11 svar på ”Alla hjärtans dag

 1. Fy bubblan vad mysigt! jag blir alldeles varm och glad i mig av att veta att du får det så mysigt 🙂 Det är NÄSTAN som att uppleva det själv ^^,

  Borde kanske inte prata om min dag alltför mycket, men ljuspunkten var väll när jag gick ner till Coop och köpte mig en ask geléhjärtan och låg framför teven och tittade på något halvintressant.
  Haha min dag var inte allt för toppen 😛

 2. Jo borde ha gjort det egentligen, lite bromance…
  Men jag visste inte vad de gjorde den dagen, och så var jag ju lite för nere för att orka tänka i såna positiva banor.

 3. Lina: Ja. Det är mest mitt ex som gnager. Jag är fruktansvärt kär i henne, hon känner inte samma för mig längre, och troligtvis är hon inte rätt för mig, ändå så brinner jag för henne. Den vackraste varelsen som finns.
  Men hon vill bara vara vän och ha kontakt ändå. Det vill jag också. Det ABSOLUT sista är att bryta kontakten, men samtidigt gör saknade fruktansvärt ont, och kanske mest att hon träffar idioter nu.

  Så det är mest hon som är anledningen. Sen är man ju arbetslös också…

  • Zlimbilly: Detta att bara vän med sina ex är bra i praktiken och kan funka då och då, MEN då måste man sörja dem först och komma över dem. Ett tips är att bryta totalt tills du har kommit över henne och sen bli vänner. Jobbigt som fan men det är nog det ända.

 4. Nathalie: Ja…
  Vill träffa några polare nu, köpte lite bärs för mina sista pengar. Och nu så svarar de jäkla retardet inte telefon, just nu när man behöver dem.
  Så sitter ensam och sjunker likt fritt fall just nu. Har annars varit jäkligt pigg och glad idag annars, men skiten kommer nu på kvällen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.