9 svar på ”Syskonkärlek

  1. Haha. Det är jag som är brodern där. När jag var liten var det OMÖJLIGT för mig att kunna hantera att det fanns glass, godis, chips osv. hemma. Jag har alltid kunna respektera om någon köpt speciell glass för ett speciellt tillfälle t.ex. nyårsafton, att fira någon.. Men var det bara ”vardagssnacks” så gick det bara inte.. Tror mina syskon varit med om detta scenerio alldeles för många gånger 😛

  2. Jag som är uppväxt med fostersyskon från 7 till jag var 18 fick veta hur det var att dela med mig….så när det var var annan helg hos mamma njöt jag med eget gotta.

  3. Ja,just det skulle jag skriva….idag delar jag gärna med mig av det jag får med mig från praktikplatsen så som semlor. Mina grannar och nära å kära får smaka. 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.