Alla hjärtans dags firande

Nu ska jag & Basse fira alla hjärtans dag.

Ja jag vet, en dag för tidigt men vi kan inte fira imorgon så vi firar idag.
Fick blommor och choklad när han kom hem och nu står han och lagar middag.
Luktar riktigt gott.

Han fick en dvd-film som han ville ha och som vi ska se senare.
Sen blir det lite mys med 😀

Nu ska jag snart äta.

6 svar på ”Alla hjärtans dags firande

 1. Vad ni än gör se INTE the Bunny game! så hemsk om en hora som knarkar och blir kidnappad och brutal våldtagen och kränkt på flera sätt….

 2. Hejsan!

  Petteri heter jag och arbetar som Affiliatemanager på Datingfactory.se. Vi vänder oss nu till företag och privatpersoner inom Er genre för att erbjuda en unik, ny tjänst som lanserats i Sverige. Vi erbjuder dig/er att starta en egen datingsida antingen inom vanlig dating eller sexrelaterad dating.

  Då ni äger en sexrelaterad blogg med existerande trafik, kommer det underlätta för er att komma igång och tjäna pengar. Ni marknadsför helt enkelt eran datingsida ni skapar hos oss direkt här på bloggen.

  Allt ni behöver göra är att köpa ett domännamn eller använda ett ni redan har, registrera ett konto på datingfactory.se , välja typ av datingsida ni vill ha, hur den ska se ut och vad det ska kosta att vara medlem där. Ni kommer inte behöva administrera sidan överhuvudtaget, ni kommer inte ens behöva logga in på sidan, utan bara marknadsföra den och få upp till 65% av alla intäkterna löpande.

  Denna typ av lösning är nytt i sverige men kallas på den intenationella marknaden för White Label Solution. Ni får alltså en kopia på ett redan existerande databas av medlemmar. Ni får en egen datingsida under eget varumärke, med redan över 100.000 medlemmar på. Detta skulle kunna passa som ett komplement till er redan existerande sida.

  Konvertering på dessa sidor är riktigt bra, det krävs inte särskilt mycket marknadsföring för att snabbt komma igång med betydande inkomster från sidan. Utbetalning sker 2ggr /mån från oss till angett bankkonto.

  Vi gör en storsatsning med detta nu och erbjuder en exklusiv supportservice via msn, skype eller mail. Vi besvarar alla frågor inom några timmar och vi hjälper er hela vägen fram till inkomsterna.

  Hör av er om ni har mer frågor om tjänsten eller kom igång redan nu på Datingfactory.se.

  Petteri Järnfors
  Affiliatemanager
  datingfactory.se – White Label Datingsolutions

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.