Veckans produkt

rude_boy-1_big2_big

Rude Boy

Are You a Rude-Boy? 

Rude Boy är en produkt får Rocks-Off, företaget bakom Rock Chick, Bad Boy Och Naughty Boy, nu med kombinerad prostata och bäckenbotten stimulator.

Designen på Rude Boy möjliggör att du vid användning har händerna fria, vilket ger dig frihet att leka med dig själv eller din partner.

Tillverkat av mjuk och flexibel medicinskt silikon, Rude Boy är bekväm att använda och 100% allergivänlig för säker njutning.

Rude Boy innehåller också den kraftiga RO-80mm Power Bullet som kan tas bort, för att tillåta en mer grundligare rengöring av produkten.
Kan med fördel användas i duschen för sköna lekar, du behöver inte oroa dig för den är vattentät.

Förs enkelt upp via anus med hjälp av vattenbaserat glidmedel, använd endast vattenbaserat glidmedel, annars kan produktens yta ta skada.

Rude Boy stimulerar genom snabba vibrationer prostatan och undersidan av pungen så intensiva orgasmer kan uppnås. Du kommer att uppleva som att orgasmerna mångfaldigas.

Pris: 399:-

Köp den här

bad2(2)_big

4 svar på ”Veckans produkt

  1. Kan tillägga att diametern är 3 cm och den penetrerande längden är 12 cm. Jag äger dock inte denna produkt (ännu) men har planer på att köpa den till mig själv i julklapp i år p.g.a. jag har hört så många bra kommentarer om den. Kul att det på senare år kommit lite massagestavar för män (även om kvinnor också kan använda denna produkt). Är det någon här som provat en ”Rude Boy”?

    • Harald: Jaså, har de det? Kan du länka till en sådan sida som säljer stavar för män? Jag har alltid sagt att alla stavar/dildos kan man använda både på män och kvinnor. En g-punkts stav kan passa både en man och en kvinna tex.

    • Haralad: Jaha du menar dem. Jag klassar inte dem som stavar, dessa har jag sett. Det är toppen att det kommer mer leksaker som är enbart till män, speciellt till prostatan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.