Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen 54.156.76.187.
Det är möjligt att ditt inlägg endast kommer visas efter att jag granskat det.
Jag förbehåller mig rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
101 inlägg.
Nathalie Nathalie skrev den 13 maj, 2018 den 04:38:
rumpmonstret: Jag skulle inte känna mig bekväm med det. Tjejerna måste godkänna detta annars kan detta vara olagligt tror jag.
rumpmonstret rumpmonstret skrev den 12 maj, 2018 den 07:53:
Idag fick jag höra något minst sagt udda. En kille är konstnär och ganska duktig på det. Vad målar han? Ofta nakna flickvänner. Bilderna i sig är ganska oskyldiga. Det klassiska nakenporträttet som ofta förekommer i film och serier. Vad är då udda? Han lägger upp dessa nakna bilder på sina flickvänner (jepp, inte bara en eller två utan massor!) han målat av med en bild av sitt porträtt bredvid. Han täcker ansikten och diverse kroppsdelar med "vita bubblor", men skulle man känna en av tjejerna skulle man definitivt se vem det var. Hur kan Facebook tillåta detta? Skulle du acceptera om ditt X hade nakenbild på dig uppe och flertalet andra X på samma ställe?
Nathalie Nathalie skrev den 9 maj, 2018 den 10:58:
rumpmonstret: Okej, ja du verkar pin-pointa filmer med naken i 😀
rumpmonstret rumpmonstret skrev den 9 maj, 2018 den 10:39:
Jag har just överlevt en otroligt dålig film kallad "Brimstone" (2016). Bland det sämsta jag sett (se den inte), MEN filmen lyckades bra med en sak. Det nakna! Det är vilda västern och en tjej hamnar på ett "horhus". Sexet som framställs är lite sisådär, men just det nakna tycker känns äkta. Varför? Helt vanliga kroppar som passar i filmen. Inga supermodeller eller "perfekta kroppar". En som mer eller mindre är statist visar sig helt naken med orakad pulla (vilket är rätt vågat). En vickar på rumpan! Fattar inte hur denna film lyckades få till detta :p
Nathalie Nathalie skrev den 7 maj, 2018 den 06:40:
K: Förlåt men jag har varit väldigt tillmötesgående men det verkar ändå inte riktigt gå in hos dig. Jag bryr mig inte om hur en kuk ser ut, för jag ska inte ligga och stirra på den. Jag kan diskutera generellt om saker men att gå in på så personliga saker gör jag inte. Så här med avslutar jag denna diskussion.
K K skrev den 7 maj, 2018 den 04:22:
Nathalie, tycker du en stor tjock kuk är mer attraktiv än en vanlig kuk?
Nathalie Nathalie skrev den 7 maj, 2018 den 03:06:
N: Självklart så förstår jag att det sätter griller i huvudet på killar. Sen säger porren att du ska ha en gigantisk kuk och tjejerna stönar så att taket nästan rasar in.
N N skrev den 7 maj, 2018 den 01:38:
Absolut. Håller helt med dig på varenda punkt. Smeksex är otroligt underbart. Men förstår ändå att en kille kan börja undra när man hör att det är viktigt att kunna ”fylla ut” så att det känns ordentligt osv. En normalutrustad kille kanske inte känner att han fyller ut? Vad vet jag
Nathalie Nathalie skrev den 7 maj, 2018 den 11:16:
rumpmonstret: Jättebra sagt! Bra fråga, ingen aning om hur det såg ut förr men visst media spelar in vare sig vi vill det eller inte. Många säger att de inte blir påverkade men vi blir det omedvetet.
Nathalie Nathalie skrev den 7 maj, 2018 den 11:13:
N: Min teori om det är att vi alla är så "hjärntvättade" med att sex är kuk i fitta, kille som tjej. Tjejer har lika lätt att komma som killar men det läggs inte lika stort fokus och tid på vårt "ollon" som på killarnas. En tjej som har varit med en kille som fokuserar mer på tex klitoris, g-punkten, förspel osv och är bra på det så är det sjukt mycket bättre än en stor kuk. Samtidigt så måste tjejen vet vad hon gillar och det är inte lätt då sexet oftast fokuserar på penetration och inte smek/oralsex. Om tjejen sen inte onanerar och utforskar sin egen sexualitet och bara testat en dildo som körs in och ut (och det inte funkar, vilket det sällan gör) och sen tröttnar för att hon inte kommer så är det inte så lätt för henne att beskriva vad hon njuter av. Visst en klitorisvibrator brukar funka för många men man kan inte direkt säga till en kille att vibrera som en vibrator eller hur? DÄR måste man ha en öppen dialog och testa sig fram för att se vad som funkar. Samma sak med killar att de får utforska andra sätt att njuta på än enbart bli runkade så som: Smeka pung, anus, finger i baken, bröstvårtor, öron osv. Lesbiska tjejer kommer oftare än hetero tjejer och det borde säga något, att penetrationssex funkar inte för tjejer. Jag säger inte att man INTE ska ha det men varför lägga så stort fokus på det när tjejen inte kommer utav det och en hel del gånger så känner killar press att de kommer för fort. Problemet löst med mer oralsex, smek osv.
rumpmonstret rumpmonstret skrev den 6 maj, 2018 den 11:51:
När jag var yngre trodde jag att kukar som bara gick rakt fram var det "ideala"... Kanske bara för att det inte är vad jag hade/har. Jag tror "kuken" är mannens samlade moment för komplex. Kvinnor som opererar sig för skönhet där nere lär inte tänka några mer positiva tankar dock. Har det alltid varit så här? Gick folk runt på 1920-talet och oroade sig över rakat/buske eller för stor/för liten hit och dit? Jag tror media överlag står bakom mycket diffusa tankar i våra huvuden. Jag har en tjejkompis som är läkare som gick ut gällande någon debatt och sa att hon sett många snoppar. Både pojkvänners och patienters.. Att alla är olika och att man borde vara stolt för det man har. Det tycker jag var fint skrivet 🙂
N N skrev den 6 maj, 2018 den 11:26:
Ja sorry det var kanske otydligt. Ja, många av oss grabbar undrar om vi verkligen för er nöjda med det vi har. Skulle nog säga de flesta av oss. Men dina tankar/åsikter värmer och ger en mod/lust att få kvinnan att njuta! Ofta läser man kvinnors kommentarer på nätet och får en HELT ANNAN bild
Nathalie Nathalie skrev den 6 maj, 2018 den 08:35:
N: Tänker du på om hur jag resonerar om kuken?
N N skrev den 6 maj, 2018 den 08:09:
Underbar läsning Nathalie. Härligt att läsa att det finns kvinnor som tänker/känner som du
Nathalie Nathalie skrev den 5 maj, 2018 den 05:48:
K: Kvinnors njutningsorgan sitter inte inuti vaginan utan utan på, där av så tycker inte jag att penetrationssexet är viktigast = kuken spelar inte så stor roll. Det finns massa olika vinklar på kukar. Tex: Pekar rakt fram, Pekar rakt uppåt , Böjd penis En böjd/bananpenis träffar oftast rätt direkt på g-punkten (om g-punkten har kommit ner) vid tex missionären eller om man lägger tjejens ben på axlarna. Ingen aning, mäter inte mina partners kukar och det är inte kukstorleken jag minns utan hur sexet var.
K K skrev den 5 maj, 2018 den 05:09:
Jo det är ett ganska brett span och klassa under 10 cm samt över 20 cm som normala kukar är ganska klent. Ja, det jag syftade mest på är penetrationssexet, för det är i slutändan det som jag tror spelar mest roll. Intressant, men hur ser en vinkel uppåt kuk ut,dem flesta är väl vinklade uppåt när dem är hårda. Hur stor var den kuken som kändes bäst?
Nathalie Nathalie skrev den 4 maj, 2018 den 09:56:
Kjell: Ny läsare? Välkommen isf. Ja 32 år, gått in i väggen 2 gånger + några depressioner på det. Sociala medier är inte riktigt mitt problem som tur är för då hade det varit värre. Jag är inte speciellt intresserad utav Facebook/Instagram/Snapchat/Twitter osv. Jag bryr mig inte om att mitt liv ska se perfekt utåt, hålla upp en "internet-fasad" eller ha många vänner på Facebook. Det är mer andra saker som spelar in. Du har rätt, en kropp och ett liv. Jag vill inte dö, missuppfatta mig inte men jag vill inte fortsätta leva som jag gör för uppenbarligen gör det mig sjuk om och om igen och till slut orkar man inte mer.
Nathalie Nathalie skrev den 4 maj, 2018 den 09:52:
K: Med normal menar jag det som är normalstorlek enligt studier/undersökningar: "Mellan 9 och 22 centimeter långa vid stånd och mellan åtta och tolv centimeter vid stånd." (taget ifrån umo.se). Det är ett brett spann. Har aldrig stött på en extremt liten penis eller en extremt stor men visst, det har varit variationer i längd och tjocklek och det har funkat bra. Det jag "värderar" sexet på är hur bra kemi vi har, förspelet (hur upphetsad jag har blivit innan sexet vilket innefattar petting, oralsex, penetration osv), själva sexet, lyhördheten, samspelet, om vi gillar liknande saker i sängen osv. Det bästa penetrationssexet jag har haft har mer varit att man har blivit väl uppvärmd (genom allt från sexchatt, klassiskt förspel, rollspel osv), en vinkel uppåt på penis som har gjort att den har träffat g-punkten perfekt som i sin tur har "kommit ner" pga den bra uppvärmningen (den kommer inte ner om man inte är riktigt upphetsad) och bra samspel.
Kjell Kjell skrev den 4 maj, 2018 den 08:24:
Gått in i väggen!? Jag 52 år och för ett år sedan att livet består av mer än sex och sociala medier! Sociala medier gör e sjuk tror jag. Jag har´mycket stor erfarenhet om hur det "plötsligt" kan ändra sig! Har opererat, huvud tre gånger. därav mindre sexlust! Frustrerande i efter ha varit gift i mer än 25 år, va gör man? Så 32 år och gå in i väggen! >Vad är viktigt i sociala medier? Du har en kropp och ett liv! Hälsningar >kjelle
K K skrev den 4 maj, 2018 den 07:55:
Vad menar du med normal-storlek? Vad är din åsikt om en kuk är under eller över den gränsen?