Stor tävling

Nu drar vi äntligen igång den stora tävlingen.

Priserna är värda närmare 5000:- och kommer delas upp i 2 goodiebags.
En goodiebag är till tjejerna och den andra goodiebagen är till killarna.

Tävlingen kommer att vara aktiv i 1 månad.
Slutdatum den 14/8-2011

För att delta måste du svara på denna fråga:

–   ”Vad gör du för att visa uppskattning mot din partner?”

Det kan vara allt mellan att ge blommor, massera personen till resor eller komplimanger.

Genom att svara på frågan får du en lott.
Om du tipsar om tävlingen på din blogg/hemsida får du en extra lott.
Kommentera med länk så jag kan kontrollera det.

Goodiebag Nr.1 (Tjejernas)

Lelo Isla värde 1099:- & rengöring från Lelo värde 89:- från Amorspilar.se

500:- att handla för på Beauty Of India

Rabbit med extra bullet, värde 599:- från Kondomeriet

Belladotvibrator Sofia grön värde 269kr & Belladot massageolja Seabreeze 50ml värde 89kr från Vuxentoys.se

Ett halsband värde 130:- & 2 st ringar värde 55:- & 50:- från Pärlteamet

Vibrator värde 165:- & 3 olika glidmedel, från Mystiqueboutique


3 st påsar som man kan använda till sexleksaker eller underkläder, värde 87:-, från Underkläder.se

Ett armband värde 90:- som min mamma har gjort.

Detta sponsrar jag med.

1 par trosor (nya såklart), VIP-kort till ett sexleksaksföretag som ger dig 10% rabatt hela 2011, en rosa dildo, en kondom, 2 förpackningar av rengöring till leksaker och glidmedel.

Goodiebag Nr.2 (Killarnas)

500:- att handla för på Beauty Of India

En vibrerande penisring värde 149:- , potenspillar 4 st värde 156:-, 3 glidmedel och 2 batterier från Kondomeriet.
En penisring ifrån mig.

Belladot glidmedel vattenbaserat samt av Tranbär 100ml värde 129:- från Vuxentoys.se

400:- att handla för hos Sexiga kläder
(Tillagd i efterhand, hade glömt den.)

En penisring värde 49:-, kondomer och glidmedel från Mystiqueboutique

2 s tpåsar som man kan använda till sexleksaker eller underkläder, värde 58:-, från Underkläder.se

2 st kondomer, ett paket av glidmdel och en olja som kan användas som parfym, i en aromavärmare eller i badkaret.
Sponsrat ifrån mig.

LYCKA TILL ALLA TÄVLANDE ! ! !

149 svar på ”Stor tävling

 1. Hej! Jag vill vara med i tävlingen. 🙂

  För att visa uppskattning mot min partner så lagar jag hans favoriträtt till att börja med. Köper något jag vet att han tycker om och städar huset för att han ska kunna koppla av ordentligt. Jag lyssnar på honom när han berättar om sin dag, jag ger mycket kyssar och berättar om hur fin han är. Kvällen avslutas på bästa tänkbara sätt i sängen där vi visar varandra all kärlek, genom ett sex som är så mycket mer än bara samlag. Vi avrundar sedan kvällen med ett lång eftermys där vi pratar om livet (det är helt underbart att kunna PRATA med sin sambo om allting!) och smeker varandra tills vi somnar och då kan jag lova att han kommer att vara både utvilad och trött! Hehehe…

  Kram på dig Nathalie!

 2. Köper gärna favvo blommorna lagar en god midda med så klart några tända doft ljus som ja vet hon älskar och gärna en lite prisent på köpet… och efter som ja vet hon gillar leksaker så har ja ju någon nytt på G till henne å även några underkläder som ja vet uppskatas ”gillar roll spel” efter det så tar vi gärna en dusch/bad till sammans där vi äggat upp varandra till vansinne …och sen kan du räkna ut allt själv 😛

 3. Åh vilka grejjer, skulle behövas för att visa min partner lite uppskattning 😉

  Nejmen, för att visa min sambo uppskattning så tar jag tag i alla vardagssaker som att diska, laga mat, städa och låter honom bara vara. Vi har varit tillsammans väldigt länge och oftast är det mycket stress när man kommer hem med saker som behöver göras. Så genom att låta min sambo komma hem, sätta sig i soffan, få maten serverad och inte behöver tänka på att diska eller städa undan är att visa min uppskattning. Självklart lagar jag ju något extra gott, erbjuder massage och myser i sängen innan vi ska sova 😉

  • Emma: Verkar som detta är det vanligaste man gör. Är väl det som uppskattas med 😀 Tack för bidraget.

 4. Oj! Jadu, nu är jag olyckligtvis singel sen en vecka tillbaka..
  Men jag brukade köpa hem Vanilla Coke till honom på måfå, då jag vet att det är hans favoritläsk. Jag brukade laga mat till honom, baka ett dussin muffins när jag skulle till honom eller klä upp mig i en korsett eller ett snyggt underklädesset. Om han hade tur så kunde han få se mig iklädd min kroppsrosett! 🙂

  • Johanna: Kroppsrosetten har jag också funderat på att köpa. Vanilj kola, vart köper du det? Jag vill ha 😀

 5. Det vanligaste sättet att visa uppskattning till min partner är att ge henne en helkroppsmassage efter en tung dag på jobbet. Annars är det ju med en present emmelanåt oxå. Så därför skulle jag vilja ha tjejjernas goodiebag om jag vann så jag skulle kunna överraska sambon med den. =)

  • Peter: Tänkte inte på det. Hade tänkt lägga till en dildo till killarna för eget bruk eller som present.

  • Peter: Hade glömt en sak, 400:- att handla för hos sexiga underkläder och de har sexleksaker med 😀

 6. Vill oxå delta i tävlingen!

  Eftersom jag är klart mer romantisk än min gubbe så visar jag uppskattning till honom genom att när han kommer hem så möter jag honom med en stor kram, och hans favvomat färdiglagad så det bara är för honom att sätta sig vid bordet och koppla av.
  Sen gör jag matlåda åt honom och när han inte ser lägger jag dit en söt lapp som han får läsa på lunchrasten, där jag förklarar för honom hur mycket jag älskar honom och hur glad, lycklig, trygg och säker han får mig att känna mig. Ibland sätter jag en sån lapp på badrumsspegeln så han ser den direkt på morgonen och får bästa möjliga starten på dagen. På fredagar brukar jag åka iväg till affären på dagen när han är på jobbet, och köpa ett 10-pack 3,5:or så det finns när han kommer hem och bara vill koppla av efter en jobbvecka, känner jag mig riktigt givmild köper jag ostbågar oxå, eftersom det är hans favoritsnacks…:) Innan jag somnar varje kväll förklarar jag för honom att han är min bästa vän, och att jag redan längtar efter honom… I oktober har vi varit tillsammans i 3 år, gifta i ett år, och föräldrar i 5 månader…:)

 7. Skickar gulliga sms när han minst anar det, lämnar någon söt lapp när jag sticker till jobbet tidigt på morgonen så när han vaknar så ser han det 🙂 Men för att uppskatta min partner säger jag det även till honom – handlingar säger mer on ord säger man ofta men ibland är det oerhört skönt att få höra ” Du är underbar ” eller t.ex. ” Vad skulle jag varit utan dig ”

 8. Förutom fredagstulpanerna så gör jag inte så mycket mer än att vara där för henne och visa/ge mitt stöd i det vardagliga livet. tycker att det är viktigare att visa att man bryr sig om den man lever med än at överösa henna med saker (fan va snålt de lät). Ger hellre den dära kyssen i nacken, den extra närheten som behövs etc

  • Rodryn: Handlar inte om saker. Bara man visar att man uppskattar sin partner och det kan man göra på många sätt utan att köpa saker. Tex massage, middag, en spontan kyss eller smekning.

 9. Vardagskärlek är den bästa kärleken. Den sortens uppskattning man visar min respektive för att man helt enkelt inte kan låta bli. Efter 2,5 års förhållande känner jag mig lika nykär som jag var den dagen vi hånglade upp varandra i rökrutan på jobbet. Den ter sig oftast i spontana kärleksutfall med högljudda JAGÄLSKARDIG oavsett var. Min fina pojkvän!

  Rent konkret kan jag visa uppskattning genom att finnas där när han behöver mig; från stort till smått! Jag stöttar honom inför det månatliga besöket på sjukhuset och skakar av nervösitet inför kanylerna. Jag gör ”hotellfrukost” helgmorgnarna vi sovit hos mig och väcker honom med en stor bricka på sängen. När vi är ifrån varandra under en längre period MÅSTE jag skicka tusen sms om hur mycket jag saknar honom. Ibland saknar jag honom fast han sitter i soffan två meter bort och då är det helt enkelt tvunget att rusa dit, brotta ner honom och pussa honom på halsen. Det är svårt att sätta fingret på – tror att jag lever i en konstant kärleksförklaring.

  Men när jag vill vissa absolut uppskattning för min pojkvän inkluderar jag hans andra kärlek i livet, katten Precious, i insomnings-skeden. Han blir barnsligt förtjust och kärleksfull då. Jag avskyr ju egentligen den där katten…

  • Alexandra: Det är kärlek, göra något som man själv inte gillar men man gör det för sin partners skull. Tack för alla tips.

 10. Jag tyckte det var svårt att komma på vad jag gör för att visa uppskattning.. Man försöker oftast så mycket genom att göra massa extra och ”göra sig till” som kanske ändå inte blir som man tänkt sig i slutändan..
  Jag frågade min sambo vad han upplevde att jag gör för att visa uppskattning.. Han svarade att det är de där små extrasakerna han uppskattar mest.. Som att man har brett mackor som bara är att ta med till jobbet, att det ligger en gullig lapp någonstans där det står något fint eller att tvätten ligger vikt å klar i garderoben..
  Han säger att det numer är lyx varje dag när han kommer hem från jobbet och maten står på bordet och huset är städat, något han inte är van vid då vi båda i vanliga fall jobbar så olika.. Men nu går jag hemma och vi väntar på vår bebis som beräknas komma om fyra veckor.. 🙂

 11. Eftersom min fru slutar jobbet tidigare än mig så brukar jag när jag hinner först städa och laga mat. Annars brukar jag ge henne en massage eller som jag gjorde för några veckor sen skaffa barnvakt och så bjöd jag henne på en helg i Göteborg med hotell och allt.

 12. När jag har partner så brukar jag visa min uppskattning genom att ge honom det utrymme han behöver. Exempelvis, ladda ner några av hans favoritserier, köpa öl och ostbågar – och sedan låta honom ha soffan & TV:n för sig själv en hel kväll. VÄLDIGT uppskattat av de flesta 🙂

 13. När jag och min sambo vill visa lite extra uppskattning för varann, så är det mest dom enklaste vardags saker. Vi försöker att påminna varann om hur vi hade det när vi precis träffades, otroligt va lätt det är att få tillbaka den där känslan av nyförälskelse, bara genom att ta sej lite extra tid för varann. 🙂 Hålla handen när vi går ute, ligga sked på soffan, vi är extremt fysiska, pussar, kramar och klappar på varann massor. Vi är ungefär som två förälskade 15-åringar igen- det är det som fungerar bäst för oss! Det är det lilla i vardagen som gör det för oss! 🙂

 14. Jag ger min sambo en lång helkroppsmassage när hon kommer hem och är helt utmattad från sitt jobb, så hon bara kan ligga och njuta.

 15. Är singel nu. Men det där med att visa uppskattning är ju så individuellt. Bor man ihop så är det de där vardagssysslorna som att städa, laga något gått, köpa vin och tända ljus. Man kan köpa en present som anspelar på hans/ hennes stora intresse, gärna något som inte är det lättaste att få tag på, t ex en importerad serietidning eller något ätbart av det mer speciella slaget. Annars spel, parfym eller mysiga hygienartiklar som man kan använda ihop. Att baka kladdkaka naken är tydligen populärt ^^ Men annars bara pyssla om, massera, klia ryggar osv.

 16. var verkligen inte en lätt fråga att svara på…min sambo och jag har varit tillsammans nu i över 5 år och har även en 3 årig dotter tillsammans..kanske låter som en klyscha men varje dag visar vi varandra uppskattning och finns för varandra i viktiga situationer där den andra kanske behöver stöd…eftersom vi jobbar så olika, han dag och jag till exempel kväll så ser vi ofta till att fixa mat tills den andra kommer hem och har plockat undan den värsta dags röran som disk och tvätt 😉
  men det jag kan göra när jag vill visa uppskattning för honom är att natta dottern å starta kaffe medans han grejar i garaget med hans bilar, som visserligen är ett stort delat intresse för oss men som jag vet att han verkligen uppskattar att hållas med för att få slappna av..beroende på om det är vardag eller helg går jag ut med antingen en kaffe kopp eller en öl till honom å håller honom sällskap i garaget en stund medans han berättar sina planer för bilarna 😉 (och faktiskt inte bara för att visa uppskattning utan för att jag är intresserad oxå)
  vill jag att det ska vara en riktigt speciell kväll så har jag antingen köpt ett nytt fint nattlinne i smyg som jag tagit på mig tills han kommit in (eller så har jag tagit på mig ett av de jag redan har) det vet jag brukar vara en uppskattad överraskning när han kommer in från garaget ,att man gjort planerat för en speciell stund utöver det vanliga 🙂

 17. Hej hej, jag vill gärna vara med i tävlingen.
  När jag visar uppskattning till min partner säger jag saker som jag verkligen menar, inte snälla sakar som jag säger bara för att han ska känna sig bättre utan saker jag verkligen tycker att han ska höra och ta åt sig av (givetvis positiva saker!). Sedan kan jag mysa till det lite extra i sovrummet (eller varför inte någon annan stans?) med ljus och nybäddade lakan. Sedan gillar jag själv att klä upp mig lite då och då för att få det hela att kännas mer speciellt. 🙂

 18. Utöver överraskande middagar och massager så lämnar jag små lappar med kärleksfulla budskap på väntade och oväntade ställen i lägenheten. Jag föreställer mig (och har väl fått bekräftat på flera sätt) att det är väldigt härligt att hitta en personlig kärleksförklaring i vinterjackan som inte varit framme på ett år, i den där kastrullen som vi sällan använder, mitt i boktraven som sakta med säkert avverkas, osv.
  Det finns få saker som gör mig så varm som hennes leende.

 19. Som svar på vart man köper Vaniljcola så hittade jag faktiskt mitt på Citygross. Nu har det visst spridit sig till vissa ICAaffärer och allt möjligt, kolla runt så hittar du säkert något! 🙂

  • Johanna: Åh City Gross blir det imorgon då. Har inte druckit cola på säkert 5-6 år. Slutade med det när jag var 19-20 år gammal för jag drack för mycket. Har sagt att om jag ska börja dricka cola igen så är det när jag hittar vaniljcola igen eller en riktigt varm sommardag. Tack !

 20. Jag är singel sedan drygt ett år sedan, men jag tror och hoppas att jag var en omtänksam flickvän. Det är de små sakerna som gör stor skillnad tycker jag. Allt från att överraska med ett gott vin och lite ost på en tråkig vardagskväll, frukost på säng på helgen, överraska och göra någon av de sysslor din partner annars oftast gör för att visa uppskattning för hans ”insatser” (t ex tvätta/tanka bilen, skotta snö, klippa gräs eller annat) till att handla favoritmaten, berömma och få honom att känna sig som den mest värdefulla personen i mitt liv. Det är väl något vi alla kan behöva :)!

  Tack Nathalie för en mysig blogg <3!

  • Vickey: Tack ska du ha. Bra tips 😀 Hoppas du hittar någon som du trivs med och kan göra dessa små saker till.

 21. Pingback: Nathalies tankar » Blog Archive » Glöm inte…

 22. Åh vilken rolig tävling!
  Nu är jag lite yngre och bor inte ihop med min pojkvän än eftersom vi inte har fått någon av lägenheterna som vi har sökt, annars hade det kanske varit lite annorlunda 🙂
  Men i vilket fall så tror jag att det är dom här små sakerna som gör väldigt mycket, trots att alla inte tror det. Jag är bara 18år och inte direkt svintät så jag kan boka en resa hur som helst, hur kul det än hade varit att boka en svit på ett lyxhotell i italien och överaska min pojkvän, men jag är väldigt noga med att varje dag tala om hur mycket han betyder för mig och hur fin han är, saker som kommer direkt ifrån hjärtat. Ger honom gärna massage några gånger i veckan, kliar honom i håret varje kväll innan vi somnar (han älskar det!) och köper med mig hans favoritchoklad ibland när jag ska hem till honom. Klär gärna upp mig ibland eller tar på mig underkläder jag vet att han gillar, bara för hans skull 😉 Försöker att hjälpa honom så gott jag kan om det är något eftersom han alltid ställer upp för mig, vad det än gäller. Lagar gärna någon god middag eller bakar något han tycker om ibland åxå, men helst tillsammans med honom för det tycker vi båda är mysigt!
  Sen är det väl dom här små men fina sakerna, som lappar med kärleksfulla ord på kudden osv.. Det är väl mitt sätt att visa min uppskattning på, förutom att jag tjatar varje dag om att han är allt för mig och att jag inte vet vad jag skulle göra utan honom =)
  Gillar din blogg, kram på dig!

  • Emma: Tack ska du ha, roligt att höra 😀 Man kan göra så mycket utan att lägga ut massa pengar också och du har gett bra tips på det 😀 Tack.

 23. Är just nu singel, så kan ju ha avändning för godsakerna..

  I mitt senaste förhållande så lagade jag hans favoritmat, en köttgryta med inspiration från indien, och pysslade om honom lite extra med välbehövlig massage.
  Men även de små detaljerna i vardagen gjordes för att visa uppskattning, som att se till att kaffebryggaren var laddad tills han skulle upp och iväg till jobbet, eller helt sonika såg till att hans väska var packad och klar med mat och kaffetermosen när hans skulle iväg. Han jobbade udda tider som lastbilschafför och kunde börja 02.00 så jag visste att det var uppskattat att få sova en kvart extra och ha allt packat i dom fallen.

 24. Jag gör allt annat än det förutsägbara. Istället för att gå till sängen på kvällen, ta på varandra och ha sex, som det tyvärr lätt blir. Så försöker jag pigga igång det via sms innan, man skriver rätt detaljerat vad för smaskigt som väntar när man träffar personen och som en extra kick kan man överraska när personen kommer innanför dörren med något han/hon gillar extra mycket!

  Mycket uppskattat!
  Tack för en härlig blogg med grymma bilder! 😀

  • Malin: Vad tycker du om bilden på killarna som har kommit upp? Detta med att egga upp varandra med sms är kanon, det funkar 😀

 25. Frukost på sängen, med en liten blomma eller nån liten present hon tycker om, ett uppspolat bad med badskum, därefter helkroppsmassage. Läser kanske högt medan hon vilar efter massagen. Lagar en god lunch som också serveras i sovrummet. sen vet man aldrig vad som händer.

 26. Okej…tänkte att det var på tiden att lägga till mitt bidrag. Dock är det väldigt svårt att välja EN sak, men samtidigt så är det en bra tävlingsfråga tycker jag 🙂
  Jag är ju väldigt romantisk av mig, enligt mig själv, och har även hört det ifrån tjejer. Det vanliga man gör är väll ”de små sakerna”, saker som förgyller vardagen, såsom ord, kärlek och omtänksamhet.

  Men det finns en speciell sak som jag bara VET att jag ska göra i framtiden, och här länge drömt om att göra det med en tjej jag älskar.

  Det skulle vara att man har arbetat en hel vecka, tjejen också och att helgen skulle vara helt fri. När vi båda har kommit hem på fredagen och hon är i färd med att fundera på att äta eller göra under kvällen, så avbryter jag henne direkt.
  Jag går fram och håller om henne bakifrån, pussar henne på halsen, och så viskar jag i hennes öra….
  Att vi ska inte vara hemma under helgen, utan vi ska checka in på ett hotell där vi kan vara helt ifred, utan att bekanta och vänner vet var vi är.
  Och så visar jag en korg med mängder av godsaker och vin. Samt en liten med våra sexleksaker som hon mest brukar använda ensam.

  Vi kommer ha ett eget rum/svit, där vi bara kan vara hon och jag. Sova länge, vila, prata massor, gosa, leka och bara koppla av.
  På kvällen kanske vi går ut på någon resturang, bio, promenad eller ja varför inte se en film på hotellrummet?
  Rumsbetjäning, och allt vad som hör ett bra hotell till.

  Sen är man utvilad och sammansvetsad redo för en ny arbetsvecka och vardag 😉

 27. När jag ska visa uppskattning för min partner brukar jag gömma små söta lappar hemma eller i hans jacka eller någonstans där jag vet att han kommer se dom. På de har jag skrivit hur mycket jag tycker om honom och hur glad han gör mig.
  Att skicka fina eller ibland snuskiga sms är också uppskattat men lapparna är mysigare.
  Jag ger honom gärna en stund med nedsläckt belysning och levande ljus och så smeker jag hela hans kropp med fingertopparna tills han blir frustrerad och vill ha mig…

 28. Mitt bidrag 🙂

  Jag och min pojkvän har ett distansförhållande (ca 30 mil). Vi träffas så ofta vi möjligen kan men ibland känns det som att det är alldeles för sällan. Innan jag åker hem tar jag fram papper, penna och mitt lilla block. Sen sätter jag igång och skriver kärlekshälsningar. Det kan vara allt från ”Jag älskar dig” , ”Du är så vacker när du sover” , ”När du läser det här så är det 100% chans att jag tänker på dig”. Fantasin är det enda som sätter gränser.
  När mina hemliga lappar är klara gömmer jag dem lite överallt i lägenheten.
  När jag åkt hem så hittar han en lapp då och då, det gör honom glad. En del av mig är kvar hos honom.

  Igår hittade han en lapp som var från i julas där jag i detalj gick igenom nattens händelser och förklarade hur mycket jag skulle sakna vårt sex. Måste gömt den väldigt bra eftersom den hittades igår haha.
  De är de små sakerna som betyder mest! 🙂

 29. Nathalie: Det kanske bevisar att det är en fin idé 🙂

  Ett tips till de i distansförhållanden: Nu bor jag och min sambo visserligen tillsammans, men innan dess skiljde 2,5 timmar oss åt. Man har väldigt mycket kontakt i distansförhållanden, och ibland undrar jag om man inte i många fall delar mer då – när själslig närhet snarare än fysisk hamnar i centrum.
  Hur som helst började jag och min flickvän skriva brev till varandra. ”Riktiga” brev. De ersatte inte sms eller e-post, men att gå och vänta på kuvertet med handskriven adress på framsidan är något riktigt speciellt. Det pågick några månader efter mitt första brev till henne. Mitt första riktiga kärleksbrev. Sedan svarade hon plötsligt en gång med bläck av den äldre typen istallet för bläck o0ch blyerts som vi skrivit med innan.

  Testa att släcka ned i rummet. Plocka bort och stäng av distraktioner och tänk på den ni älskar. Känn den ni älskar. Testa sedan att doppa en äldre penna i bläck och låta känslor bokstavligen rinna ut på papper. Jag är medveten om hur cheesy det låter, men om man tar sig förbi det och faktiskt testar… Vem uppskattar inte att få något sådant?

  Nu när vi bor ihop lämnar jag (utöver lapparna) ibland ett sådant brev för henne att finna. Kanske när hon skall vara själv i lägenheten, eller bara när jag vill ge henne några ord. Att se sin partner i ögonen och få eller ge ett handskrivet brev är inte heller dåligt.
  För mig är det skrivna ordet rätt speciellt. Jag har alltid känt att jag uttrycker mig bättre i skrift än verbalt.
  Under ett halvår fyllde jag en vackert inbunden bok med tankar och känslor tillägnade henne. Allt från ordlekar till dikter och längre texter. Att ge henne den kändes även det väldigt härligt.

  • Oskar: Det där lät romantiskt. En kille som tar sig tiden att göra något sådant. En sådan sak skulle jag älska. Sen är jag bättre på att skriva än att prata så det skulle passa mig perfekt. Tack för tipset.

 30. Jag är gärna med.
  Vi är småbarnsföräldrar så det jag (vi) hade tid med förr rymms inte längre. Idag visar jag min uppskattning genom att alltid fråga hur hans dag har varit, ger plats till att han får vara sig själv och inte bara pappa när han är hemma. Jag skickar sms med jämna mellanrum där jag påminner honom om vad jag älskar med/hos honom. Jag ser till att ta på honom ofta, ibland är det bara en hand som sveper över ryggen, ibland en kram och ibland ett ordentligt kyssande 😉 För att vi inte ska glömma bort varandra bland nappflaskor, blöjor och barnskrik.

  Jag har tipsat på min blogg för en extra chans;
  http://rockbarnettavlar.blogspot.com/2011/07/nathalies-tankar-en-stor-tavling-pa-sin.html

 31. Ojgud! Drömmvinsten verkligen!

  Okej låt se.
  Det är tråkigt att man, när man varit ett par så länge, nästan börjar ta varandra för givet!
  Därför tycker jag om att få visa lite uppskattning då och då för aatt påminna sig om att man faktiskt älskar varandra.
  Jag brukar, trotts mina begränsade matlagningskundskaper, försöka laga middag så att det står på bordet när han kommer hem från jobbet. Brukar vara uppskattat då det faktiskt är han som står för majoriteten av matlagningen.
  Brukar också se till att ha hyrt en film som HAN gillar och se den med ett leende på läpparna. Bara låta kvällen vara hans! Sen att få ligga och kramas i soffan är ju inte ett minus för mig heller 🙂

 32. Jag visa uppskattning mot min man är gör allting smått i livet,till ex. laga gott mat,köpa mat,tvätta klädder,ta hand om dotter,blir en god husfru,kyssar min man varje dag,och pratar med hans arbetsliv och annat,ge överrakning till honom när han fira året,köpa något till honom som han gillar,när han känns trött,då ger honom massage,lägg i hans kram och säger:Jag älskar dig!

  har länkat på min blogg:
  http://gratishav.blogspot.com/2011/07/vinn-goodiebag.html

  Hoppas på tur!

 33. Pingback: tre barnsmamma » vinn en goodiebag

 34. jag vill jätte gärna vara med och tävla.

  för att uppskatta min man brukar jag när jag är ledig att maten alltid står på bordet klar när han kommer hem. ge massage när han har ont i ryggen vilket han ofta har och köper gärna små gåvor lite då och då 😉 rå om kärleken helt enkelt och lite vardagslyx i tillvaron 😉 .

  jag har tipsat i bloggen
  http://minbebis.com/blogg/inka/vinn-en-goodiebag-2/

 35. Hej.

  Jag visar min fru uppskattning varje dag det är dom små sakerna som gör det vi är 9 barns föräldrar så små presenter och mycket närhet blir det mycket av vi rör vid varandra mycket och ofta finns inte en gång som vi går förbi varandra utan en smekning eller en kyss fast vi har många barn så är vi alltid nära varandra och visar varandra kärlek. och uppskattning. små söta sms till varandra hela dagarna och post-it lappar med kärleksförklaringar och tack för att vi har varandra och våra underbara barn. jag älskar min fru enormt mycket och berättar och visar det varje dag.

 36. Vilka grymma priser!

  Jag vill hemskt gärna vara med och tävla.

  Jag tycker det är otroligt viktigt att visa varandra uppslkattning hela tiden. Behöver inte vara stora saker utan minsta lilla sak som är gjord med omtanke räknas.
  Personligen gillar jag att ge små meddelanden. Kan vara lappar med värmande ord som jag gömmer lite varstans. Eller att lämna små fina ord på dataskärmen.

  Tro mig när jag säger att det manliga könet gillar bubbelbad och att bli lite extra ompysslade i form av fotmassage mm. Särskillt en fredagkväll då dom jobbat hela veckan!

  Är ju inte bara vi kvinnor som vill bli bortskämda av vår partner.

  Har givetvis länkat på min blogg för större cj´hans i denna toppentävling!

  http://blandadetavlingar.blogspot.com/2011/07/stor-tavling.html

  kramar

 37. Jag deltar gärna i tävlingen!

  För att visa uppskattning mot min partner brukar jag krama och pussa honom (det fysiska är viktigare för honom är för mig) och säga fina ord. De fina orden kan vara vad som helst, allt från ”jag älskar dig” till att jag ”jag är glad för att du tvättade sängkläderna”.
  För en tid sedan hade vi en ”kris” och den stärkte oss båda två och förhållandet är nu bättre än någonsin. Vi visar också mer uppskattning nu än förut!

 38. Jag vill vara med och tävla! 🙂

  Till mitt ex brukade jag visa min uppskattning genom att väldigt ofta ge han komplimanger då jag ökade hans självförtroende lite varje gång, Berätta för han att jag verkligen älskade honom och att han var den enda för mig, Ibland brukade jag även tända lite ljus och baka Chokladbollar till han då det var hans absoluta favorit, Jag kunde även komma hem ifrån en shopping runda med lite snygga kläder till han, då blev han väldigt glad & det bästa var ju att han visade uppskattning tillbaks till mig sen också!

 39. I vårt förhållande med 2 småbarn kan det lätt glömmas bort att visa uppskattning till sin partner. Men när vi går förbi varandra brukar smeka på honom, behöver inte vara sexuellt utan bara att man tar på varandra och berättar hur fin han är Ibland brukar vi även skaffa barnvakt för att ha en egen kväll med god mat,dryck och bara ägna oss åt varandra. Att visa uppskattning för sin partner tror jag är en viktig del i att få ett förhållande att hålla i längden.

 40. Jag är gärna med och tävlar!

  För att visa uppskattning gentemot min partner så är jag alltid mån om att aldrig ta honom för givet, ta upp alla signaler om någonting verkar annorlunda. Det viktigaste för en partner är att bli sedd, så det är jag väldigt noga med. Jag ger komplimanger varje dag, du är snygg, vad du är sexig, vad du är fin, tack för att du hjälper mig med det här, och så vidare.
  Jag köper ofta presenter, små som stora, överraskar gärna med speciell mat och hemliga utflykter. Det skapar en förväntan och nyfikenhet. Man ska aldrig sluta att förvåna sin partner, för det betyder att det alltid finns mer att upptäcka och lära känna 🙂 Vi har varit ihop i 5 år nu, och genom att hela tiden vara lyhörd, alltid visa att man finns där, ser till att ha ROLIGT ihop, så tappas aldrig passionen och bråk om småsaker finns inte på kartan.
  Nyckeln är helt enkelt- nyfikenhet! 😀

  har tipsat på min blogg : http://vickantavlar.bloggplatsen.se/2011/07/30/5923462-goodiebag-erotik/

 41. Eftersom jag slutar mitt jobb tidigare än vad han gör så brukar jag när jag vill vara extra gullig skynda mig att byta om till något lite finare, börja laga någon lite finare middag och sedan när han kommer hem så möter jag honom i dörren med en stor kram och ett ”välkommen hem, älskling, ta och sätt dig ner och ta det lugnt så ska jag hälla upp lite coca cola åt dig (favoritdrycken”. Sedan lagar jag färdigt maten, vi äter och jag passar upp lite extra och sedan får kvällen vara i stort sett hans. Jag brukar också uppmärksamma den andra i varje månad (den dag vi blev ett par för tre och ett halvt år sedan) lite extra med i alla fall någon liten minigåva, extra god mat, något mysigt vi kan göra tillsammans eller så. Det tror jag har gjort mycket för vårt förhållande – att ha så pass täta intervaller på dagar när man hedrar förhållandet.

  Har länkat här http://vraltavlar.blogg.se/2011/july/goodiebagtavling.html

 42. Jag tycker om att förkelea dem jag älskar, och brukar regelbundet ge min man en härlig massage, speciellt på fredag kvällarna när en lång arbetsvecka avslutas! Han har ett väldigt krävande jobb rent fysiskt. Och jag har upptäckt att jag inte bara får en mer avslappnad man på helgerne, utan att det har posetiv effect på flera andra områden I vårat liv ochså!
  När man har barn är det ibland svårt att få “tid” till varandra på tu man hand, men det är väldigt viktigt! Här sist överskade jag min man en vanlig tisdag efter jobbet, med att ha lagt ungarna tidigt och ha en flaska vin och ost tallrik till kyl, som vi sedan njöt av tillsammans på balkongen!
  Det var enkelt och billigt men väldigt uppskattat!

  Jag har länkat på min blogg : http://barbados.blogg.se/2011/july/14-augusti-goodiebag.html#trackback

 43. Jag är med.

  För att visa min pojkvän uppskattning städar, diskar och lagar jag mat till honom då jag slutar tidigt eller är ledig och då blir han glad att kunna komma hem till dukat bord. Jag köper hans favorit godis. Ibland köper jag en tidning till honom och låter honom bara lägga sig och slappa och läsa. Pussar och kramar honom och har på mig underkläder som jag vet att han gillar m.m.

  Jag vill vinna killarnas goodiebagen till min pojkvän och ge honom i present.

 44. Jag spöar min pojkvän i kubb! Nej men skämt åsido, spontan vardagsromantik är det bästa. Att ge något litet när det inte förväntas, och att göra något riktigt personligt – som att låta killen köra sportbil istället för en bukett rosor. 🙂

 45. oj vilken tävling 🙂 jag är absolut med och tävlar, tänk att få lite extra glöd i sovrummet 😉

  jag gör spontana små saker. kanske skriver nån söt lapp eller pysslar ihop nåt gulligt, pussar och kramas och säger hur mkt jag älskar honom… det är dom små sakerna som gör kärleken stor 🙂

  har länkat för 2 lotter: http://johannaspratstund.blogg.se/tavlingsbloggen/2011/august/goodiebag-1.html#comment

 46. För att visa min partner uppskattning brukar jag låta honom ta den där tuppluren efter han kommer hem från jobbet, för att sedan väcka honom med en avsugning, då vet jag att tuppluren inte blir så tråkig tillslut och det är den kombon han uppskattar mest!

 47. jag är gärna med! 🙂
  Jag skriver låtar till min partner! Båda har musik som ett stort intresse så vi brukar sitta och spela och sjunga tillsammans 🙂 Sen när vi har spelat några mysiga låtar är det kul att överraska med en egen sång som handlar om henne 😀 Hon börjar ofta gråta och bli jätterörd, och då känner sig båda uppskattade 🙂
  kram!!

 48. jag tycker det är kul att göra små saker för min partner. jag brukar skriva små medelande och göra frukost vid sängen och lämna när han sover vidare när jag går och jobbar. köpa med mig små saker att ge som påminner oss om olika minnen vi har tillsammans.

 49. Hej,
  För att visa min uppskattning brukar jag planera in en helkväll som kan bestå av lite olika saker. Det som dock alltid brukar ingå är att jag lagar två alternativt trerättersmiddag.
  Sist hade jag införskaffat Lelo lilly samt Lelos massageolja, och skickade via mms små ledtrådar om vad som var på g. Jag hade även sett till att ordna en särskild glassort som jag vet är favoriten och som egentligen bara går att få tag på i hennes hemstad, de var lite pyssligt men gick via en grossist.

  Mycket av höjdpunkten var faktiskt själva uppbyggnaden bestående av bildledtrådar.
  Det blev en väldigt lyckad kväll,
  Mvh

 50. Vill gärna vara med och tävla om tjejpaketet!

  Jag brukar visa min uppskattning genom att tala om hur bra han är, fråga hur dagen har varit, laga en god middag, överraska med favoritgodiset…
  Vi är småbarnföräldrar och då tycker jag det är extra viktigt att man visar sin uppskattning när bägge är trötta!

 51. Jag försöker lyssna på vad min man behöver just här och nu. En massage, en kärleksstund, en kaka, någon som lyssnar, tystnad eller bara en kram… <3 <3 <3

 52. Pingback: Tävlingar » Arkiv » Tävla

 53. Jag visar uppskattning gentemot min partner genom att göra vardagliga tråkiga saker som att diska, tvätta och städa så att han ska slippa göra det <3
  Sedan försöker jag med värmeljus, massageolja och skön musik göra det mysigt för honom när han minst av allt förväntar sig det 🙂
  Nåt som blev mycket uppskattat var att jag köpte en sexleksak till honom 🙂 Jag har själv flera stycken och tyckte det var orättvist… Så det var på tiden att han också fick nåt att leka med när jag inte är hemma 🙂
  Jag tycker ofta att det är dom små sakerna man gör som blir mest uppskattade. Så man kan aldrig göra för mycket för sin partner!

 54. Jag är borta från hemmet flera veckor i sträck när jag jobbar och därför försöker jag visa min uppskattning genom små sms när jag kan och genom att beställa små presenter som skickas hem till tjejen som tålmodigt får vänta på att jag ska komma hem.

  När jag är hemma så försöker jag sköta mycket i hemmet, t.ex. diska och bädda medan tjejen jobbar. Sen tycker jag det är fint att ge bort små häften med ”presentkort” som tjejen kan utnyttja när hon vill, med fotmassage, ryggmassage och så vidare. Annars är det fint att bara smyga upp och ge en axelmassage när hon sitter vid datorn eller att ge huvud- eller fotmassage när man sitter i soffan. Tillsammans med detta tycker jag det är väldigt viktigt att berätta hur mycket jag uppskattar min tjej, hur mycket jag älskar henne och vad hon betyder för mig.

 55. Jag är gärna med och tävlar och har länkat för två lotter: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2011/august/nathaliestankar-14-augusti.html

  Vad jag gör för att visa uppskattning? Jag älskar honom precis för den han ÄR – även om han är en datanörd som gärna spelar WoW dagarna i ända. Jag ger honom komplimanger när han gör något som gör mig glad, jag pussar honom i nacken när han som minst anar osv… småsaker i vardagen som betyder så otroligt mycket. Jag gör det för honom som jag vill att han gör mot mig typ 🙂

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 56. Jag är singel sen ca ett halv år tillbaka, men något mitt ex verkligen uppskattade var såna här små saker som fina sms, berätta för honom hur mycket jag älskar honom, frukost på säng! Han uppskattade allt jag gjorde, det gjorde mig så glad, för han älskade mig precis som jag är. 🙂 Jag har skrivit om tävlingen på min blogg http://eevelinamattssonlundqvist.blogg.se/2011/august/jag-tavlar-hos-nathalie.html och håller tummarna nu! 🙂 Kram

 57. Jag är med och tävlar och har länkat här: http://letmeintavlar.bloggsida.se/okategoriserade/tavla-3

  Sambon älskar att bli kliad på ryggen
  Särskilt om han har fått bett av myggen
  Ibland lagar jag hans favoriträtt
  men inte för mycket så han blir för slö och mätt
  jag vet vad han gillar för sex
  så om jag vill göra honom riktigt glad tar jag på m ig en roll och kör med lite extra spex,
  jag älskar honom för den han är
  och jag kommer alltid hålla honom kär!

 58. Kan inte låta bli att kommentera Annikas kommentar 😉 MIn sambo är också datanörd och spelar wow hela dagarna! Fast jag är nog värre haha, när det gäller wow iallafall. Ett tips för att ni ska få ett bättre samliv är att du börjar spela också :). Sen jag började spela har mitt sexliv med sambon ökat riktigt mycket. Och det är faktiskt riktigt roligt att spela wow.

 59. Jag är gärna med!

  svar på frågan; När han inte är hemma, brukar jag skicka söta sms till han, så glad han blir och när han kommer tillbaka visar han uppskattning till mig, blir riktigt glad då och jag brukar även laga en god maträtt till han, och sätta på mig extra sexiga underkläder!

  Det är vad jag brukar göra:)

 60. Jag är gärna med :).

  Det jag brukar göra för att visa min underbara sambo uppskattning, är att varje morgon säga Jag älskar dig, samt även innan vi går & lägger oss. Oftast så blir det mys, men vore roligt med lite leksaker så man kunde krydda sexlivet lite grand! Då skulle jag definitivt kunna göra min karl ännu lyckligare, hehe.

  Har även länkat tävlingen här:
  http://yarp.blogg.se/jagtavlar/2011/august/tavlar-hos-nathalie.html

  Mvh
  Nathalié

 61. Är gärna med! 🙂

  Jag tycker det här med att visa uppskattning i vardagen är superviktigt för att ett förhållande ska fungera; det är de där små men ändå underbara sakerna man gör för varandra som är så himla underbara! Ett gulligt sms ibland, ett hemligt meddelande, små presenter (då tanken och inte priset verkligen är det som räknas). Sådant gör mig så lycklig att jag bara smälter av kärlek <3

 62. Wow, jag vill verkligen jättegärna vara med och tävla!=)

  Jag och min pojkvän/sambo har varit tillsammans i snart 8 år.
  Det är jätteviktigt att visa varandra uppskattning, gör det varje dag! Har inte blivit sämmre på det sen vi började träffas, utan snarare tvärtom isåfall! Det kan vara allt från att överraska med lite extra god mat och tända ljus, när han kommer hem från en lång arbetsdag .. Till att packa hans sport-väska då jag märker att han är sen hem, och ska iväg till träningen. Ibland brukar jag lägga i en liten lapp i typ idrotts-skon, där det står- Jag älskar dig eller dylikt^^ Ibland på kvällarna brukar jag springa upp till sängen före honom, bädda hans säng och krypa ner där och vänta på han, sen somnar vi gott i varandras famnar<3

  *Har länkat tilldig & tävlingen på min blogg här: http://zandrasrosadagbok.blogg.se/2011/august/tavling-5.html#comment

  Nu kan jag bara hålla alla tummar & tår jag har!

 63. Det är viktigt att fortsätta kramas mycket, även när förälskelsen lagt sig. Att ge små komplimanger och klä upp sig en vanlig vardag och duka fint och laga nåt gott gör även det underverk.

 64. När jag vill visa lite extra uppskattning för kvinnan i mitt liv så brukar jag bjuda hem henne på middag hos mig (senast blev det hjärtformade vegetariska biffar och rotfrukter i ugnen). Jag köper rött vin, trots att jag själv föredrar vitt, för jag vet att hon älskar det. Dessa ”lugna hemmakvällar” brukar bli ganska vilda då vi oftast lyckas dricka lite väl mycket vin och hittar på galenskaper.
  En annan sak jag brukar göra är att komma hem med en bag in box till henne när hon ska tvätta å städa. Vi tar på oss märkliga outfits och har städfest.
  Jag visar henne även uppskattning genom små vardagssaker som att köpa med en dosa snus, hennes favoritgodis eller varför inte några lösmustascher.
  Jag påminner henne ofta om hur fantastisk hon är, hur glad jag är att jag har henne i mitt liv och hur mycket jag älskar henne.

  Hoppas du mår bättre fina N!

 65. Jag försöker visa min man uppskattning genom snälla och kärleksfulla ord, tror att det är extremt viktigt för ett bra förhållande! Personligen tycker jag att det är mycket lättare att visa kärlek genom närhet och kontakt så jag får verkligen arbeta på att säga sakerna också 🙂

 66. – ”Vad gör du för att visa uppskattning mot din partner?”

  Då vi har småbarn och svårt med barnpassning över nätterna tror jag att min fru mest uppskattar att jag försöka fånga kortare tillfällen som tex ta en taxi ut och gå på bio mitt på dagen, åka in till stan och sätta oss på ett kafé, äta en bit mat ute eller att jag tar omvägen förbi en restaurang på vägen hem och köper hem något gott så att vi slipper laga mat hemma.

  Med småbarn så får vi kvällarna lediga ganska så tidigt och vi har inga problem med det emotionella samt vår gemensamma relation utan det är snarare utgång och möjligheterna att gå ut och göra saker på egen hand som vi saknar. Det gäller då att fånga dessa ögonblick och försöka ta tillvara på möjligheterna så gott det går. Det tror jag att många missar eller helt avvarar när de har småbarn i hemmet.

  Lägg sedan till en hel del spontana komplimanger och en lite puss i nacken/omfamning när frun min står och diskar eller lagar mat så myser hon lite extra. – eller vice versa när jag lagar mat/diskar eller gör något annat husligt.

 67. Jag brukar göra så att jag skickar små sms på dagrana tex Puss älskling, Du är underbar. Sedan brukar jag köpa blommor lite då å då..eller skicka dem till hennes jobb. För att göra de mysigt så lagar jag gratinerad Hummer o champagne till de. Efter de brukar de bli helkroppsmassage, o allt hon vill min underbara sambo.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.