Liten tävling – Belladot Bodil

 

Jag drar igång en till tävling i samarbete med Vuxenshoppen.se.

I denna tävlingen kan ni vinna detta:

Belladot – Bodil

Belladot Bodil är en böjbar g-punktsvibrator med vinklat huvud och diskreta räfflor. Vibratorn sitter i toppen och ger bästa tänkbara g-punktsstimulans. Steglöst reglage som är lätt att styra. Mjukt material med matt och silkeslen yta. En självklar bästis för de redan g-punktsfrälsta eller en spännande ny bekantskap för den som har nöjet kvar att utforska den magiska g-punkten.

EGENSKAPER:

Böjbar mjuk och följsam silkeslen yta. Steglös vibration och vattentät. Ø: 30 mm L: 150 mm. Tygpåse för förvaring medföljer. G-punktsvibratorn kräver två AAA-batterier och har ett års garanti.

Tävlingen pågår i ca 1 vecka, från 26 Juli – 3 Aug.

För att delta behöver ni svara på denna frågan:

Vad skulle du göra om du fick byta kön för en dag?

Det är viktigt att ni skriver in eran rätta mailadress så jag kan ta kontakt med er om ni vinner.

Ett svar ger en lott (ni kan bara delta med ett svar).
Om ni tipsar om denna tävlingen på eran blogg får ni ytterligare en lott och större chans att vinna.

Lycka till!

49 svar på ”Liten tävling – Belladot Bodil

 1. Om jag fick byta kön för en dag så skulle jag ha sex med en kille. Är det något som man är riktigt nyfiken på är det ju hur det känns för en tjej vid samlag. =)

 2. Oj, har man varit saknad. Trodde jag inte. =)

  Blev ju sånt jäkla ramaskri efter min kommentar sist så jag har valt att följa din blogg med låg profil. Är lugnast så.

 3. Förlåt Peter, ville inte vara dryg.
  Vi alla säger vad vi tycker och tänker, och det är en väldigt bra egenskap att kunna göra det.
  Ber om ursäkt om jag lät sur eller så. /

 4. Om jag fick byta kön för en dag så skulle jag först, känna efter vad de ”kvinnliga instinkterna” är, vad mina spontana tankar och känslor är. Jag skulle utforska min kropp, hur den känns och såklart erogena zoner.

  TRÅKIGT men SANT!……
  Jag skulle sminka mig, klä mig och experimentera med att prova massor av fina snygga kläder, fixa håret snyggt, beundra min underbara kvinnliga kropp! 😀

  …fast egentligen är det inte så jättemycket som skiljer. Mer än visuella och små instinktiva saker. 😉

 5. Om jag skulle vara kille för en dag, eller bara tio minuter så skulle jag vilja testa att runka! Alla snackar om att det ska vara så skönt osv. Men jag förstår det inte riktigt, eftersom jag inte har testat. Eller så skulle jag vilja ha sex. För då vet man ifall tjejen eller killen har det skönast, eller vem som har det jobbigast. Både vad gäller att hålla sej och att ”sätta på”.
  Synd att det inte finns en möjlighet att testa!

 6. Hej är gärna med. Om man blir en kille för en dag skulle man ju prova allt man kan ha sex med en tjej då:) Undra om man får stånd bara på stan när man ser en tjej det hade man ju testat. Hur det hade varit att runka till en tidning vilket många män gör. Hade jag varit kille hade jag velat ha stora muskler så jag kunde spänna mig inför alla tjejer. Sedan undrar man ju alla killar pratar om storlek på könet hoppas man får lång då:) Ha ha.

  Länkar här: http://dennismama.blogspot.com/2011/07/tavla_27.html

  /Hanna

 7. Om jag fick byta kön för en dag så skulle jag vilja föda ett barn. Jag har alltid hört att det har varit dom värsta timmarna i deras liv. Känns kanske lite konstigt att vilja utsätta sig för det men när allt väl är klart och barnet är ute, DET borde vara den bästa känslan i världen och det är den jag vill åt. Tror inte att det är samma känsla om man är kille.

  ”Bodil” skulle bli en perfekt 1 års present till min flickvän då vi båda älskar att använda sexleksaker med varandra 😉

 8. Oj vilken rolig tävling! Klart man ska vara med!!! Man kanske har tur^^

  Ojojoj, det finns sååå mycket som jag skulle vilja göra om jag var kille.
  Den självklara förstaplatsen går ju dock till att ha sex. Skulle vara så galet intressant att få veta hur det ”känns” för en kille när han har sex.
  Sen skulle jag också sitta naken och känns den jag tror skumma känslan av att ha något dingaldes där mellan benen!
  Pissa ståeende finns ju också på listan!

  ne jag skulle kunna hålla på hela dagen så jag får nog lov att sluta här!! ^^

 9. Det första jag skulle göra var att ringa upp min snyggaste tjejkompis och erbjuda mina tjänster 😀 Såklart man är nyfiken på det. Exprimentera med sig själv. Testa den speciella punken man hört talas om. Efter det kan den kommande pojkvännen inte ha så mycket att säga till om ^^ Kissa ståendes. Slippa sminka mig, oh thank heaven! Äta choklad och filosofera om varför killar inte verkar ha insett det gudomliga med denna njutning 🙂

 10. skulle jag få äran att vara kvinna för en dag så skulle jag utforskat min nya kropp så att jag sedan kunde bli en ännu bättre älskare till min älskade hustru.

 11. Om jag var kvinna för en dag skulle jag nog knappt kunna komma hemifrån, jag hade nog varit för upptagen med att utforska mig själv och mina egenskaper.
  Jag hade definitivt velat uppleva en orgasm och jag hade velat känna skillnaden mellan en g-punktsorgasm och en ”vanlig”.
  Troligtvis hade jag nog nöjt mig med en dags lekande på egen hand, en kille hade nog varit lite mycket. Jag hade ju fortfarande vart den samme i sinnet, vilket egentligen borde resulterat i att jag var lesbisk.

  För att summera, jag hade varit lesbisk.

 12. Kul tävling!!!!!!! Och spännande vinst! Klart att jag vill vara med!
  Oj oj oj…. Det blir lite väl många saker jag skulle vilja prova, det hinner man vist inte på en dag… Men något som jag alltid har funderat över och måste prova är att ha på mig jeans som hänger helt nede vid knäna och där man kan se halva boxershortsen!
  Jag tycker det ser hemskt ut, men jag har alltid undrat hur 17 de håller sig uppe utan att ramla helt av!

  Jag har länkat på min blogg : http://barbados.blogg.se/2011/july/3-augusti-g-punktsvibrator-1.html

 13. Jag är med och tävlar!

  Om jag skulle byta kön för en dag, skulle jag slå mig ner med ett gäng grabbar och snacka kärlek. Jag har alltid varit nyfiken på att höra hur snacket går, när det kommer till tjejer och kärlek, då jag förstått att tjejer går mkt mer på djupet om sina känslor och så vidare. Man kan nog lära sig en hel del! Så ett undercover-jobb skulle stå på listan! Sen skulle jag givetvis prova på hur det känns att ha stånd, och allt man kan göra med sitt nya könsorgan, jättespännande!

  har tipsat på min blogg – http://vickantavlar.bloggplatsen.se/2011/07/30/5923422-belladot/

  håller tummarna!

 14. Jag tävlar gärna!
  Om jag var kille för en dag så skulle jag försöka förstå hur en kille tänker. Hur en kille tänker i allmänna sammanhang men också hur han tänker om sex och sånt.

 15. Om jag fick byta kön för en dag skulle jag ha sex såklart, skulle vara roligt att veta hur det känns för killar också. Sen skulle det vara roligt att veta hur killar tycker, tänker och känner kring saker och ting.

 16. Härlig tävling!!
  Skulle jag vara kille för en dag, vill jag testa hur det känns att vara en av världens rikaste män, Bill Gates 🙂 ha det gött!

 17. Jag vill vara med och tävla !

  Om jag skulle byta kön för en dag skulle jag definitivt passa på att testa hur det är att kunna pissa ståendes! Det känns som att det är så himla mycket lättare för dom än oss tjejer! Skulle givetvis vara kul att testa att ligga med, se hur de är att vara den som måste anstränga sig mest egentligen 😉 hahah

 18. jag är gärna med 🙂
  jag skulle be någon sparka mig i skrevet för att se hur ont det faktiskt gör 😀 jag skulle antagligen ångra mig efteråt 😉

  kram Helena!!

 19. Tjej för en dag…
  Om man bortser från att jag är väldigt monogam och troligen inte skulle klarat av att ha sex med någon annan än min flickvän så…

  Leka på egen hand skulle faktiskt strykas till stor del. Det tar tid att lära känna sin kropp – speciellt som tjej vad jag förstått, så har man bara en dag vore det stressigt. Bättre då att hitta någon skicklig snubbe/snubba. Jag är öppen 🙂

  Jag är nyfiken på en hel del aspekter hos det vardagliga kvinnliga livet. Exempelvis är jag som löpare väldigt nyfiken på hur jobbigt det är att springa med bröst.

  ..Ta massor av kort på mig naken? 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.