Dagens erotik

acb70.tumblr.tumblr_mns1hz4Zza1s0au00o1_500(Översta bilden är tagen ifrån acb70.tumblr)
always-eager.tumblr_matjwl2NGB1qmvi83o1_500(Nedersta bilden är tagen ifrån always-eager.tumblr)

Två helt underbara bilder enligt mig.
Leendena, ömheten, närheten och kärleken 😀

11 svar på ”Dagens erotik

  1. vilka vackra par, tyvärr är det sällan två flator är så vackra i verkligheten. många vackra bögar finns dock.min lust visa upp mig o se på andra som håller på o att jag samlar på porr. beror nog lite på att när jag var pojke min mamma slängde mina porrblaskor. skällde på mig och när hon en gång oroade sig för att jag låg och kramade o pillade med en killkompis så började hon förbjuda o förmanao sa det är oroande att homosex har blivit mer ok pga att då kan latentahomosexuella på”verkas att gå över gränsen osv.mina föräldrar var lite homofoba o porr hatare.

  2. apropå det så har radio p1 haft inslag i kropp osjäl serien om det positiva med onani. trist nog så slår de ner sina moralklor på pornografi.i samma program. porr är nästan obligatoriskt för att jag ska få inspiration att onanera , åtmisnone inomhus ute i naturen går det bra ändå.i oförsig.se gärna dirty diaries en feministisk porrbox faktiskt ganska uppkåtande ochså.njutafilm hter bolaget.en underbar film snutt med en tjej som drar ner trosor o visar sig på en hotellbalkong i en fontän o sist men icke minst på tunnelbane station.väldigt upphetsande.hon menar på att kvinnor ochså ska få blotta sig .

    • Joakim: Att blotta sig för personer som inte vill det är inte okej. Då får man gå till olika sexklubbar istället. Att blotta sig för någon kan ställa till det ordentligt för personen som blir utsatt.

  3. en befriande upplevelse var grupponanin u tomhus på gran canaria det kändes som man kunde göra vadsomhelst helt fritt.

  4. de måste väl ha trickinspelat på tunnelbanan på filmen hon visade sin nakna stjärt för alla på perronhen och filmkameran var ju där ochså.hur kan de ha gjort det tro?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.