Dagens erotik

eroticpics.tumblr.tumblr_moqoculhkf1qdkrbko2_500

eroticpics.tumblr.tumblr_mcq3mesi3j1rjpyg7o1_500

(Båda bilderna är tagen ifrån eroticpics.tumblr)

57 svar på ”Dagens erotik

 1. vilka söta pojkar. undrar hur det är att pröva naken yoga? beror väl på hur de andra ser ut? tex om det är feta flintisgubbar håriga kanske inte så kul. men är det snygga o fräscha nakna killar o tjejer att tiotta på så vore det väl nice kanske. utomhus på ett retreat på sommaren, men verkar vara ovanligt i sverige. har ni hört om var det pågår? mitt nakenutomhusliv har börjat nu. soligt o njutbart brun som en böckling. nice.

  • Joakim: Antar att man inte ska kolla på alla andra om man gör yoga utan man ska väl fokusera på sig själv?!

 2. Slänger in en väldigt udda händelse här!

  Jag var och solade samt badade med familjen idag. Folk i alla möjliga åldrar där. Inte för många och inte för få. Perfekt läge denna soliga dag. Men efter ett tag ser jag något konstigt..

  Tre stycken satt för sig själva (en kille och två tjejer). De var i medelåldern eller strax under. En av tjejerna var gravid. Jag såg inte hela aktionen, men vid något tillfälle drog den gravida tjejen ner trosorna nästan ner till fötterna och hade kjolen upp så kärleksgrottan stod ut för att synas klart och tydligt för alla….

  Kunde knappt tro mina ögon först. Under hela mitt liv har alla, män/kvinnor, gamla/unga varit väldigt noga med ombyte på stranden.. Handduk, gömma sig, agera extra snabbt osv. .. Här stod hon och kärleksgrottan tittade fram 😛

  • rumpmonstret: Oj, ja det var kanske lite ovanligt. Kanske är svårare att göra när man är gravid?

 3. Kvinnan i soffan… Tänk att få mötas av den synen när man kommer hem efter en hård arbetsdag… Dream on! Vacker syn hursom. 🙂

 4. Älskar att Rumpis använder ”kärleksgrottan”!! 😀

  Jag har själv blivit mindre blyg för att byta om lite här och där! Kanske inte helt naken men en bh och en trosa har ju de flesta sett liksom… Att jag sedan ser ut som sju svåra nödår kanske skrämmer bort nån 😀

  • Camilla: Egentligen så är bh och trosa samma sak som en bikini men ändå brukar man tycka att det är mer pinsamt att bli sedd i underkläderna.

 5. Har också blivit mindre blyg när det gäller att byta om o synas.
  Har ju ett par år på nacken o med detta så ändras ju lite beteende runt det hela.
  Man får väl bara tänka sig lite för så det inte blir ofredande!

  Camilla: 7 svåra år?

 6. Nathalie: så är det väl.

  Inte lika farligt att visa rumpestumpen o den lille trollflöjten längre som det var förr! Haha! 😀

 7. Camilla: Man måste ju använda allt nytt man lär sig! 🙂

  Nathalie: Mycket möjligt att det är jobbigt att byta om smidigt som gravid, men det jag såg var surrealistiskt. Såg mig bara omkring först (trodde inte mina ögon), sen tittade jag igen och det verkade nästan som att hon aktivt stod och visade upp den. Skulle vara intressant och höra konversationen som skedde.. Antingen var hon lite av en blottare eller så finns det en perfekt, dock konstig, förklaring till varför!

  Tror nästan alla blir mindre självmedvetna med åldern, men mycket av det beror nog på att man någonstans inser hur löjligt det egentligen är med alla överdrivna aktioner. Skulle jag se Camilla i BH och trosa på H&M eller Tigers lille trollflöjt i ett badhus så är ju påverkan minimal. En söt tjej i BH och trosa är aldrig fel och en trollföljt hit och dit ändrar inte min livssyn direkt. Man tror att ”råkar någon se” så är det jordens undergång, men ärligt talat så tycker folk nog det bara är lite spännande eller så bryr de sig inte överhuvudtaget. Varken ditt eller den andras liv påverkas.

  BH och Trosa vs. Bikini debatten har jag haft på annan plats. En tjej drog en bra parallell. Om du går ut en varm sommardag och sköter gården så skulle nog inte många reagera på en bikini, men trosor och BH känns fel…? Det är ju så liten skillnad att det är löjligt.

  • rumpmonstret: Ja angående bikini vs underkläder så är det enbart tyget som skiljer det åt. Ibland är bikinin mindre än vad underkläderna är.
   Tror också att vi inte orkar bry oss så mycket när vi blir äldre, det spelar inte så stor roll om man har lite ölmage, om man visar lite hud osv.
   Världen går inte under för det.

 8. Camilla: du är ju fin som du är!! En kvinna som har fött barn ju.

  Tiger: hur gammal är du? Lite nyfiken när du har het mogen kropp.

 9. Vilken distans man har till sin kropp, hur man uttrycker sig och hur man är mot andra: Detta är faktorer för hur attraktiv man är i andras ögon.

  Som sagt, det är ju inte given attraktion bara för att någon är naken. Men om du tyckt att den personen har haft ett sett som tilltalar dig så blir det ju mer laddat på en gång.

  Alla duger!!! Varför tävla när alla har rätt att synas!

  Min ödmjuka inställning! 😀

  • Tiger: Så sant, det behövs oftast mer än en naken kropp för att man ska gå igång tycker jag. Lite mer kemi 😀

 10. Camilla: Du är säkert jättefin mamma! 😀

  Lina: Hur gammal vill du jag ska va? Haha, förlåt! 😉 Nja jag är väl inte 20 men inte heller 40!

  När det gäller min kropp så har jag aldrig jagat det perfekta. Jag har tränat den på ganska hög lagsportsnivå fram tills ganska nyligen och alltid vart ganska alltränad.
  Ser den inte som het!

  Hur gammal är du själv Lina?

 11. Kan inte hålla med mer med ”Tiger” angående detta ”Vilken distans man har till sin kropp, hur man uttrycker sig och hur man är mot andra: Detta är faktorer för hur attraktiv man är i andras ögon.”

  Exempel: När det är dags att ”bada” upplever jag att det är större ”krav” på killarna. Det är killarna som ska springa i, våga hoppa ifrån höga höjder/klippor, våga slänga av sig kallingarna och nakenbada. Har en kille komplex för att slänga av sig kallingar, är höjdrädd eller helt enkelt en svag simmare får han se på och anses i de allra flesta fall som ”den tråkige”. Knappast den som kommer därifrån med en sommarförälskelse 🙁

  Men vill inte en tjej hoppa ifrån en hög klippa, springa i vattnet eller näcka så är det mer förståeligt. Mer accepterat. Oavsett hur ”tråkig” hon är.

  Personligen tycker jag kravet är för stort på killar och för litet på tjejer. Jag vill inte tvinga någon till något, men istället för att döma killen som ”bara står där” så borde tjejer själva visa initiativ eller inse att killar också kan ha problem tom. samma problem som vad de har t.ex. höjdrädsla och göra något positivt med honom istället för att glo på killarna som ska spela ”Allan”. Oavsett om tjejerna är mer aktiva eller visar större ”förståelse” för den killen som inte ”vågar” vara med så växer hon i mina ögon 🙂

  • rumpmonstret: Förstår vad du menar där. Jag försöker alltid se saker ur olika perspektiv och tänka på våra normer.
   Ett exempel på det var en bild mitt ex visade mig igår.
   Bilden framställde en avdäckad kille i en säng och 5 tjejer ”skojade till det” genom att en lade sig vid hans rumpa, precis som att hon skulle ta honom bakifrån osv.
   Sedan stod det typ att: Detta reagerar inte folk på men byt ut killen till en tjej och tvärtom.
   Alltså om det hade varit en tjej som låg däckad och killar som ”skojade till det”, då hade det varit ramaskri.
   Killar är inga känslolösa, orädda personer, de är människor också och att hela tiden hålla uppe denna macho-attityden håller inte i längden.

 12. Nyfiken, vi hade denna diskussion jag och ett par vänner. Vad tycker ni om ni ser en tjej eller en kille, typ över 20 år, som hoppar i vattnet från brygga eller klippa och håller för näsan? Är det fjantigt eller bryr ni er inte?

  • Sofie: Jag bryr mig nog inte. Sen slår normerna in ibland och man tänker om det är en tjej: ”Åh vad gulligt att hålla för näsan” och är det en kille ”Men vad fjantigt”. Det är så rotade normer som sitter i de flesta av oss men jag försöker att bearbeta bort det.

 13. På tal om kasta av sig kallingarna! har ni provat nakenbad förr, alltså den typiska svenska traditionen typ och inte naturist stuket? Under förra midsommarn så var jag och till killkompis medbjudna ner till sjön och bada lite bastu och bada (männen i familjerna och vi) det vore gött sa vi och hängde på, deras fruntimmer hängde på och när vi bastat ett tag (nakna) så kom vi överens att nu vore det gött med ett dopp så vi gick ut och hoppade i och kvinnorna satt där påklädda och kollade på hehe, inte stirrade men ändå, kändes lite konstigt ändå. Men det sket la ja i iofs, men att just kasta killingarna och hoppa i är jävligt gött alltså! Borde göras oftare 😉

  • Henke: Åh det låter härligt att kunna göra så. Det var många år sedan jag gjorde detta. När jag var barn/ungdom gjorde jag och min plastsyster detta då vi har en privat strand hos pappa där enbart vi är.

 14. Lina, okej, 33 o nej jag har inte sett bilden på dig! Har du varit med här?

  Spot on! Vill inte bli stämplas som nån ”fulgubbe” nu bara!!

 15. Sofie: det är inte fjantigtmen ibland kan jag tänka så, ”varför håller hon/han för näsan?” ”Det är ju bra vatten!” och om man hoppar i vanligt eller dyker så brukar man inte få in vatten i näsan, nästan bara om man är upp och ner. Men man ska ju inte döma personer så lätt, alla får ju göra som man vill

 16. Sofie: Jag skulle inte bry mig om du håller för näsan när du hoppar i doppet i alla fall! 🙂

  Henke, du har rätt: Mer nakendopp! Det är gött!
  Inte ofta det händer men det är härligt o slänga sig i med snabeln fri! 😀

 17. Tack Tiger! Het ålder btw
  Jag vill ju inte lägga upp nå naket här. Har visserligen en bild bakifrån med turkosa trosor på mig.
  Jag har drabbats av influensan igår. Legat i sängen hela dagen. Tog mig en ibumetin och tog tag i saken att duscha. Värsta svettmonstret här. 🙁
  Hoppas ni fick en bra morsdag.

 18. Henke: Vilket härligt sätt att starta sommaren på! Vad sa de påklädda kvinnorna om allt när ni kom tillbaka? Blev det lite flirtande? Tyckte de att det var kul? Om någon kvinna skulle vara ”kaxig” i den situationen ska man säga: ”Släng av dig kläderna och hoppa i själv då ;)”

  Sofie: Visst ser det härligare ut att bara slänga sig ifrån en klippa eller något rakt ner i havet, men alla har olika vanor i vattnet också. Vissa kanske simmar en gång vart femte år… Då är man inte för kaxig i vattnet utan är hellre lite osäker än dumdristig. Är man någon som simmar frekvent under året och badar var och varannan dag under sommaren känner man nog sig själv så bra är det enklare att ”styla”. Tycker dock inte kön har något med detta att göra alls. Ser man ner på någon för att den är försiktig (vilket hålla för näsan är ett tecken på) tycker jag man förtjänar att bli ollad på av en nakensimmare 😀

  • Rumpmonstret: Tror det är mer än så angående badandet. Man borde tänka så som du göra tycker jag men normerna sätter in.
   En man/pojke ska inte hålla för nästan för då är han mesig, kanske gäller mer yngre åldrar men.
   Normer sitter så hårt rotade i oss att vi inte ens tänker på dem oftast.
   När man uppmärksammar dem för sig själv så inser man hur mycket normer/fördomar man har och drar oftast alla över en kant/kam.

 19. Var lite ironisk där Camilla!
  Ser mig inte som gubbe alls! 😉

  OM jag skickar in bilder och kommenterar här när jag är 68 får ni faan säga till mig!! HAHAHA!!! 😀

 20. Nathalie: Hoppas du håller på då! Haha!
  Folk behöver din värme o engagemang! 😀
  …..O SEX!!! 😉

  • Tiger: Tackar, ska försöka ha lite mer inslag av tips och råd, info om sex och samlevnad. För mig blir det lite så: ”Detta vet redan folk” osv bara för att jag själv kan det typ.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.