Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen 54.163.22.209.
Det är möjligt att ditt inlägg endast kommer visas efter att jag granskat det.
Jag förbehåller mig rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
157 inlägg.
Nathalie Nathalie skrev den 20 november, 2018 den 06:19:
N: Jag menar mer att det är inte gigantiska sprut som sprutar 10 meter utan mer naturligt. Ja visst är det så, de filmer underifrån vilket gör att saker ser större ut osv.
N N skrev den 20 november, 2018 den 02:39:
Lovar. Ja, eller du menar att dom mer sprutar rätt ut? Inte så mycket fokus att det ska hamna på tjejen? Ja, men detta är en klassisk porrfilm så dels är killar rejält över medel men sen filmas dem på ”gynnsamma” sätt så man lurar tittaren också. I första filmen skulle en proffsig fotograf med rätt kamera och vinklar kunna få de normala kukarna att se gigantiska ut också....osv...
Nathalie Nathalie skrev den 20 november, 2018 den 12:17:
N: Jag låter den ligga kvar men inga mer nu på ett bra tag tack. Denna visar ändå lite mer normala sprut, en kille som slickar på sitt egna ollon (dock väldigt stora kukar).
N N skrev den 19 november, 2018 den 11:55:
Wow, riktigt bra och reflekterande svar. Tack! Ja det krävs nog enorm förståelse tror jag både från henne och honom och givetvis männen runt omkring. Någonstans känner jag att männen runt om har respekt, jag och min tjej har varit i liknande situation en gång men där var det vi som hade sex och dom bara tittade på. Hon tillät inte att dom rörde henne och det respekterade samtliga utom en, men efter tillsägelse respekterade han det. Men steget från det till att dom alla skulle spruta på henne är nog mer än vad jag klarar av tror jag. Häftig tanke men det får nog stanna som fantasi. Det är nog som du säger ”lättare” om alla känner varandra och kanske....är singlar? Ett gäng där alla är vänner men alla utom en råkar vara killar? Men man respekterar och gillar varandra? Jag vet Nathalie att du inte vill ha klipp här inne men här är en situation man kan tänka sig, om alla är vänner: https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=751797340 Ska aldrig mer länka om det är så du vill ha det i gästboken. Detta är Mer för att visa en annan situation av diskussionen. Kram
Nathalie Nathalie skrev den 19 november, 2018 den 09:13:
Aries: Tack för ett fantastiskt svar 😀 Håller med till fullo.
Aries Aries skrev den 19 november, 2018 den 09:03:
N: den situation tjejen i filmen befinner sig i är riskabel. Mycket riskabel! Skulle man arrangera något liknade så är det ett absolut måste att man känner männen på ett eller annat vis och vet att dom klarar av att hålla sig ifrån att röra henne (eller mer...) samt att dom är friska. Personligen så gillar jag att vara åtrådd så länge som situationen är under kontroll och jag känner mig trygg. Gränser ska sättas upp i förväg och de män som i så fall ska närvara ska vara vana vid ”udda” situationer och ha kontroll på sig själv så att inget utanför gränserna inträffar. I en arrangerad scen så är det underbart härligt eggande och en rejäl boost för självförtroendet att vara åtrådd och föremål för mångas lust. Hade det varit en bunke random män på en strand hade riskerna varit på tok för stora och jag hade blivit rädd. Sen är det också som Nathalie är inne på, frågan om känslor. Det som är eggande i fantasin behöver inte vara det i verkligheten. Det uppstår kanske känslor som man inte i sin vildaste fantasi hade kunnat föreställa sig. Inte bara svartsjuka som ju är ganska lätt att förstå sig på. Men om den ene blir rädd, känner sig utelämnad, ensam, övergiven för att den andre går helt upp i situationen och tappar överblicken, glömmer ha koll på sin partner, den ena älskar leken medan den andre blir ledsen? Det är väldigt många aspekter att tänka på och prata om med varandra innan man börjar annonsera efter spermastinna lekkamrater:-)
Nathalie Nathalie skrev den 15 november, 2018 den 07:07:
N: Ja alla är vi olika och tur är ju det 😀
N N skrev den 14 november, 2018 den 11:50:
Tack för att du är så öppen Nathalie. Mitt ex (sen lååååång tid tillbaka) gillade inte heller sperma. Smak/lukt/kladd osv. Jag trodde typ alla tjejer var så. Min nuvarande kan typ be mig spruta henne i ansiktet när jag är nära. Väldigt nytt...men på ett sätt tänder det mig. Att hon liksom ”vill ha”. Ibland kan hon säga efter att jag gått ner på henne ”men Gud vad kladdigt det blev på dig” men jag säger alltid att jag älskar att ha hennes safter vid mig
Nathalie Nathalie skrev den 14 november, 2018 den 10:18:
N: Det finns säkert de kvinnor som gillar det utav den anledningen. Jag är inte en utav dem, inte pratat med någon heller men samtidigt så är det kanske inget man pratar om jättemycket. Jag skulle känna mig för hotad och sperma är inte min grej, tycker det är rätt äckligt.
N N skrev den 12 november, 2018 den 06:52:
Ja men det har du nog jäkligt rätt i. Men kan man inte som kvinna tända på att killarna verkligen åtrår en? Att det är hon som får dem att explodera liksom?
Nathalie Nathalie skrev den 9 november, 2018 den 07:07:
N: I fantasins värld har du kontroll på allt. Vad som ska ske, när, hur, känslor, med vem osv. I verkligheten har man inte den kontrollen och känslor kan man inte styra över så som svartsjuka osv.
N N skrev den 9 november, 2018 den 12:25:
Okej. För egen del är det så märkligt. Jag har otroligt svårt att föreställa mig att se min kvinna med andra män. Ändå så förekommer det att jag i fantasin sätter henne i denna (som i filmen) situation, något som eggar/triggar. Har verkligen ingen aning om varför.
Nathalie Nathalie skrev den 8 november, 2018 den 11:43:
N: Det är okej denna gången som jag skrev, så alla är välkomna att diskutera. Vad är din åsikt?
N N skrev den 8 november, 2018 den 11:24:
Tanken med det var att möjligtvis få igång lite åsikter då det är en väldigt speciell situation. Men sorry om det togs emot annorlunda. Radera det om du kan.
Nathalie Nathalie skrev den 8 november, 2018 den 08:30:
N: Framöver så vill jag hålla gästboken fri från porrklipp, har för mig att jag har skrivit detta i gästboken tidigare eller i någon kommentar men låt gå för denna gången. Om det är en diskussion du vill ha utifrån denna film så visst. Inget för mig, förstår inte tjusningen alls. Finns säkert de som går igång på det och så länge alla är med på det så kör.
N N skrev den 8 november, 2018 den 12:49:
Vad tycker ni om detta?: https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5af87a00084eb En dag på stranden? 🙂
Nathalie Nathalie skrev den 10 augusti, 2018 den 03:59:
rumpmonstret: Om kvinnor hade kunnat känna sig trygga i en sådan miljö så visst men jag tror inte att det är så idag. Visst är man inte "knullbar" längre så minskar risken för obehag tror jag, för då blir man inte lika uttittad.
rumpmonstret rumpmonstret skrev den 8 augusti, 2018 den 09:45:
Härligt med allt badade! Jag nämnde detta ämne i en annan kontext och en kvinnlig bekant sa ungefär det Nathalie skrivit "Fram med brösten.. BH:arna är mest obekväma!". Kanske är det dags? Just det om något är väl feminism? Om killar kan visa sig i bara överkroppar. Varför kan inte kvinnor? Idag såg jag filmen "Starship Troopers" och i den kom en oväntat och bra nakenscen. Man kan säga att det ska återspegla "lumpen" där alla duschar ihop. Tjejer och killar. Alla är nakna. Man ser rumpor och tydligt bröst på kvinnliga skådespelerskor. Dock inte könsorganen.. Scenen är inte fokuserad kring sex dock utan nästan mer charm och humor. Är verkligen mixade duschar SÅ hemskt i Sverige? Jag menar.. Dom flesta svenskar vågar knappt diskutera sex öppet.. Skulle dom då hålla på massor med andra i publika duschar då? Jag tror det skulle kunna vara hälsosamt för särskilt yngre att se alla typer av kroppar också? Att gamla, unga, vältränade, smala, tjocka, stora bröst, små bröst, små snoppar, stora snoppar duschar ihop.
N N skrev den 26 juli, 2018 den 09:07:
Underbart. Å rätt agerat! Någon mer som vågat här inne? Jag fick nöja mig med shortsen på idag då det var folk, barnfamiljer, nere vid vattnet. Men det var underbar temperatur! Kanske blir ett kvällsdopp. Månen skall ju leverera säger dom som kan.
Nathalie Nathalie skrev den 26 juli, 2018 den 04:55:
N: Det var en frihetskänsla som jag inte har känt på väldigt länge måste jag säga.