Homeparty & nykter

Hej!

Nu har jag haft ett homeparty ikväll.
Var ett trevligt gäng måste jag säga.

Nu är jag rätt mör i skallen som jag alltid är efter ett party.
Man har stått och koncentrerat sig i timmar och pratat, varit social osv.
Huvudvärken kommer väl sen, för det brukar den.

Sen firade jag att jag hade varit nykter i 1 månad.
Var ett litet nyårslöfte att jag skulle start året med en vit månad.
Det gick alldeles utmärkt, trodde det skulle vara svårt.
Inte haft en vit månad på, ja jag vet inte hur många år egentligen.

Nu ska jag lägga mig i soffan och glo på en film.

Hoppas ni har det bra.

Ps: En tävling är på ingång också 😀 . Ds

2 svar på ”Homeparty & nykter

  1. Grattis till ”vit” månad. Hoppas det håller i sig. Vet att det är väldigt lätt att fastna i helgruset. Rent sexuellt vågar man mer men tappar i närvaron. Vad blev det för film? Själv gillar jag emotionella filmer som ”ligger kvar” länge i tankarna. Min absoluta favvo är Contact med Judy Foster. Har allt som jag är intresserad av. Love acctually är också en riktigt bra film. Blir riktigt rörd av den emellanåt.

    • Nane: Håller med dig angående film, gillar drama som är tänkvärda. Inte sett den filmen den kanske man ska se. Ett tips om man gillar Judy så ska man se The Stranger Inside/ The Brave One (Orginal titel) riktigt bra film. Vi såg The Impossible som handlar om tsunamin i Thailand. Den var stark men jag vet inte om jag tyckte den var så bra dock.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.