12 svar på ”Dagens erotik

  1. Ibland kan jag tycka oralsex är mer nice än penetrerande. Och då menar jag från båda håll. Kan få ett enormt sug av att få ”ge” kvinnan en orgasm via kyssar och smek. Det kan ge mig mer än att komma själv.

    • N: Härligt att höra. Tror man är så insatt i att det ska till penetration för att det ska vara sex. Båda två kanske enbart är sugna på oralsex men slutar ändå i samlag.

  2. Härliga bilder! Oralsex tycker jag är ett bra första steg kring sex. Om man t.ex. är osäker på hur långt (bli gravid etc.) man vill ta situationen. Oralsex är mindre komplicerat (av med endast trosor eller fram med snoppen). Vilket kan var smidigare än vanligt sex i många situationer.

    Gillar även att killen som slickar på killen slickar på en ”vanlig” snopp. Inte bara gällande storleken, men förhuden finns ofta inte med i vanlig porr. Trots att miljontals män har det!

  3. Åh jag älskar oralsex, det är så härligt! Och dessutom som Rumpis säger, enkelt att göra när en är jäkla sugen men det kanske inte är läge för hela akten:-)

  4. Håller med er allihop! Oralsex är ljuvligt! Så klart att få, men kanske ännu mer upphetsande att ge. Man får en sån direktkontakt med hennes njutning som närmast blir som att spela känsligt på ett instrument! Och underbart som på Gif 2 när hennes kropp börjar rycka av ”spelet”.

  5. Åhh. Älskar att gå ner och och få slicka en rejält blöt mus..mmm…härliga bilder bägge. Älskar så klart att bli avsugen med 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.