Dagens erotik

tumblr_m1r13qZwVo1qib3nso1_500dirtyberd.tumblr.tumblr_n4rbh6yJIa1sjbgofo2_500(Nedersta bilden är tagen ifrån dirtyberd.tumblr)

11 svar på ”Dagens erotik

  1. jämlikt o bra med en kille som får något i baken o inte bara tjejer eller hur? dessutom är det så underbart att känna något grovt därbak, sitta på en stor gurka eller banan tex. ju större ju bättre. lite ont ska det ju göra ….mmmm

  2. många hetrokillar vågar ju inte erkänna för sin tjej hur kåta de är på att få något i rumpan. med en rejäl skvätt glidmedel, smörj in pungen väl ochså.njut av den våldsamma orgasmen, nästan outhärdligt skönt.massera prostatan.

  3. Nedersta bilden tycker jag ofta är en bild som saknas i filmatiserad porr. Jag får bilden i huvudet av denna att han kommer ”känna efter” när han stoppar in den.. Inte bara stoppa in den. För någon dag sedan var det en svartvit bild med en man som står upp och ser ut att pressa in den i stjärten på henne. Vet inte riktigt om det är sånt tjejer i regel går igång på.. Speciellt när de verkar vara alldeles för stor. Det här ser mer ut som ett par.. Där tjejen gått med på det och killen provar sig fram!

  4. en kompis hade sett på grancanaria en kille som knöt näven o tvingade in hela armen i rumpan på en kille och killen stönade jaa mera! det kan nog vara farligt tyvärr! personen kabn bli inkontinent i rumpan, slutmuskeln skadas man får sen ha blöja tror jag. varning för detta. var försiktiga vid analsex. skador är inte något att eftersträva! men lagom och man är i sjunde himlen!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.