktiskt inte sex eller onanerar, haha. och man vill ju att penisen mår bra fastän man inte har den blodfylld 🙂 haha

  • Navelkillen.: Ja jo det förstod jag. Silikombaseratglidmedel smörjer upp huden så att den blir len. Så det kan man ha även om man ej ska ha sex.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.