Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen 54.161.71.87.
Det är möjligt att ditt inlägg endast kommer visas efter att jag granskat det.
Jag förbehåller mig rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
141 inlägg.
Nathalie Nathalie skrev den 10 augusti, 2018 den 03:59:
rumpmonstret: Om kvinnor hade kunnat känna sig trygga i en sådan miljö så visst men jag tror inte att det är så idag. Visst är man inte "knullbar" längre så minskar risken för obehag tror jag, för då blir man inte lika uttittad.
rumpmonstret rumpmonstret skrev den 8 augusti, 2018 den 09:45:
Härligt med allt badade! Jag nämnde detta ämne i en annan kontext och en kvinnlig bekant sa ungefär det Nathalie skrivit "Fram med brösten.. BH:arna är mest obekväma!". Kanske är det dags? Just det om något är väl feminism? Om killar kan visa sig i bara överkroppar. Varför kan inte kvinnor? Idag såg jag filmen "Starship Troopers" och i den kom en oväntat och bra nakenscen. Man kan säga att det ska återspegla "lumpen" där alla duschar ihop. Tjejer och killar. Alla är nakna. Man ser rumpor och tydligt bröst på kvinnliga skådespelerskor. Dock inte könsorganen.. Scenen är inte fokuserad kring sex dock utan nästan mer charm och humor. Är verkligen mixade duschar SÅ hemskt i Sverige? Jag menar.. Dom flesta svenskar vågar knappt diskutera sex öppet.. Skulle dom då hålla på massor med andra i publika duschar då? Jag tror det skulle kunna vara hälsosamt för särskilt yngre att se alla typer av kroppar också? Att gamla, unga, vältränade, smala, tjocka, stora bröst, små bröst, små snoppar, stora snoppar duschar ihop.
N N skrev den 26 juli, 2018 den 09:07:
Underbart. Å rätt agerat! Någon mer som vågat här inne? Jag fick nöja mig med shortsen på idag då det var folk, barnfamiljer, nere vid vattnet. Men det var underbar temperatur! Kanske blir ett kvällsdopp. Månen skall ju leverera säger dom som kan.
Nathalie Nathalie skrev den 26 juli, 2018 den 04:55:
N: Det var en frihetskänsla som jag inte har känt på väldigt länge måste jag säga.
N N skrev den 25 juli, 2018 den 09:37:
Härligt nathalie. Tror inte det tog någon skada på grabbarna direkt. Som du säger, bröst är naturligt. Det är en speciell känsla kan jag tänka mig att även få brösten omsmekta av vattnet. Så funkar det med kuk&pung i alla fall.
Nathalie Nathalie skrev den 25 juli, 2018 den 04:37:
N: Låter helt underbart! Jag var hemma hos min pappa och mina brorssöner var där och ville bada. Så jag tog med dem ner till en strand som ingen badar vid, förutom 1 sommarstuga som ligger x antal 100 meter bort. Jag bara kände att: Nej jag orkar inte ha på mig överdelen (den skaver osv i värmen) så badade utan. En annan tanke fanns också, att bröst är helt naturligt och inget konstigt och ville förmedla det till mina brorssöner. Var helt underbart att bada topless, fy fan! Måste göra det mer!
N N skrev den 24 juli, 2018 den 07:24:
Någon som nakenbadat i sommar!? 😀 min kära kvinna är tyvärr bortrest några veckor till men själv är jag uppe på vårt landställe och jag gick ner för en stund sedan (efter bygge på friggebod) och kollade mig omkring. Ingen människa så långt ögat kunde nå. Strippade helt och hoppade i. Så underbart. Sommaren i Sverige alltså. Wow. Kram på er alla.
rumpmonstret rumpmonstret skrev den 8 juli, 2018 den 02:34:
Sett ännu en film med lite "nakenhet". Filmen "Basic" med Samuel L. Jackson och John Travolta. Här tycker jag det var snyggt gjort. Några kvinnor dansar barbröstade på en gata med mycket festligheter. Fokuset var dock inte på kvinnorna och det var bröst med målningar på så det kan anses som snyggt/sexigt, men ändå lite diskret/respektabelt (stället för att några går in på en strippklubb och fokuset är definitivt på brösten) 🙂
N N skrev den 13 juni, 2018 den 10:23:
Ja. Håller med. Att det skall vara så jävla svårt att behandla våra medmänniskor lika
Nathalie Nathalie skrev den 12 juni, 2018 den 11:27:
N: Det var en mening ur en frustration. Alla kvinnor blir inte våldtagna, män blir det också. Men om och om igen läser man, får berättat för sig om hur samhället sviker kvinnor om och om igen när det gäller kvinnofridsbrott, våldtäkter m.m. Alla tecken finns där men ingen gör något eller förövarna går fri eller korta straff.
N N skrev den 12 juni, 2018 den 09:51:
Nathalie tolkar jag dig rätt om jag tolkar att med halva befolkningen så menar du alla kvinnor? Att ingen kvinna får rättvisa? Eller var det bara en stor överdrift och könsneutralt?
Nathalie Nathalie skrev den 12 juni, 2018 den 09:11:
N: Håller med, medier ska hållas med hög standard. Mer domar måste till, för just nu känns det som att vi inte kan ge halva befolkningen rättvisa.
N N skrev den 12 juni, 2018 den 12:50:
Ja, och då är det ännu viktigare att etablerade tidningar som folk litar på står pall och väntar på att personen ifråga blivit dömd. Det är faktiskt en central del om vårt samhälle skall hålla. Enda undantaget gäller om det handlar om rikets säkerhet. Sen det rumpmonstret skriver om domstolar håller jag med om. Men det försvarar inte medias agerande på något sätt.
Nathalie Nathalie skrev den 12 juni, 2018 den 12:31:
N: Ja, jag håller med dig. Man ska vara restriktiv med namn i tidningar. Det som är svårt är att det sprids på nätet av oss istället. På Flashback, Facebook m.m.
N N skrev den 12 juni, 2018 den 12:15:
Fast kollar man tillbaka historiskt Nathalie så har tidningar varit VÄLDIGT noga med att INTE gå ut med namn och bild innan personen ifråga är dömd för brott. DET är något som har förändrats och det är farligt. Mycket,mycket farligt.
Nathalie Nathalie skrev den 12 juni, 2018 den 12:06:
rumpmonstret & N: Man ska alltid vara varsam med anklagelser. Jag är sådan att jag läser ofta förundersökningen för att få mer kött på benen innan jag uttalar mig för tidningar vinklar saker för att sälja, det är inget nytt. Så håller med att det var vågat av UG att göra programmet men det var inget bra program enligt mig.
rumpmonstret rumpmonstret skrev den 12 juni, 2018 den 01:57:
1. Det verkar vara fel på en del domstolar eller något i samband med dessa då SÅ många verkar gå ifrån domar så enkelt eller får minimalt för något grovt. 2. N är inne på något. Så fort någon anklagas så målas dom upp som djävulen och utan minsta kontroll om vad som stämmer går media helt ut och folk länkar så mycket att karriären nästan är över samma dag för den kända som gjort något. Ibland kan det nog gå så långt att det inte spelar någon roll om han/hon bevisas vara oskyldig sen. Lasse Kronér är ett sådant exempel där han antagligen är helt oskyldig, men fick lida mycket ändå. Folk borde kanske läsa vad som skrivs, men vänta med massa "åsikter" om saker dom faktiskt inte vet särskilt mycket om.
N N skrev den 11 juni, 2018 den 09:54:
Det jag tror UG försöker göra i sitt program är att separera de olika händelserna/påståenden som skrevs i både tidningar och sociala medier. En känd kvinna går ut och berättar om en fruktansvärd händelse hon var med om och i loppet av minuter delar andra kvinnor hennes inlägg utan att ha någon som helst aning om det hon skriver är sant. Det finns en anledning till att vi har en domstol i Sverige och en del personer tycker fortfarande inte att sociala medier och tidningar skall vara den domstolen. Den här 14åriga tjejen på Facebook t.ex. tidningarna och folk på nätet hoppar på den karamellen direkt, att Virtanen skall ha vetat att hon var 14 och ville ha praktik och då skall ha utnyttjat sin makt och fråga om sex. Så var ju inte fallet. Ingenstans stod det något om hennes ålder eller för den delen något om praktik. Det stod ”Fredrik jag avgudar dig!!!” Hon själv garvar åt missförståndet i telenfon när hon blir intervjuad. Sen att skriva om man vill ligga efter en sån kommentar är ju patetiskt och det råder väl ingen som helst tvekan om att det är just det Virtanen är. Patetisk. Ogillar honom verkligen. Jag tycker Cissi är modig. Samtidigt tycker jag SVT och framförallt UG är modiga som vågar göra programmet. Man måste kunna ifrågasätta delar av något större.
Nathalie Nathalie skrev den 10 juni, 2018 den 02:58:
rumpmonstret: Det känns som om de försöker plocka isär offrens historier. De kollar inte upp hur ett våldtäktsoffer reagerar med experter utan bara ifrågasätter det osv.
rumpmonstret rumpmonstret skrev den 9 juni, 2018 den 08:33:
Enligt Flashback och Bert Karlsson har Fredrik Virtanen bytt efternamn. Om det stämmer. Varför byter en känd människa efternamn om han är oskyldig? Jag vet inte vad som är värst: Att Fredrik utnyttjat hans position och våldtagit eller att andra tar hans sida i frågan och verkar få det se ut som Cicci är den som gjort något fel?