10 svar på ”Ett bättre ideal?

  1. Tror det är mest tjejer och killar som har extrema åsikter om ”övervikt” som föredrar den klassiska barbien. Förutom eventuella långa, snygga ben (kan vara snyggt.. Oftast bryr jag mig inte) är den kortare en väsentligt mer presentabel bild för världens tjejer och mycket snyggare 🙂

  2. Ja den högra är ju så mycket trevligare.
    Var också lite porrskadad och ideal hit och dit var ju det som gällde men i och med mer normala kvinnor och män också för den delen kommer i rampljuset så desto mer fattar man ju hur mycket finare och sexigare detta är.
    Mer amatör och mer normala människor måste börja visa sig mer i media och överallt så kanske man en gång för alla blir av med dessa extrema Barbie ideal.

    • Conny: Jag tror att ”vanliga människor” vill synas i media, men det som syns i media är det som är extra ordinär, speciellt, udda osv. Vanligt passar inte där för då blir det ingen nyhet, detta är det som folk glömmer bort. Modellkroppar och kändiskroppar är inte normalt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.