11 svar på ”Dagens erotik

 1. läste just om kvinnor på victorianska tiden då vissa kvinnor hade nervösa besvär tills de gick till läkaren o läkarna upptäckt att en orgasm var lugnande tydligen fick de ingen med sina män. läkarna masserade dem och de mådde bättre. sen fick läkarna ont i handleden.då uppfanns vibratorn stor som en hårtork då. o med sladd till väggen. men den var tydligen effektiv.det räknades ej som otrohet pga att kvinnor inte ansågs ha sexuella behov o lustar.finns böcker o bildetr om detta ämne skall köpa en sådan bok spännandfe.amazon.uk.

 2. en stor snutbatong uppi stjärten tack o inga böter.handbojor såklart.älskar sexiga poliser med skäggstubb o lite muskler lite som george michael alltså.

 3. Tycker att killarna ser bra ut, men jag gillar inte temat riktigt. Jag föredrar mer kärlek i bilder, inte bara i gaybilder utan i alla.

  Understa bilden ser kall, blek och riktigt osexig ut. Nästan lite känslan av när man är hos gynekologen och obehaget av att klä av sig och visa sina vinterbleka (året om :P) ben med gropar och stubb och torra partier, haha! Bilden ger mig obehag alltså 😛

  • Camilla: Förstår vad du menar med mer kärlek. Ska leta vidare 😀
   Hahah du har så rätt Camilla, jag är blek året om typ.

 4. jag har kvar lite avmin canariebränna nästan året om faktiskt ganska snyggt.lite ljusbrun iallafall. 2ggr om året i mån av pengar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.