9 svar på ”Ingen bra början

  1. Jag tycker inte att du behöver ”bättra dig”, du är ju grym! Du ska göra det här på bloggen som passar dig här och nu, tycker jag. Är du trött så är du!

  2. Jag vet inte, men jag tycker bara att du inte ska ha så höga krav på dig själv. Men man kanske lätt får det när man har ett så högt läsarantal och vill försöka göra detta så bra som möjligt. Jag menar dock bara att jag tror att alla i Nathaliestankar-familjen har förståelse för att du är människa! 🙂

    • Camilla: Jag vill alltid gör bra ifrån mig :D, det kan bli ens fall ibland. Självklart vill jag inte mista massa läsare också när man har kämpat så för att få så många som läser. Har dock lärt mig att man ibland får prioritera, hälsa eller annat.

  3. Allt kreativt blir bäst om det kommer spontant och personen tycker det är kul. På vissa bilder kanske du inte har något att skriva, skriv inte då bara för att skriva. Strunt i det och lägg bara upp bilderna.

    Bloggar, musik, tidningar, böcker, filmer osv. som känns ”tvingade” blir ofta inte lika bra. Din armé av oss små snoppar och pullor kommer nog inte överge dig för att du ibland inte orkar uppdatera varje dag eller alltid har något att säga 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.