Dagens erortik

Denna veckas tema blev: 69:an !

eclecticaeroticacom.sept1912eE-02

(Översta bilden är tagen ifrån eclecticaerotica)

tumblr_mba2idwuZR1qkp0j6o1_500

(Nedersta bilden är tagen ifrån girlslovesextoo)

16 svar på ”Dagens erortik

 1. 69:an tycker jag gör sig riktigt bra på bild. Tar man missionären syns ofta ingenting. Man ser något lår och ena sidan av kinderna.. Kanske en rygg.. Inte speciellt attraktivt att titta på!

  69:an går att göra på lite olika sätt.. Stående, liggande, fokus på pullan eller snoppen, båda kör samtidigt eller varierande! I like!

  Översta bilden är för mycket tatueringar och aningen för porrig för mig, men funkar ändå. Andra känns mer naturlig. Som jag sagt förut.. Jag tror en del tjejer kan vara ”rädda för snoppen” dvs. att de sällan greppar tag, leker, onanerar osv. om inte killen specifikt sagt till… Vilken är ”fel” enligt mig. Här får tjejen oralsex och är antagligen för kort för att ge honom det tillbaka.. Så hon greppar tag. Mycket rätt. Lekfullt och sexigt! Jag tycker ofta den aggressiva beröringen som ges i porren på snoppen är fel.. Men beröring överlag är helt rätt 🙂

  • Rumpmonstret: Kan vara så att vi tjejer, oftast, behöver/vill ha lite lättare beröring på vårat kön. Klitoris är inte en smutsfläck på ett fönster som ska gnuggas hårt som fan tex. 😀 Och därför är kanske tjejer mer försiktiga med era kön och tvärtom kanske. Att ni killar tar oftast i för mycket för att ni själva behöver det på era kön.
   Hänger du med hur jag tänker?

 2. Förstår absolut. Har killar ofta tendenser att gå väl hårt på klitoris? 😮

  Tycker som sagt lagom är bäst. Snoppen/Pullan är rätt känsliga saker. Visst kan man uppskatta ”hårda tag också”, men jag föredrar ett lagom grepp än att någon tokdrar i den :p

  • Rumpmonstret: Ja enligt mina erfarenheter iaf, oftast bara pang på utan kanske någon uppvärmning eller en jättehård tungspets.

 3. Har aldrig haft 69:an med någon, men det ser ju väldigt härligt ut. Skönt tag hon har runt snoppen på nedersta bilden 🙂

 4. Jag frågade om killar har en tendens att vara för hårda mot klitoris på en Community och fick oväntat mycket gehör. Många läsare och tom. svar 🙂

  • Rumpmonstret: Jag har hört det ofta med. Att de gnuggar och gnuggar som fan och det är inte direkt skönt.

 5. En grundläggande förutsättning för att man ska kunna utföra 69:an korrekt (d.v.s. att båda ger varandra oralsex samtidigt) är att man är någotsånär jämnlång med sin partner. Själv så har jag alltid varit betydligt längre än mina partners så det har inte varit helt enkelt att genomföra 69:an korrekt. En alternativ variant har då varit att den ena tillfredsställer den andra oralt och den andra använder händerna. Bästa ställningen för 69:an tycker jag är själv att ligga på rygg med tjejen ovanpå (med huvudet inklämt mellan hennes lår).

 6. Jag har varit med om att killar är alldeles för försiktiga med min klitta.jag gillar hårda gnidningar.

  • Lina: Ja det är klart att det finns tjejer som gillar hårda gnidningar också. Det jag har varit med om är att det är pang på, ingen uppvärmning och gnugga, gnugga, gnugga och det gör mer ont.

 7. Jag har hört att vissa tjejer som tycker att killar behandlar deras klitta som en trisslott (m.a.p. det intensiva gnuggandet som ni beskriver). Jag kan villigt erkänna att jag själv har tagit i för hårt då jag behandlat klittan(framförallt i samband med min sexualdebut). Jag tror att många killar som är för hårdhänta behandlar tjejerna som de själva vill bli behandlade (”man känner andra som man känner sig själv”). Det omvända har jag också upplevt d.v.s. att jag INTE tagit i tillräckligt hårt då jag stimulerat G-punkten (inte lätt att vara kille). Jag har också uppleva att många tjejer är alldeles för försiktiga p.g.a. att de tror att det ska göra ont (både vid oralsex och då de använder händerna). Själv så uppskattar jag då tjejen suger hårt och intensivt samt vågar greppa tag i kuken med ett hårt grepp.

  • Harald: Tror att det ligger något i det du säger, som jag skrev tidigare.
   När det gäller g-punkten så tror många, både tjejer och killar, att man ska smeka den och så funkar den inte.
   Ett stadigt och hård tryck ska man använda.
   Har märkt att de flesta tror att det vet hur man ska behandla den och sen blir besvikna på att det ej blir något fyrverkeri, men de har gjort fel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.