4 svar på ”Sexfakta

  1. Inte fler? :O Känns som ett väldigt lågt antal av alla kvinnor, beror väl iofs på vad som riktigt menas med multipla orgasmer, flera orgasmer som följer varandra, eller flera orgasmer under sex akten?

  2. Känns även som om det skulle kunna vara fler om undersökningen görs idag. På 50 talet var väl fortfarande sex lite tabu? Känns som bara dom senaste 10 åren det blivit accepterat på bred front av både kilar och tjejer. Menar att även om en undersökning är anonym så tyckte väl många tjejer att det var ej accepterat att svara på sånt ändå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.