13 svar på ”Dagens erotik

 1. Vi tycker alla olika om dina bilder – och så måste det vara. Ingen kan göra sig till tolk för alla dina besökare. Själv gillar jag BDSM light och bondage, med rep eller handbojor. Jag har min ”nisch” och jag tänder på sådana bilder (och min partner…), andra gillar andra saker. Men jag tycker att du skall lägga upp olika typer av bilder utan att det skall bli ”usch och fy” av de som inte gillar just den typen av bilder. Men det är ju lätt att vara kategorisk när man sitter där ”härligt” anonym på nätet. Det tangerar ju en annan aktuell debatt om som förs på annan plats…

  • Millegrande: Jag uppskattar alla åsikter så länge de är sakliga som de har varit här. Sällan man får någon dum kommentar osv. Jag försöker alltid variera bilderna så att man ska gilla någon bild i veckan iaf 😀 Uppskattar din kommentar 😀

 2. lite hårda klatschar i rumpan kan vara underbart, likaså lite lätta klatschar på pungen. eller att bli nypt hårt väldigt hårt i bröstvårtorna. skulle apropå inget gärna se bilder på muskelkillar med lite hår på bringan, trånga jeans skägg eller mustach o en cowboyhatt.

  • Joakim: Jag letar väldigt mycket efter andra bilder än dessa steriotypiska vältränade, helrakade unga männen. Försöker hitta män som har lite mage, med hår, äldre m.m, dock väldigt svårt har jag märkt.

 3. Har du haft tema med läsares bilder? Jag är ganska tränad med hår på bröstet. Kanske åtminstone Joakim blir nöjd. : )

  • Mikael: Ja det har jag haft men vill gärna ha det igen. Jag mailar dig så kan du skicka bilder, ska börja samla ihop bilder till detta. Sist tog det väldigt lång tid att få ihop 1 veckas bilder.

 4. Millegrande: Precis. Vi tycker alla om olika bilder. Därför är det helt okej att uttrycka sin åsikt i kommentarsfältet oavsett om kritiken är positiv eller negativ. Hade det inte varit okej så hade det inte funnits möjlighet att kommentera?

  För övrigt är ju de flesta kommentarer positivt inställda så antar att de flesta som kommenterar gillar bloggen.

  Kanske är så att veckans tema inte var nåhot som majoriteten gillade. Fine, move along.

  • David: Kan vara så, dock är det läsarna som röstar fram veckans bildtema. Som sagt var uppskattar alla åsikter så länge de är sakliga, positiva och negativa 😀

 5. leta på gayrodeo bilder.tror det finns söta killar där lite håriga med muskler osv. men helst ej mage. gubbmage fult. har lyckats hålla mig utan kalaskula tackolov.kanske playgirl ochså bra tips?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.