26 svar på ”Dagens erotik

 1. Gillar bilden. den får mig att vilja vara dominant. Härlig ställning för lång,långsamma men hårda stötar. Kanske lite smisk med handen på insidan av låren och på brösten. Som kille är det ibland härligt att bara kunna ta sin tjej. När sambon frågar om jag vill ta henne vet jag att hon är sugen på lite hårdare tag. Hon brukar ligga halvt på sidan med ena benet uppdraget och jag gränslar det andra benet. Jag kan ta henne bakifrån och kommer härligt djupt och mot hennes g-punkt. Lite smisk på rumpan och drag i håret gör det lilla extra. När hon är på väg att komma brukar hon alltid säga samma sak, ”ja, ta mig, ta mig!” Då är det bara att köra på och det här härligt. mmmm älskar henne.

  • Semlan: Härligt att ni har ett bra samliv. Det där du beskriver är underbart. Att bli tagen helt enkelt. 😀

 2. Cassandra: Bröstimplantat är ett seriöst försök till någonting pretentiöst. Det är falskt, och man liknar mer personen vid en sorts ”stoppnings docka” än en person.
  En fulsnygg linje mellan självförtroende och ego.

 3. Cassandra: Bröstimplantat är ett seriöst försök till någonting pretentiöst. Det är falskt, och man liknar mer personen vid en sorts ”stoppnings docka”.
  En fulsnygg linje mellan självförtroende och ego.

 4. zLiMbiLLY: Whaaat? 😀 Du måste skämta om du syftar till det oäkta? 😛 Jag menar, tjejer är oftast allt annat än äkta. Och vari ligger skillnaden mellan att ha ett par bröst när man tar av sig bh:n och att ta av brösten samtidigt som bh:n?

 5. Så det faktum att det ”inte är äkta” är.. fult? avtändande? Varför? Har ärligt talat svårt att förstå varför 🙂 För det syns inte ens ärr på denna bild..

  • . L i n n e a: Föredrar utan men kan förstå att folk sätter in det. Tex om de inte har några bröst alls eller om man har haft bröst och sen efter en graviditet så har de försvunnit.

 6. Ja det är klart, men att förstöra något så vackert som ett par naturliga bröst, det är så långt borta för mig 😛 tänker på alla följdrisker med liksom..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.