Veckans produkt

pd3661-23-stor
Collor and clamp set

Tillverkad av mjukt läder och försedd med två kedjor med bröstklämmor.
Halsbandet justeras lätt så den passar perfekt till din hals.
Trycket i klämmorna justeras genom att skruva på skruven tills de klämmer lagom.

Märke: Fetish Fantasy

Pris: 389:-

Köp den här

pd3661-23_03

13 svar på ”Veckans produkt

  • Joakim: Du har inte funderat på att starta en egen blogg? Där du kan lägga upp bilder på dig själv, ställa frågor till dina läsare, skriva om dina fantasier osv?

 1. vore en bra ide, men har ej egen dator, kan heller inte så mycket om att fixa bloggar osv vem skulle jag fråga om detta? hjälp mig göra en sexblogg med egna runkbilder typ. inte så lätt eller?fick jag bestämma skulle herro dam ha mixad omklädning på gym och badhus.apropå att jag gymmade i morse.städerskan där som vanligt. mysigt naket.

  • Joakim: Att skaffa en blogg är väldigt lätt. Finns gratisbloggar över allt, designen är klar, enbart att skriva text i en ruta och publicera eller lägga ut bilder. Jag har inte tid att hjälpa dig med detta tyvärr. Det verkar som om ibland att detta är din blogg/ställe att skriva av dig på med ibland korta noveller.
   Tror att en egen blogg skulle passa bättre och få läsare som delar ditt intresse osv.
   Ett tips.

 2. Ja snälla Joakim, skaffa dig en egen blogg eller sluta spamma Nathalies blogg med dina kommentarer som inte har något med ämnet att göra. Inget illa menat mot dig, men det är ganska tröttsamt att läsa om dina blottarfantasier och runkvanor här.
  Mvh /Anna

  • Anna: Har fått liknande kommentarer av andra läsare också och då tänkte jag att han kan starta en egen blogg. Där likasinnade kan kommentera och diskutera.

  • Lina: Du och Joakim är olika tycker jag på många sätt. Du brukar hålla dig inom vad inlägget handlar om och sen lägga till något mer kanske. Tycker om att du kommenterar för du bidrar med något oftast.

  • Lina: För en tid sedan var du lite som Joakim att du skrev osammanhängande, inget relaterande till innehållet eller väldigt kort om det. Då kändes det mer som att du använde min plattform som ett forum att hitta partners osv eller att beskriva din situation om och om igen och det ansåg jag inte var rätt plattform. Här ska vi dela med oss av våra erfarenheter, främja varandra sexualitet och försöka inspirera andra osv.
   Måste säga att på senaste tiden har jag inte haft några problem alls med dina kommentarer.

 3. jag tycker att Joakim verkar inte ha ”alla hästar” hemma…lost guy

  jag håller med att jag va nog osammanhängande och utanför ämnet…men blir väl bättre med tiden. 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.