20 svar på ”Dagens erotik

 1. Fantastiska bilder såväl förra veckan (stora bröst) som denna veckan.
  Båda bilderna idag: Precis så man som kille vill bli behandlad, d v s rejäla tag om kuken.
  Översta bilden: Trevligt att tjejen även håller handen runt ollonet. En del tjejer är för försiktiga med ollonet. Tjejen på översta bilden verkar också ha en stor del av könshåret kvar vilket är naturligt vackert.

  • Johan: Angående ollonet så kanske det beror på att de ”jämför” det med klitoris som är väldigt känslig.
   Vet att det finns en hel del killar som är för hårdhänt istället med klitoris och gnuggar som bara den och man skulle nästan kunna tro att de försöker gnugga bort en bläcktext med suddgummi.

 2. Nathalie:
  Precis! Har varit med tjejer som jag fått säga till att de ska ”bearbeta” ollonet mer för att det ska bli skönt. De har då blivit förvånade och trott att ollonet är lika känsligt som klittan. Men klittan måste man behandla mer varsamt än ollonet.
  Så tjejer: Var inte rädda för att stimulera ollonet med fingrarna/händerna!

 3. Petting kan vara en av de bästa teman hittills!

  Lina sa något om att det lämnar mycket till fantasin.. SAMTIDIGT som det visar mycket. Perfekt! Precis som ”sex” ska göra.. Jag har aldrig riktigt förstått vad som är ”sexigt” när en tjej ska öppna upp hela pullan på bild. Det är inte särskilt sexigt att se om jag ska vara ärlig.. Det som däremot kan vara sexigt är när en tjej drar av sig trosorna och man får se pullan första gången! Det är sexigt!

  Jag tror en del tjejer som klagar på sina kille att han inte är uthållig nog i sängen eller ”har tråkigt sex” ofta är en lika stor eller större del av den tråkigheten själv. De bara väntar på att han ska göra allt.. De kanske inte förstår att sex är ett samspel. De här bilderna är sexiga och visar på tjejer som tar initiativ!

  Sen gillar jag också, som alltid, att det är ”normala” kroppar. Båda tjejerna ser ut precis som vilken söt som helst.. Inte massa operationer, gigantiska bröst eller helrakade pullor. Killarnas snopp är dessutom som vilken ”Svenssons” som helst. Vilket gör att det ser ut som ”vanliga” snygga par som har sex. Inget tillgjort! Hade all ”överdriven” porr bytts ut mot sånt här tror jag många skulle ha mer sunda föreställningar om sex! 🙂

  • rumpmonstret: Håller helt med dig.
   Trodde dock du skulle reagera på snopparna att de var för stora osv.
   Man måste få lämna lite åt fantasin.

 4. Nathalie: Haha. Jag har blivit något av en ”liten-snopp-nazist”. Vilket egentligen inte är min mening. Jag har som tidigare bara svårt för när bröst och snoppar (speciellt de två) framställs i en viss storlek överallt. När sanningen är att det finns lika många storlekar på bröst och snoppar som det finns bröst och snoppar. Jag ogillar när gigantiska bröst och snoppar framställs som det ändå rätta eller när en mer ”ovanlig” storlek framställs som någon standard oavsett längd, ålder, etnicitet osv.

  Du har pratat lite om inzoomningar. Tar man bild på en snopp centimeter ifrån kameran eller på andra sidan rummet är det två väldigt olika snoppar man ser. På översta bilden är det väldigt inzoomat, vilket gör att snoppen ser stor ut. Men är antagligen ”vanlig”. Andra känns också rätt vanlig. Inte minst pungen och att förhuden inte är 150% neddragen.. Vilket också är vanligt! 🙂

  • rumpmonstret: Ja det förstår jag, mer naturliga bröst och snoppar måste få synas.

   Ja, fotat man underifrån så ser objektet större ut tex och även om det är en väldig närbild.
   Håller helt med dig om bilderna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.