Nätdejta – kukbilder

Nu har jag varit singel i 2 månader ca.

Jag har inte känt behovet av ett hitta någon ny snabbt eller ligga med första bästa.
Har gjort en del insikter om mig själv under denna tiden också.

Var ett bra tag sedan jag var singel.
Detta förhållandet höll i 2,5 år ca, var inte singel länge och det innan höll ca 2 år, förhållandet innan det höll i 1 år ca osv.
Jag har inte varit singel en längre period sedan jag var mellan 19-24 typ.
Har alltid hittat en ny partner relativt snabbt eller haft en reboundguy att åka till.
Så har det inte varit nu, och det har känts både skrämmande och skönt på samma sätt.
Måste lära mig att vara lite själv nu tror jag.

Insett att jag har vuxit som människa, blivit äldre och mognare, tror jag.
Att jag är väldigt kräsen och att jag inte vill ligga med vem som helst eller hur som helst.
Har haft flera tillfällen där det har funnits en chans/tillfälle att ligga/ha sex men har antingen inte varit intresserad, varit intresserad men personen har varit för full vilket blir rätt osexigt eller så har jag känt att det inte känns 100% rätt.

Har reggat mig på en ”dejtningsajt”/socialt media för att kolla runt och se vad som finns där ute.
Som vi har pratat om tidigare så får man en hel del meddelanden som tjej på dessa sidor och jag började svara på alla men orkar inte uppriktigt sagt längre utan klickar ”inte intresserad” för att inte slösa med deras eller min tid.

Det som har slagit mig är att det är många som letar sex, vilket är förståeligt men blir rätt tröttsamt när man själv inte gör det.
Visst, man kanske träffar någon man vill ha sex med framöver men jag går inte direkt igång på:

  ”Tja snygging, gillar du sex?”
–   ”Vill du se min kuk? Vad tycker du om den? Gillar du stora kukar? osv”

som kommer upp efter enbart 1-4 meddelanden med personen.

Har inte ens skrivit med att jag driver en sex och samlevnadsblogg eller studerar sex och samlevnad just för att slippa alla dessa meddelanden.

Jag har insett att jag vill lära känna personen först, få lite intresse, se om kemin stämmer, få lite tillit, känna att personen respekterar mig osv.
Kanske lite tråkigt och torrt, som en del har poängterat men va fan, det är mitt liv, min kropp och mitt val.
Dömer absolut inte andra som skriver:

–   ”Vad snygg du var, vill du ses och se vart det leder till? Kanske lite sexiga saker?”
och sen träffas och ha sex.

Funkar det för dem så är det ju toppen 😀 men det funkar tydligen inte längre på mig.

När jag var i 20 års ålder, dålig självkänsla och sökte så otroligt mycket bekräftelse så hade det funkat på mig men jag har mer självrespekt och självkänsla idag och vet vad jag vill ha.

Iaf man märker rätt snabbt vilka som faktiskt vill prata lite och vilka som vill snacka sex.
Redan fått 3 foton på en kuk ifrån en kille utan att ens nämnt att jag vill ha en sådan bild.
Bad att få en bild med hans ansikte och fick en kukbild rakt i ansiktet och det räckte inte, utan ytterligare 2 till kom under 24 timmar.
Fick till slut skriva att nu har jag 3 st och det räcker så.

–   ”Gillar du den?”

Vad ska man skriva till det?

–   ”Åh ja jag älskar den, har inte sett en sådan majestätisk kuk någonsin”
–   ”Jävlar vad stor den är, snälla bottna i mig, för det är så skönt att få en 24 cm rakt in i botten av fittan”.
(aj aj aj btw)

Hmm nej skulle inte tro det.
Det verkar som att allt dessa killar har att erbjuda är deras underbar, härligt stora kukar.
Känns rätt tragiskt att de inte kan erbjuda mer.
Tex charm, karisma, respektfullhet m.m.
Har absolut inget emot kukar men det är inte det som är mest intressant med en kille.
Även fast du har 19 cm kuk så säger det inget om hur du är i sängen.

Jag tar hellre en normalstor kuk än en för lång för det gör enbart ont när den slår i botten tex.

Ja jag vet att kuken är en viktig del i eran manlighet som killar/män men snälla, ni är så mycket mer än en en kuk med ett hårt stånd.
Det är inte direkt den man får kemi med, den man känner sig charmad av eller den man blir kär i.

Så ja, jag är rätt trött på kukbilder som ni kanske märker.
Jag tar hellre ett foto på en kille i bar överkropp och snickarbyxor eller en välklädd man som ser stilig ut, det får jag ut mer av.

Troligen kommer jag inte hitta något vettigt via internetdejtning, så vi får se hur länge jag orkar vara reggad på den där sajten.

23 svar på ”Nätdejta – kukbilder

 1. Suck, ja det är så att man skäms ibland för att tillhöra ”mansläktet”. Tror att testosteronnivån ligger alltför högt bland många. Kan också undra hur många som skickar bilder på sina manligheter som egentligen innerst inne tror att det motsatta könet skulle lockas av ”bara häftiga kukar” Kanske man skulle lära känna kvinnan lite mer och försöka vända på steken så det blir liksom tvärt om. Skulle, rent biologiskt vara riktigt intressant att veta hur människan, rent sexuellt skulle fungera utan alla krav och påverkningar utifrån. Kanske du har läst om det Nathalie i utbildningen.

  • Nane: Alla är inte sådana som tur är men det finns en hel del tyvärr.
   Nej det har jag faktiskt inte läst om i mina utbildningar.
   Frågan är om man har kunnat göra sådana studier.

 2. Attans otur att du är less på kukbilder. Jag som precis var på väg att posta en till dej. 😛
  Nä, men allvarligt. Glad jag blir att läsa det du skriver om att du känner att du vuxit som person. Sen var det ju synd med dejtingsidan. 🙁

  • lex81: Haha 😀 Humor har du.
   Jag känner bara att jag vill inte ha en kukbild det första jag får.
   Har man snackat ett tag, fått en känsla för personen, litar på den osv så kan det bli aktuellt men sådär direkt.
   Sen som sagt var en kukbild ger mig inte speciellt mycket sexuellt, jag vill hellre att det blir en överraskning om man sen ses 😀

 3. Det är så skönt att läsa såna här ärliga inlägg! Helt underbart att få höra om hur du känner att du har vuxit, samt att du står för det. Jag tycker att det känns som att du står för det mesta som är DU nu och jag antar (och hoppas!) att det får dig att känna dig lika ”självtrygg” som du verkar vara! Jag tror att det är först när man börjar respektera och tycka om sig själv som man helhjärtat kan sprida den kärleken vidare.

  Jag ser fram emot att läsa mer om ditt liv och dina planer nu! Det känns verkligen som att du har hittat dig själv och som jag skrivit här så många gånger tidigare så är du verkligen en sann inspiratör! Du inspirerar på många olika vis. Hoppas att du kan känna det även under de dagarna som inte är lika tipptopp, för såna har vi ju alla. Stor kram och stort grattis! <3

  • Camilla: Tack Camilla det värmer. Jag känner mig mer stark i mig själv idag, vet vad jag vill ha och tackar nej till saker som inte är intressanta.
   Känner inte att jag behöver massa kommentarer om hur sexig/snygg/het osv jag är för att må bra.
   Kan vara en anledning till varför jag inte lägga upp så mycket foton på mig själv på bloggen.

   Jag ska försöka skriva mer inlägg och att det inte enbart blir massa bilder 😀
   Lite diskussionsmaterial som rumpmonstret har efterfrågat bland annat.

 4. Diskussionsmaterial är bra! 🙂 Bilder är också bra, både på dig, din vardag (fast du verkar inte vara så intresserad av att berätta ”allt” som en annan 😉 ) och Dagens erotik.

  • Camilla: Tack ska du ha! Saken är den att mitt liv är inte speciellt intressant. De flesta dagarna så blir det vakna sent, leta lite jobb, sitta vid datorn och spela dataspel och sen sova.
   Visst jag simmar, går ut och går osv men det är inte så intressant läsning känner jag 😀
   Så jag skriver lite om när jag reser, är med vänner, fester osv 😀

 5. Inga av boysen som vågar kommentera detta?? Ha ha

  Du verkar vara otroligt stark! Stå på dig och klicka bort de som inte ger dig något.

  Skickar lite styrkekramar och vet att du springer på honom när du minst anar det!

 6. Inga problem MissV! 😉

  Klart att när man/vi får höra detta så skäms man ju lite som man!!
  Bekräftelse vill ju både killar o tjejer ha men det är givetvis olika hur man gör för å få den!
  Tror inte det är något ont i kukbilderna.
  Nog lite genetiskt att killar vill visa upp sig o sina kön! Vill ju visa upp sig för tjejerna o göra gott intryck oavsett om det kanske, som i dessa fallen, då blir på fel sätt!
  (Har själv skickat in nån liten snabelbild till Nathalie!! 😉 Var inte för hårda!? ;-)…OM den visas sen!? Haha! 😀

  Bra ändå att få feedback på vad som går hem hos Er tjejer! 😀

  Nathalie: Du gör ett fantastiskt jobb här för alla oss som läser och kommenterar!
  Kul o höra att du känner dig stark o grattis till ”godkänd”!!! 😀

  Kram på Er alla där ute!!! 😀

  • Tiger: Ja bekräftelse tror jag är viktigt men den har förändrats för mig.
   Jag söker inte efter den som en björn söker honung, dålig referens kanske och inte på samma sätt.
   Vill hellre få bekräftelse på saker jag har gjort och åstadkommit än mitt utseende hela tiden.
   Då och då, absolut, det är roligt att höra att man är söt, snygg, sexig osv men jag tar åt mig mer av saker som jag har gjort.
   Kukbilderna är nog inte illa menat, det tror jag inte men jag orkar inte med dessa ”osäkra” män som måste ha så sjukt mycket bekräftelse på att deras kukar duger, är stora som hus eller är grymma.
   Jag vill ha kvar nyfikenheten om hur den ser ut tex om man ska ses och man väl kommer till det stadiet.

   Ja bilderna kommer läggas upp på bloggen när flera har skickar in mer foton så att vi kan ha ”Läsarbildstema”.
   De var dock inte inskickade ”privat” till mig utan för bloggens skull också och det är skillnad tycker jag och du har haft bra fantasi med dina måste jag säga, inte bara blivit hård och klick tagit ett fantasilöst foto.

   Tack 😀

 7. En sidofråga: De som snabbt slänger upp kommentarer om ”vill du se min kuk?” eller skickar en bild på snoppen innan man knappt vet varandras namn… Har de varit ”välhängda”? Jag kan tänka mig att många som är välhängda är väl medvetna om det och tror att det räcker för att vinna intresse. Ungefär som att säga ”Jag är bättre än ditt ex.” eller ”Jag har något som automatiskt gör mig mer värd än många andra”.

  Tycker själv det är ett riktigt konstigt beteende. Snoppbild eller fittbild direkt är mer ett tecken på att personen bara är kåt och villa kåta av sig än att den vill lära känna dig. Du skulle kunna vara precis vem som helst så länge den hör vad den vill höra. Det hände mig nyligen att en helt främmande människa sökte upp mig på en chatt-grej och bara var ute efter sexuell bekräftelse. Det visade sig snart att hon var gift och hade barn.. Blev inte direkt upphetsad av det!

  Jag har själv skickat iväg bilder på ”lill-rumpis”, men då är det inte efter tre SMS utan mer MÅNADER eller kanske tom. ÅR av konversationer och annat. Kanske att man varit uppe i en upphetsande konversation som pågått i flera timmar och gått ett steg längre. Vid ett tillfälle fick jag dålig respons och det var mitt uppe i en ”eggande” konversationer ifrån båda två.. Antagligen så blev hon helt ställd. Konversationen i sig var nästan som en porr-novell som båda verkade uppskatta så jag antar att hon inte såg mig som en som ”gör sådant” (skickar snoppbilder) eller något. Andra gånger har det fungerat bättre.

  Det är svårt och säga varför jag egentligen skickat sådana bilder eller vad man vill ha för respons (Nathalies överdrivet ”snälla” kommentarer är att bra exempel på att det är svårt att också veta vad man egentligen vill höra). De gånger det hänt har jag bara varit kåt och så har energin ifrån konversationen tagit över. Nu låter jag nästan som en av de Nathalie nämner, men det här har bara hänt ett fåtal gånger och alltid med tjejer jag känner att jag ”kommit närmare” med. Ibland känner att jag vissa flörtar/internetdejting hamnar i något ”limbo”. Man vet inte om man bara vill ha någon att skriva med, någon att ha sex med eller något mer seriöst. Jag tror det oftast gäller båda parter.. Att då t.ex. skicka en snoppbild kan vara ett sätt att få reda på vad som gäller. Blir tjejen ”äcklad” så vet man vart man står, får man tillbaka en ”pullbild” så vet man också vart den står eller får man ett charmigt ”nämen, vad är det här ;)” så vet man också vad som gäller.

  Jag är inte typen som är ute efter ett knull eller ”one-night-stands” så ”bli äcklad” eller ”en pullbild direkt” är inte vad jag eftersökt. Ett charmigt svar som visar på att man är ”godkänd” och att den gärna fortsätter en konversation. Haha. Nu fick jag ett bra svar iaf!

  Nathalie: Spontant tycker jag du borde gå ur dejtingsida snarast. Det finns mycket negativ energi på sådana sidor. Satsa mer på plugg, hälsan och det övriga sociala istället. Gå med igen vid senare tillfälle om du fortfarande är singel. Tror definitivt dejtingsidor drar mer energi än vad de ger i din position!

 8. Har själv nätdejtat en gång i tiden. Måste säga att det finns faktiskt kvinnor som gör liknande saker. Fick en som jag speciellt kommer ihåg. Hon skulle skicka en bild på sig och skickade en bild på hennes bröst…
  Fick en dålig ursäkt med att hon skickat fel bild. Men skickade aldrig den ”rätta” bilden…
  Efter ett par dagar skickade hon igen och undrade om jag fortfarande var inntresserad av henne, bad då igen om den ”rätta” bilden. Hörde aldrig av henne igen…

  Jag försöker inte försvara det manliga släktet, tycker att var och en får stå för det dom gör eller inte gör.

  En annan rolig grej som jag minns från nätdejtandet var en kvinna som jag chattade med rätt länge.
  Vi chattade om det mesta, både vardag och lite annat myspys…
  En dag regnade det så in i baljan, även där hon bodde. Hon säger att nu skulle man ha en öppen spis.
  Jag höll med och fyllde i om hur mysigt man kunde gjort det. Krupit ner under en filt framför brasan och myst…
  Hon svarade snabbt ur sitt hjärta (antar jag) Absolut inte, man skulle mysa under en filt framför brasan med en god bok…
  Hmm, jag tyckte det var mysko, men det kanske bara är jag…
  Vi skulle ha haft en dejt som vi hade bestämt innan, jag drog mig ur detta och hittade den som jag faktiskt nu i dagarna varit tillsammans med i 11år 😀 Så jag får väl tacka den ”goda boken” 😉

  • Mogge: Ja det finns säker tjejer som är sådana här också, inget snack om saken men man hör sällan om det.

   Åh vad roligt att du hittade din partner via nätdejtning. 😀
   Har en del runt omkring mig som också har hittat sina partners på det sättet.
   Blir mer och mer vanligt tror jag.

 9. Ja, det är nog väldigt vanligt i dag, men när vi träffades så fick vi många förmaningar om att akta oss för den andra.
  Men jag tror att det stärkte oss nog mer.
  Sen hade vi nog båda den tanken att hittar man någon så gör man. Det är inte så att vi var tvungna att hitta någon att dela sängen med.

  Jag var bara ute efter en kompis att kunna dela både glädje o sorg med efter en jobbig seperation.
  Och det hittade jag ju 😉

  • Mogge: Härligt att höra. Klart man ska vara lite rädd om sig och kanske inte träffa en person efter enbart några få meddelanden, hemma hos personen utan mitt tips är att prata ett tag (så att det känns bra) och ses på en offentlig plats första gången för att se vad det är för person.
   Finns ju tyvärr folk som inte använder sina egna bilder, låtsas vara någon annan osv.
   De är få men de finns.

 10. Ja det är en skrämmande djungel, just när folk inte vågar ha foto på sig själva…
  I mitt fall så var jag nog lite väl försiktig… Vi chattade/mailade i ett par veckor, sen blev det telefonen också innan vi efter ca 4-5 månader träffades… Mmm det var, blev och är fortfarande underbart 😉 <3

  skulle nog kunna skriva en hel del, men så blir det inte denna gången 😉

  • Mogge: Så där hade jag nog också gjort.
   De personer jag har träffat via nätet är personer jag har spelat med, i minst 6 månader ca.
   Då snackar man med varandra dagligen och spelar osv och man lär känna personen.

 11. Pingback: Är du en blottare? | Nathalies tankar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.